2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خدمت همه دوستان عزیز طاعات و عبادت قبول باشه امیدوارم حال جسمی و رحی همگی عالی باشه🙏🙏🙏🙏 ...

عزیزم حتما براتون دعاگوهستم اگر خدا قابل بدونه 🙏🏻🌹

شماهم برای ما دعا کن گلم ! ان شالله خدا بحق این شب شبه عزیز هرکسی هر دردی مشکلی حاحتی داره  برآورده و بخیر کنه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم حتما براتون دعاگوهستم اگر خدا قابل بدونه 🙏🏻🌹 شماهم برای ما دعا کن گلم ! ان شالله خدا بحق ا ...

انشالله

خیلی ممنون عزیزم

والا ما که هرچی برا خودمون دعا کردیم نشد.خسته شدیم😃😃

ولی خدا دعایی ک درحق دیگران میشه رو بیشتر دوست داره.اگه لایق باشیم حتما حتما دعاگو هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیشب خیلی تخمدان چپم درد میکرد بعد هردوتاش شروع کردن به درد خیلی بدبود نکنه کیستی چیزی باشه ؟ ...

ان شاءالله نشانه خوبیه و نی نی داره میچسبه به دلت😍

خدا جونم شکرت...
بچه ها واسه من شیاف فرتیژست ۴۰۰ واژینال نوشته از زمان پانکچر ۰ندتاشو دارم اینا خیلی بزرگند اگه خارجی ...

شیاف سیکلوژست بگیر 

من از داروخانه دکتر قمی جلو بیمارستان آتیه خریدم

بیشتر داروها رو داره.

به من گفتن خارجی بزار حتما.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانما امروز بیست و دومین روز انتقالمه بتای روز چهارده 600 بود دو روز بعدش شد 800 دوروز بعدش شد ...

عزیزم من انقدر میدونم که بارداری صورت میگیره رحم خودش رو جمع میکنه به سمت بالا که از عفونت واژن در امان باشه این سیستم عادیش هست

حالا برای شما هم ممکن همین شکل باشه و انشالله در حال بزرگ شدنِ واسه نی نی قشنگ😍

شیاف سیکلوژست بگیر  من از داروخانه دکتر قمی جلو بیمارستان آتیه خریدم بیشتر داروها رو داره. ب ...

مممون عزیزم حتما خارحی میگیرم

همون استرادیول ایرانی گرفتم نتیجه شو دیدم کافیه! ۴ بار رفتم سونو تا ضخامت رسید به ۷.۵

عزیز تو انتقالت کی بوده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها دیشب خیلی تخمدان چپم درد میکرد بعد هردوتاش شروع کردن به درد خیلی بدبود نکنه کیستی چیزی باشه ؟ ...

عزیزم تخمدان و رحم خیلی بهم نزدیکن و ممکن جنین جان(انشالله به حق همین روزهای عزیز)در حال لانه گزینی باشه و عصب های رحم تحریک شده احساس درد سمت تخمدان حس کردی

خیر باشه ننه الهام جان

مممون عزیزم حتما خارحی میگیرم همون استرادیول ایرانی گرفتم نتیجه شو دیدم کافیه! ۴ بار رفتم سونو تا ض ...

فردا آزمایش دارم😊

امروز ۱۳ روزه میگذره

خدا به خیر کنه انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قربونت عزیزدلم ببخشید اگه ناراحتتون کردم  تخمدونم یکهو واکنش شدید داد  ۳۰ تا تخمک داشتم ...

فقط حتما بمون اونجا و تحت نظر باش. من یکی رو دیدم بیمارستان ۱ هفته بود اونجا و خوب شد. تو هم زود خوب میشی گلم فقط تحمل کن. پایان شب سیه سپید است

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانومی، شما چند روز قبل از انتقال پی ار پی انجام دادید؟ برای من تاریخ انتقالم چهارشنبس و چون دو ...

دو ، سه روز قبل انتقال هست

نگران نباش بسلامتی انشالله...

با دست پر بیای خانمی😍😍😍😍

من پانکچر و پی ارپی م تو یه روز بود

۵شنبه پانکچر بود یکشنبه انتقال

تازه ممکن بود دیر تر هم بشه چون میخواستن جنین ها به بلاست برسن که دیدن ریسکِ انتقال دادن

شیاف سیکلوژست بگیر  من از داروخانه دکتر قمی جلو بیمارستان آتیه خریدم بیشتر داروها رو داره. ب ...

منم داروهامو از داروخانه دكتر قمي ميخورم 😍😍😍

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

شما هنوز آز نداديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببین زنگ بزن بهش بگو دکتر گفته بود،بگو من اگه تزریق داشته باشم باید زودتر بزنم،نوبت دهیش خدایی بده ک ...

سلام.من هم قراره برای بار اول با طرازی ویزیت بشم ساعت ۷شب بهم وقت داده یعنی امکان داره تا ۱اونجا باشیم.شما ماشین میبرید؟ مطب تو طرح نیست؟ ازاتوبان کرج چطور بریم مطب دکتر؟