2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خانومها تاپیک خیلی قدیمیه و صفحات زیاد.کسایی که عضو ثابتید فقط به من بگید کسی بوده با دو تا جنین فقط ...

عزیزم با یه جنینم بودن که باردار شدن....

حتی دوستی بود به اسم مامان ارغوان با دو تا جنینش سه قلو باردار شد....

خدا بخواد میشه حتما....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها من امروز مجدد آزمایش دادم ولی بتا تغییری نکرده از ۱۹شده ۱۹/۱ چیکار کنم مرکز هم جواب نمید ...

عزیزم انشالله تا الان بالاتر رفته....

هر دو رو یه جا انجام دادی؟

هر دو تیتر بتا بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا اسم مرکز ناباروری که تحت درمان هستید و هزینه هاش و کیفیت عمل پزشک و کارکنانش واسم ب ...

عزیزم مراحل درمان من صفحه اول هست....

پریچهر جان الان رفتم دکتر عصاب خواست بستریم کنه  گفتم نه  اومدم چندتا قرص داده  نم ...

عزیزم حتما پیگیر باش سرسری نگیر انشالله چیزی نیست....

نه هیچ دارویی نخوردم.چون زیاد نیست. در حد یه ترشح کشداره رو دستمال سفید زرده. دیگه نمیدونم قراره چه ...

بگو خوب قبلا این همه دارو نریختین تو وجودم.....

عزیزم احتیاطا آب زیاد بخور....

پیگیرم باش....

این لخته تو عروق رو از هیچی نمیشه مطمعن شد؟ آزمایشی چیزی؟ اون قرصا ببین چیه. مسکنه؟ متخصص رفتی؟ اگه ...

عزیزم با سونوی عروق فکر کنم بشه....

من اخیرا سونوی عروق داشتم....

به نظرم به متخصص عروق مراجعه کنین بد نباشه....

هنوز منتظر جور شدن پول انتقال هستم وازهمه بیشتر منتظرمعجزه الهی😂😂😂😂😂انگارمکمل قبل انتقال ویتامی ...

من سال گذشته ۱۷ میلیون هزینه هام شد با ۳ بار انتقالم که یکبار فرش بود ،انشالله هزینه هاش برات جور میشه

اخه منه بیچاره خیلی سختی کشیدم😔 راحت که به دست نیمده بگم خدایی نکرده چیزیش شد ایشالا بعدی! من از آم ...

عزیزم هیچکدوم از ما ک اینجاییم همینجوری راحت باردار نشدیم خیلی سختیا کشیدیم.امیدت ب خدا باشه انقد بد ب دلت راه نده انشالله ک جواب آز هم خوب خوبه و هیچ مشکلی نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚من انعقاد خون دارم و به من گفت اسپیرینم و قطع کنم و نخورم که برای ۲روز مونده به ...

استرادیول برا ضخامته....

استرومارینم فکر کنم کاربردش همینه....

پردنیزولون برا سرکوب ایمنیه....

عزیزم پی آر پی مثل انتقاله و در حد یه معاینه فکر نکنم زرد خاصی داشته باشه....

بله خیلیا باهاش + شدن....

برا مشکل ضخامتم تجویز شده....

برا بالا رفتن شانس + شدن و خونرسانی بهترم فکرکنم تجویز شده....

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 گفته شنبه هفته دیگه که روز دهم هستش برم و سونو کنه و بگه کی انتقال؟ ۱. چی بخور ...

عزیزم اولا آرامش داشته باش.....

روعل عادی تغذیتو داشته باش....

مناسب طبعت بخور....

آب زیاد بخور....

داروها و پی آر پیکارشونو میکنن کارای عجیب غریب نکن که خدای نکرده تاثیر غیر + بذاره.....

سرنگ مناسب تزریق سینافکت چی هست؟ یه سرنگ انسولین بهم داده که ۶ میله، خیلی کوتاه نیست؟ چند درجه ...

عزیزم خوب با همون سرنگ بزن....

قلق تزریق صفحه ۶ هست.....

سلام آنا جون میخواستم جواب آزمایشاتم رو براتون بفرستم،همونایی که لیستش رو از خودتون گرفتم.درخواست دو ...

عزیزم چشم الان میرم اکسپت میکنم....

این چند روز درگیر بودم....

دوستان کسی بوده داروهای انتقال براش عوراض بصورت اسهال شدید داشته؟ لز این داروخاس یا نه؟ از ظهر اینجو ...

الان که روز ۱۱ بعد انتقالم ۲روزه اینطور شدم

با لرز شدید...

پروژسترون و آنوکسا دارم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمیدونم فقط هی فرت و فرت تو امپولا دارو تزریق میکنن  هی ازمایش خون هر شیفت  هی امپول تو ...

ان شاالله زودتر خوب بشی و با بغل گرفتن نینیهات همه ی این سختی‌ها فراموش کنی

دوستان ببخشین چند روزی خیلی نتونستم سر بزنم....

الانم کلی صفحه نخونده دارم و کلی عقبم....

سعی میکنم تند تند بخونم و بهتون برسم....

اما میدونم که میدونین دو تا فرشته کم وقتمو نمیگیرن و عذرمو میپذیرین....

از چراغدارای این خونه هم ممنون که نمیذارن چراغ این خونه خاموش بمونه....

آرزوی بهترینارو برا تک تکتون دارم.....