2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
نه دوستم اینو ی جنین شناس پژوهشگر به من گفت.الکی نیست واقعا تاثیر گذاشت.آخه شما کلا هرچی گرمی بوده ب ...

عزیزم خیلی از دکترا بحث طبع و مزاج رو مهم نمیدونن ولی واقعا مهمه.... 

منم تاثیرش دیدم.... 

حالا من انقدر گرمی ندادم اما وقتی کمش کردم اثر + نشون داد..... 

من تو این ۵-۶ سالی که اینجام دیدم که برای طبع گرم گرده نخل و.... جواب عکس داده..... 

این تاپیک حکم به جامعه آماری خوبو داره.... 

د

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام صبح زیباتون بخیر و شادی انشاللله از صبح یه ریز خبرای خوب بشنوین💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

امپول سینا فکت و تو بازو برای من که لاغرم زیر۵۰ کیلو ام چجوری بزنم؟ عمودی؟ یا با ۲انگشت بیارم بالا پوستم و یا ۴۵ درجه؟💛💛💛همسرم یکم کج زد گفت لاغری باد کرد پوستم انگار رفت زیر پوستم یا طبیعیه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم استرادیول و استرومارین و پرد و امپول سینافکت میزنم چند روزه کمر و دلم یه جوریه یه درد خیلی ...

من داروهام استرادیول و گونال و هاش ام جی منم یه ذره به خودم فشار بیارم درد میگیره فک میکردم فقط خودم اینجوریم و توهم زدم برای درد

من تازه دندونم درد میکنه از دندونپزشک پرسیدم گفت زنگ بزن بپرس ممکن از عوارض داروها باشه زنگ بزن به دکترت بگو دارو بنویسه منم نزدم تا شنبه که خودم میرم بپرسم

اهاب شوهرمم‌ دُز۵۰۰روزی دوتاداد،سلنیومم روزی یکی،همین،تازه منم نمیخواست داخل مطب راه بده گف اگرم اوم ...

عزیزم برعکس امیر ج ن ت ی اصلا اینطوری نیست.... 

نه تنها در مورد همسرم هر سوالی پرسیدم جواب داد.... 

حتی در مورد مشکلات خودمم سوال پرسیدم و هر نظری میتونست میداد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به هرچی فکر کنی همون واسه ت پیش میاد.من ب ی دوقلوی ناز با قلب کوچولو فکر کردم از همون روز اول قبل از ...

عزیزم اینجا همه قدیمیا میدونن من عشق دوقلو بودم.... 

حتی یادمه وقتی انتقال دوم ۴ تا انتقال دادن داشتم فکر میکردم ۴ تا بشن چطوری بزرگشون کنم و دنبال راهکار میگشتم.... 

بعد که برا دخترم باردار شدم و بارداری سختی داشتم و خونریزی و استراحت مطلق و..... 

تو دلم فتم خدایا دمت گرم که به حرفم گوشت نکردی و به حد توان بدنم بهم دادی..... 

پس عزیزم فقط بگو خدایا در حد توانم بده که بتونم نه ماه تو بدنم و بعدشم یه عمر طولانی امانتداری کنم..... 

داغونم  همش مسکن میدن بهم  دعام کنید  از محیط بیمارستان بدم میاد

عزیزم انشالله این روزام میگذرن.... 

سلام خانما سلام انا جون .من خیییلی حالم خرابه .تازه ازمایشاتو انجام داده بودم برم سیکل ای وی اف ک فهمیدم کیست ماه قبلم ک شده بود ۱سانت دوباره شده ۳ یانت باز همه چی کنسل شد ....موند برای بعد رفع شدن کیست .چیکار کنم کسی کیست داشته راه حلی برا رفعش دارید ای خدااااا

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
سلام بچه ها من اوضاعم بهم ریخته شدیدا لطفا اگر کسی مثل من بوده بگه الان ۲۴ساعتِ که بیرون روی زیاد پ ...

انشالله باردار شدی..... 

عزیزم بازم با دکترت مطرح کن اما فکر کنم اتفاق خوبی منتظرته.... 

وای چه عالی خداررررروشکررررر واقعا. برا ماهم دعا کن. منم یکم ذخیرم بایینه1.95 و همسرم هم 4میلیون. دو ...

عزیزم برا دی اف آی اینا رو رعایت کنه..... 

مکملاتو بخوره.... 

اگه چربی بالا داره درمانش کنه..... 

اگه طبعش گرمه گرمی زیاد نخوره.... 

تغذیه سالم داشته باشه.... 

میوه و سالاد تازه خوبه... 

ب ی ض ه هاشو خنک نگه داره..... 

کمپرس یخ یه ربع هر شب.... 

خودشو با آب سرد بشوره.... 

لباس زیر تنگ و شلوار تنگ و شلوار لی ممنوع.... 

سونا و جکوزی و دوش داغ ممنوع.... 

سیگار و الکل و..... ممنوع

لب تاپ رو پاهاش نذاره.... 

دوستان کسی بوده داروهای انتقال براش عوراض بصورت اسهال شدید داشته؟ لز این داروخاس یا نه؟ از ظهر اینجو ...

عزیزم نمیدونم از داروها میتونه باشه یا نه..... 

یبوست رو بیشتر دیدم.... 

اما مطمئن نیستم از داروهات نباشه.... 

آنتی بیوتیک نداشتی؟؟؟ 

عزیزم نمیدونم از داروها میتونه باشه یا نه.....  یبوست رو بیشتر دیدم....  اما مطمئن نیستم ...

سلام آنا جون نه نداشتم 

ولي خيلي شديده 

عجيبه كه معدم سنگينه و در ميكنه نميتونم چيزي بخودم و... شديد دارم! 

به توصيه كاربران ني ني سايت دو روز ناشتا نشاسته در آب حل كردم خوردم نميدونم معده دردرم از نشاسته خامه يا از داروهاست

كلا همه چيزم بهم ريخته امروز هم سونوي آخره اگه نرسونده باشم سيكلم كنسل ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من داروهام استرادیول و گونال و هاش ام جی منم یه ذره به خودم فشار بیارم درد میگیره فک میکردم فقط خودم ...

اره انگار یه درد خفیف پری هستش یه مدلیه طبیعی نیست😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
[QUOTE=90874268]سلام  عزیزم من مهر ماه سال ۹۷ تو رویان انجام دادم  هزینه اش ۹۰۰ هزار تومن ...

عزیزم توروخدا رحمت نو دست هر کسی ندین..... 

اگه دکترت کارش خوبه هزینش فدای سرت.... 

آنا جون اینو ببین سونو nt دادم حالا منتظر جواب آزمایش خون غربالگریم خیلی نگرانم ببینم جوابش چی میشه& ...

عزیزم خدا و شکر سونوت که عالیه..... 

گل پسرتم مبارکت باشه..... 

برو و از بارداری لذت ببر.... 

راستی جفتتم خلفیه و زودتر قراره لگدبارونت کنه انشالله ماه دیگه یواش یواش حسش میکنی.... 

اخه منه بیچاره خیلی سختی کشیدم😔 راحت که به دست نیمده بگم خدایی نکرده چیزیش شد ایشالا بعدی! من از آم ...

عزیزم این راه سخت رو خیلیامون رفتیم و ته قصه شیرین بوده.... 

شما به ته شیرین قصه فکر کن....