2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
جدی جدی بیشتر راه رو رفتییییم. من دو روز پیش خیلی درد پریودی داشتم. همه منو از ماه هشت ترسوندن که مم ...

به سلامتی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچها..من امروز ۱۸ انتقالم..انتقال چهارمم بود که منم اینبار مامان شدم..برتم خیلی دعا کنین..انشال ...

خدارو شکر عزیزم که جواب گرفتی....

انشالله به سلامتی بغلش(ون) کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم یه سوال پیش اومده برام صبح ها که بیدار میشم تو جام به صورت ناخودآگاه خودمو کش و قو ...

عزیزم دوستان بعضیا این حالتو داشتن نگران نکن خودتو....

یه رفلکس از بدنته و نباید جلوشو بگیری....

فقط احتیاطا آب بیشتر بخور....

البته من قبلا تو سایت بودم ولی دوباره ثبت نام گردم...بچها دکتر به من گفته چهرشنبه واسه سونو برم میشه ...

عزیزم احتمالا میخواد ساک رو ببینه....

برا قلب احتمال زیاد زوده، رفتی قلب رو ندیدی نگران نباش اصلا....

عزیزم تیرکشیدنهارو خیلیامون داشتیم بازم با دکترت مشورت کن..

❤️خانما خواهش ميكنم هر كس ميدونه جواب بده❤️  من روزي ٦تا استراديول بايد بخورم  ميزا ...

عزیزم دیگه برا جواب من دیره اما سعی کن دز داروهای هورمونیتو مرتب بخوری....

سلام بچه ها يه سوال، اول اول سيكل ميكرو كه بايد دارو بخوريم از روز چندم شروع ميشه؟

معحولا روز ۱ تا ۳ سونو میشی و طبق اون داروهات شروع میشن....

اگه داروهای تحریک تخمدان باشن معمولا از روز ۳ و بعضا ۲ شروع میشن.....

اهاب شوهرمم‌ دُز۵۰۰روزی دوتاداد،سلنیومم روزی یکی،همین،تازه منم نمیخواست داخل مطب راه بده گف اگرم اوم ...

ببین عزیزم من شوهرم همیشه میگه هیچ وقت نباید تو کار دکتر دخالت کنیم.بالاخره اون درسشو خونده یه چیزی میدونه واسه همین هیچوقت سعی نکردم به دکتر بگم چی بنویسه برا تقویت اسپرم.از همون اول که فهمیدیم مشکل داره من به شوهرم میگفتم بهش بگیم برات فرتیل اید بنویسه ولی خب قبول نمیکردتا بالاخره دکترش خودش اینو تجویز کرد بعد از شش ماه. در مورد ال کارنیتین اطلاعی ندارم و توصیه هم نمیکنم سرخود مصرف کنین اما فرتیل اید مکمله و خب کلا آزاد حساب میشه قیمتش فکر نکنم مشکلی باشه خودتون بخرین و استفاده کنین.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من اتفاقا  غیر از ضعف این بار پریودی خیلی خیلی بی دردی بود. ولی سردرد امونم رو بریده  در ...

عزیزم آب خیلی بخور....

ببخشید میشه بگید اینکه میگید فقط یک دوره pco بودید ینی چی؟منظورم از یک دوره ای ک میگید هست آخه من ق ...

یکبار که سونو کردم نوشته بود pco

بهم متفورمین داد وزنمم کم کردم

ماه بعدش که دوباره سونو کردم pco نبودم

سلام دوستان من امروز روز ۲۲ سیکلم سونو‌شدم، خداروشکر کیستام رفع شده بود، از پس فردا برام امپول سیافک ...

عزیزم سینافکت که ایرانبه....

خارجیش اون زمان سوپرفکت بود الانو نمیدونم چه برندی هست...

سلام بچه ها خوبین؟من امروز رفتم بهداشت برای تشکیل پرونده...بهم گفت باید واکسن کزاز بزنی...کیا این آم ...

عزیرم از دوستان زدن تو بارداری....

من قبلش زده بودم دیگه لازم نشد....

من قبل اینکه بخوام برا بارزاری اقدام کنم واکسنامو کم و مسریاشو زدم فقط هپاتیت رو چک نکرده بودن که اونم موقع اولین پانکچرم زدم....

دوستان من امروز روز چهارم انتقالمه. کمی ترشح زرد رنگ دارم بدون خارش و سوزش.نشونه چی میتونه باشه....

انشالله که خیره اگه علایم خاصی نداری نگران نشو ولی اگه دلت آروم نمیشه با دکترت مطرح کن....

سلام بچها..من امروز ۱۸ انتقالم..انتقال چهارمم بود که منم اینبار مامان شدم..برتم خیلی دعا کنین..انشال ...

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم

ان شالله به سلامتی این دورانو طی میکنی

برای ما هم دعا کن

دکترت کی بود؟ شرایطت؟ چیکارا کردی؟

آنا جون استرادیول رو واسه ضخامت میدن اما کسی که ضخامتش خوبه بازم این دارو رو میخواد؟ من روز دوم سیکل ...

عزیزم خوب ضخامتت خوب بوده....

عزیرم منم مشجل ضخامت نداشتم اما روزی دو تا رو داشتم.....

فکر کنم بسته به شرایط هورمونی و سونوها تجویز میکنن.....

عزیزم بله احتمالش هست افت صخامت اتفاق بیفته....

به هر حال گذشته دیگه بهش فکر نکن مهم اینه دفعه بعد حواست باشه به سری چیزا چک بشن....

بچه ها یه سوالی دارم میتونم زنجفیل پودر شده بخورم ؟؟  چون حالم خوب نیست انگارمریض شدم سرفه میک ...

والا من چون طبعم سرد بود تو بارداریم به غذاها هم میزدم....

ضمنا زنجفیل برا تهوع بارداریم معمولا جواب میده پس فکر نکنم موردی داشته باشه....