2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
لطفا برام دعا کن منم دو روز دیگه ازمایش دارم

انشالله که خبر + شدنتو صفحات بعدی میخونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون اینو ببین سونو nt دادم حالا منتظر جواب آزمایش خون غربالگریم خیلی نگرانم ببینم جوابش چی میشه& ...

عزیزم خب همه چی خوبه که نگران چیی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خراش دادن . به خدا از دستشون خل شدم اصلا اهل داد و بی داد نیستم ولی واقعا بهم فشار میاد هیچ برنامه ا ...

عزیزم برا من سه ماه فاصله افتاد نگران نکن خودتو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه اینجا خیلی خوندم جواب سونو خوب بوده ولی تو آزمایش خونشون ریسک زدن واسشون

جای اینکه خدا رو شکر کنی ک فعلا یه مرحله رو با موفقیت پشت سر گذاشتی نگران مرحله بعدی؟معمولا وقتی سونو خوبه آز هم مشکلی نداره خودتو نگران نکن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه بی هوشی ش از عکس رنگی دردناک تره گول نخورید بدون بی حسی یا بی هوشی هیسترو بشید ببین هر کی رو دی ...

حالا دکترم می خواد منو ببره اتاق عمل با توجه به عکس رنگی گفت لولت هیدرو 8رفی از هیسترو نزد نمی دونم بهش بگم یا نه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عززیزم زودتر ریسکش بیشتره چون ممکنه زودتر پریود بشی بازم بیفته اون تایم، اگه میخوایی با قرص تنظیم کن ...

آره آنا جون بهم گفت بیشتر بخورم

سلام انا جون. چندروزه رفتم تو فکر اینکه ذخیره تخمدانم خیلی کمه اگر بخوام دوباره سیکل رو شروع کنم اص ...

عزیزم ذخیره لااقل با این تکنولوژی متداول بالا نمیره....

ممکنه قبلا درست نشون داده نشه اما بالانمیره.....

تخمدان مثل قلک یه طرفست و فقط میتونی ازش تخمک برداری نمبتونی اصافه کنی....

البته ممکنه بعدا با بحث سلولهای بنیادی و.... بشه بیشترش کرد فعلا من فکرنکنم بالا بره....

و اما برسیم به ذخیرت.....

عزیزم ذخیرت پایین نیست که....

من قبل اولین پانکچر ذخیرم ۱/۴ بود یعنی از ذخیرت کمترم بوده....

با این ذخیره ۳ بار پانکچر شدم تازه بار سوم تخمکهای بهتر و بیشتریم داشتم.....

اره عزیزم .تماس بگیر جواب میدن.ببین این عکسو یکی از دوستام برام فرستاده بود یکم تاره.ولی شماره ش هست ...

سلام

عزیزم میخواستم بازم تشکر کنم از شماره‌هات زنگ زدم هم هزینه پرسیدم هم نوبت گرفتم، فردا نوبت داد خداروشکر

دعا کن تو همین سیکل انجام بشه و معطلمون نکنن

عزیزم بله بعضا دکتر بیشتر و کمترش میکنه اما هر کاری میکنی با دکترت مشورت کن.... چون اون شرایطت رو ب ...

ممنون عزیزم صحبت کردم باهاشون

جای اینکه خدا رو شکر کنی ک فعلا یه مرحله رو با موفقیت پشت سر گذاشتی نگران مرحله بعدی؟معمولا وقتی سون ...

اخه منه بیچاره خیلی سختی کشیدم😔 راحت که به دست نیمده بگم خدایی نکرده چیزیش شد ایشالا بعدی! من از آمینوسنتز میترسم.تو همین سایت بارها خوندم واسشون الکی ریسک زدن مجبور به آمینوسنتز شدن با چه استرسی روزا رو گذروندن بعد بچه سالم بوده

سلام به همگی

ممنونم از راهنمایی همه، اول که دکتر گفته بود ivf تو شوک بودم واقعا و از هولم فقط یاد نی نی سایبت افتادم ک کلی خانم با تجربیات مختلف هستن...

ممنونبا راهنماییاتون زودی اقدام کردیم برای تشکیل پر.نده و ویزیت.

یک سوال نیز

تو نت نوشته اولین ivf رایگان، خانما اینجا گفتن تو مراکز دولتی با تخفیف ۸۵ درصده...

گفتم هم یه دولتی پیگیر ویزیت بشم هم رویان، ببیبنم اخر کدوم به دلمون میشینه

صبح زنگ زدم بیمارستان شریعتی وقت بگیرم گفت ۵تا۶ میلیون میشه! پرسیدم بیمه... گفت فقط برای ویزیت...

با این که پرسید برای بچه اوله

شریعتی ک دولتیه

گیج شدم حسابی...🤔🤔😧😧😧😧

سلام به همگی دوستای خوبم  ببخشید که یه مدت نبودم ونیومدم خبر از خودم بدم  من هفته 29با ا ...

عزیزم خدارو شکر لااقل خودت و دخترت خوبین....

برای فرشته آسمونیتم متاسفم اما از خدا میخوام فرشته زمینیتو برات حفظ کنه....

قدم دردونت مبارک و پر برکت....

سلام دوستان من فردا باید برم سونو فردا پریودم شدیدتره من که تالباس زیرم دربیارم دکتر سونو کنه که خون ...

عزیزم والا دکتر من لباس زیر رو نمیگفت در بیاریم و از گوشه لباس زیر پروب رو هدایت میکرد....