2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نمیدونن که چقدر سخته..اهمیت نده بهشون.هر مشکلی داشتی بهشون بگو.اونها وظیفشونه بهت برسن. ببخشید عزیز ...

اره درست میگی 

ن نمیتونستم ادرار کنم کلم 

از دیشب بهتر شدم بعد از اینکه اب شکمم کشیدن 

اره ظرف دادن برای اندازه گیری پرستار میاد چک میکنه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ممنونم عزیزم که روحیه میدی اخه شوهرم گفته به هیچ کس فعلا نگو تو جواب ازمایشا معلوم بشه این چند روز و ...

آزمایش رو مرکز ناباروی ندادی؟

یه تایمی داره برای بردن آزمایش به آزمایشگاه 

ولی معمولا ازمایشگاه ناباروری قبول نمیکنن از خونه بیاری...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس،برو،دخترفکر کردی طرف تاخرطونک دستش ر میکنه تو شیکمت😂😂😂😂😂😂😂,,آروم یه دست روشیکمت میکشه.من ...

😁😁 اره میترسم درب داغونم کنه 

زنگ بزنم ببینم هستش ماماعه تا پریود نشدم بس یه سر برم پیشش.من که همه کار کردم .اینم امتحان کنم  

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم سینافکت معمولا ۸ تا ۱۰ صبح تزریق میشه و تحریک تخمدانام معمولا ۴ تا ۶ عصر.... اما بسته به شرای ...

ممنون‌آنا جون، خدا خیرت بده که اومدی و جواب سوالامون رو دادی، همیشه سلامت و خوش باشی عزیزم🌸🌸💖💖

ببخشید عزیزم ولی خیلی غلط کردن 😡😡😡😡 میبینن تنهایی بهت زور میگن!عقده هاشونو سرت خالی میکنن.مظلوم ...

چی بگم جرات حرف زدن ندارم بهشون 

فدای مهربونیت مننونم 

اره دکتر گفت بیام این بیمارستان وگرنه غلط میکررم بیام دولتی 

تازه مسئول بیمه میگه چون عوارض پانکچر هست و پانکچر بیمه تقبل نمیکنه ازاد اینجا بستری هستی

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اتفاقا پخته باشه خوبه، خام باشه سرشو زیاد کلاه میذارن....

👍😉😂😂😂

اره بمون عزیزم.خونه کسی نمیتونه برات کاری کنه.باز اونجا حواسشون هست 

اره عزیزم درست میگی 

ممنونم از همدردیت یه دنیا مننون♥️♥️♥️♥️

روز ۱۰ حدود ۴.۶ بود ۱۲ سیکل ۶ بود باز امروز ۱۴ سیکل ۶ بود! اصلا این دو روز فرقی نکرده بود استروژل د ...

استروژن کنژوگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره درست میگی  ن نمیتونستم ادرار کنم کلم  از دیشب بهتر شدم بعد از اینکه اب شکمم کشیدن&nb ...

خوب خداروشکر داری رو به بهبود میری..فقط توروخدا احساس غریبی و کم رویی نکن.هر مشکلی داشتی بهشون بگو..به من سرم وصل کرده بودن که کلیه هامو شستشو بده.چند بار تا پاشم برم دستشویی خودمو خیس کردم 🙈 ولی بدون خجالت زنگو زدم برام شلوار اوردن.دیگه دست خودم نبود که...بهت تعریف کردم که بدونی این چیزا طبیعیه.اگه برات پیش اومد خجالت نکش ..حالت که خوب شد برو خونه.

ببین اگه کسی خاست بیاد پیشت بگو بهت یکم عرق نعناع خوب بیاره.بریز تو ابجوش بخور.نفخ شکمت خیلی بهتر میشه...

سلام خانمای عزیز میشه منم سوالمو اینجا بپرسم؟  دکتر همسرم ب ما گفته ivf کنیم.... پیشنهادشم ر ...

عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.... 

والا هزینه هارو دوستان که اخیرا درگیر بهتر میتونن بگن اما من کلی میگم..... 

داروها هزینش بر اساس میزان نیازته و بدن با بدن فری داره.... 

بیمه های پایه یه درصدی ساپورت میکنن.... 

بعضی تکمیلی ام هزینه ناباروری میدن.... 

هزینه عملا و معمولا پایه ها نمیدن مگر بعضیا.... 

فکر کنم مسلح میداد و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی بگم جرات حرف زدن ندارم بهشون  فدای مهربونیت مننونم  اره دکتر گفت بیام این بیمارستان و ...

مملکت گل و بلبله دیگه!

انقدر به این پرستارای  بیمارستانهای دولتی کم حقوق میدن که ناراحتی هاشونو میخان سر بیمار بنده خدا خالی کنن بعضاً...

میگذره گلم...منم کشیدم میفهمم...چند وقت دیگه انقدر حالت خوب میشه و با نی نی ها سرت گرم میشه که همه سختی ها یادت میره ..😙😙

مملکت گل و بلبله دیگه!  انقدر به این پرستارای  بیمارستانهای دولتی کم حقوق میدن که ناراحتی ...

اتفاقا من پرستارم میدونم.بالاترین حقوق مال پرسنل دولتیه ماهی 6تومن حداقل میگیرن ولی چون شلوغه خسته ن.ولی بازم این خستگی دلیل بی احترامی به مریض بیچاره نیست که زیر دست ماست

من بی بی چک زدم الان خیلی کمرنگ هاله افتاده.جنینام ۵روزه بودن بنظرتون مثبته؟

خدایا شکرت..... 

چند روز بود حالم گرفته بود.... 

از یه ورم ثمین جون منفی شد.... 

کلا حالم یه جور دیگه بود..... 

خدارو شکر چند تا خبر خوب و بی بی خوشگل یه کم حالمو بهتر کرد..... 

دوستان تورو خدا قدر لحظه لحظه زندگی و سلامتیتون رو بدونین عمر بعضا خیلی کوتاه‌تر از حد تصورمونه..... 

منم برم بس کزازمو بزنم بس ؛دبیرستانی بودم زدم   وای چقدر قروفر داره بارداری های الان  ...

اره به خدا ...

سارا جون واقعا انگار هر چی کمتر بدونی راحتری 

والا دوستای من که طبیعی باردار میشن رو باید ببینی

همه چی میخورن همه کار میکنن همه جور میخوابن ماشالله هزار ماشالله بچه به دنیا میارن هلو 

هر چی میکشیم از این عمو گوگلِ 😉😁