2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
ای جونم.پس ان شاالله به زودی حسش میکنی.اخه خیلیا که همزمان با من باردار شدن بهم گفتن از ماه سوم قشنگ ...

ببین من از اول بعد مثبت شدن چندین.بار یه حالتی مثل نبض زدن حس کردم..ولی خب عقلم میگه اون نی نی نمتونه باشه ب اون زودی .نمدونم چیه     ولی هروقت میزنه لذت بخشه😃😋

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من چکار کنم زودتر پری بیاد؟ اگه تا فردا خونریزیم شروع نشه این ماه رو از دست میدم و نمی تونم پ ...

روز چندم سیکلی؟برو دکتر سرخود کاری نکن اگه عقب انداختی پروژسترون بده اگه ال دی میخوری از دکترت بپرس زودتر قطعش کن ولی سرخود کاری نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندم سیکلی؟برو دکتر سرخود کاری نکن اگه عقب انداختی پروژسترون بده اگه ال دی میخوری از دکترت بپرس ...

من انتقالم منفی شده الان پنج روزه داروهامو قطع کردم اما پری نشدم. سری قبل دو روز بعدش شروع شد

ببین من از اول بعد مثبت شدن چندین.بار یه حالتی مثل نبض زدن حس کردم..ولی خب عقلم میگه اون نی نی نمتون ...

نبض زدن یعنی بدون دست زدن روی شکمت؟

وای منم قبلا یهو حس میکردم یه چی داره تو شکمم حرکت میکنه😂 همون هفته های اول.مامانم میگفت بس کن دختر هنوز اون بچه اندازه ی لوبیا هم نیست.ولی جدی حس میکردم😂حالا که منتظرم ورجه وورجه کنه هیچی حس نمیکنم😑ایشالا همه نی نیا صحیح و سالم باشن و همه ی منتظرا این روزامونو تجربه کنن❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها یه چیزیم یادم رفت بگم دکتر طر ازی گفت ده روز اول تیر رو نیست میره کنگره یه وقت اگه برنامه دارید حواستون باشه به این موضوع

الان خودمم موندم انتقالم میوفته تو اون ده روز یا نه 

من انتقالم منفی شده الان پنج روزه داروهامو قطع کردم اما پری نشدم. سری قبل دو روز بعدش شروع شد

آها خب اشکال نداره پریود میشی هنوز دیر نشده واسه منم  چند روز  طول کشید،بعدشم که بلافاصله انتقال نمیدن یه پریود دیگه هم باید بگذره

نبض زدن یعنی بدون دست زدن روی شکمت؟ وای منم قبلا یهو حس میکردم یه چی داره تو شکمم حرکت میکنه😂 همون ...

اره بدون اینکه دست بزنم نبض میزد کامل حس میکردم...خب اره عقل میگه اون نبض واس تغییرات تو رحمه وگرنه من ازدوروزبعد مثبت شدن حس کردم ک اون.موقع جوجه اندازه کنجد هم نبوده پس کار اون نمتونه باشه😁ولی اونروز تو سونو قربونش برم اینقد دست وپاشو تکون میداد😍 ولی من هیچی نمیفهمیدم😆😆

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره بدون اینکه دست بزنم نبض میزد کامل حس میکردم...خب اره عقل میگه اون نبض واس تغییرات تو رحمه وگرنه ...

اااره واسه منم تو سونو کلی ورجه وورجه میکرد.قشنگ حرکات ورزشی انجام‌ میداد دورش بگردم😂بعد من گفتم عه مگه من نباید حس کنم این حرکاتو؟دکتر گفت طبیعتا نه.خیلی زوده😁 من سونوی قلب که رفتم پاهاشو هی جمع میکرد وروجک..البته هفته ی ۱۰ بودم دیگه

ادم دلش تنگ میشه برای سونو تا نی نیو ببینه دوباره😍 حالا من فیلماشم دارما ولی منتظر سونوام همش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم.مگه شما نبودی بامعجزه طبیعی باردار شدی سقط شد؟😕

اره متاسفانه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
اره متاسفانه

عزیزم.خیلی متاسفم..انشاءالله خدا بزودی جاشو برات پرکنه

عزیزم.خیلی متاسفم..انشاءالله خدا بزودی جاشو برات پرکنه

ممنونم دوست خوبم آن شا الله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
الهام جان من کلا رو صندلی میشینم میخونم.از اولش. برا سجده هم خم نمیشم مهر رو میارم.بالا میچسبونم ب ...

فدات گلممم ممنونم که حواب دادی چون دفعه پیش من نشسته روی زمین میخوندم😬 موقع بلند شدن روی شکمم فشار میومد خوب شد گفتم بهتون 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم قربونت برم..... خوشحالم که خدا فرشته نازنینی بهت داده..... زیر سایه مامان باباش شاد و خندان ...

سلام .. عزیزم  فقط بخاطر تشکر مخصوص از خودت بود و اینکه همانطور که خودم باشنیدن جواب +بچه ها خوشحال نیشدم و امیدوار دوست داشتم بقیه هم امیدوار بشن ... و در این راه سخت نشکنن...

فدات گلممم ممنونم که حواب دادی چون دفعه پیش من نشسته روی زمین میخوندم😬 موقع بلند شدن روی شکمم فشار ...

الهامی جونم ان شاالله اینبار تیکر خوشگلتو ببینم 😍 بنظر من هم اگه میتونی دو سه روز اول رو مواظب باش...خودتو خسته نکن...برات از ته دل دعا میکنم جشن ننه شدنتو بگیریم😍😍😍