2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
من فقط حالتهای پری دارم و خیلی گرممه و انگشتای پام یخه منکه کلا ناامیدم اخه اگه باردار بودم دیگه درد ...

این علائم که خیلی خوبه همش علائمیه که میبینم خانمهایی که مثبت شدن داشتن توی ت ل گ ر ام یه کانالی هست که مامانایی که جواب میگیرن میان و از کل شرایطشون میگن و اینکه چکارایی کردن تمام این علائم رو در شرح حالشون بوده مبارکت باشه عزیزم

دوتا ازمایشگاه معتبر بودن عزیزم  دوجا رفتم ولی خیلی برام عجیب بود  حالام رفتم دکتر ایمن ...

عزیزم تو این راه چیزای عجیب زیادی میبینیم حتما حکمتی بوده که اگه مشکل ایمنی داری همین الان متوجه شی، با توکل به خدا برو جلو که خودش جواب صبر همه منتظرا رو میده ان شاالله...

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم انتقالم قراره تو سيكل بعديم باشه فردا خراش آندومتر دارم خراش تاريخ مشخصي تو دوره نداره؟؟ من ...

آهان متوجه شدم آخه فکر کردم گفتی چند روز دیگه انتقال داری....

متوجه شدم سیکلت احتمالا بلنده اگه اشتباه نکنم....

برا مهاره عزیزم....

پس قراره پریود بشی و ماه بعد انتقال بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا اسمشو نمیدونم فقط میدونم کار hcg رو انجام میده. یخچالی هم بود اره لاغرم😕

عزیزم احتمالا تو عضله زدی...

زاویه ۴۵ درجه بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون هچینگ‌ جنین رو بطور معمول خودشون انجام میدن؟ یا باید درخواست بدیم؟ هچینگ خطری واسه جنینا دار ...

عزیزم معمولا بدون علت انجام نمیدن مگر اینکه چند انتقال منفی داشته باشی یا به وضوح ببینن پوسته ضخیمه....

خوب دستکاری که به هر حال هست....

هر چیزی خارج از روال طبیعی دستماری محسوب میشه اما بالاخره بسته به شرایط بعضا ریسکهارو میپذیریم.....

عزیزم احتمالا تو عضله زدی... زاویه ۴۵ درجه بود؟

دورنافی بود

اونی که خودشون برام زدن هم خیلی درناک بود

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
قربونت بشم رفتم امروز شده بود 11😕

عزیزم متاسفم....

نمیدونم چی بگم....

درد که نداری؟

سلام،من الان نتیجه عکس رنگیمو گرفتم همه چیو طبیعی زده بود فقط درمورد لوله چپ یه جمله نوشته بود که لو ...

عزیزم اولا یه لوله مشکل داره اونیکی سالم این یعنی شانس ۵۰درصد

دوم اینکه لوله بسته دو حالتِ یکی با آندومتریوز بسته شده که معمولا با یه عمل ساده بازش میکنن

و حالت بعدی با عفونت بسته ست که معمولا راه درمان نداره به ندرت دیده شده که مایع داخلش رو میکشن و لوله دوباره خودش رو بازسازی میکنه اما به خیلی چیزا بستگی داره لوله عفونی دوباره کار کنه.

حالا دقیقا عین نوشته رو بنویس ببینم میتونم بفهمم مشکل چی هست .

در ضمن ذخیرت اگه نرمالِ میتونی ای یو ای کنی

اون هم شرایط داره باید طرف لوله سالمِ تخمک بالغ داشته باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وای تو رو خدا نگید 😱😱😱😲😲😲 منم سیکلم منفی شد  شنیده بودم خیلی دردش بیشتره ولی نه تا این ...

اره دردش از پریودای معمولی که حتما بیشتر میشه .ولی امیدوارم مثل درد منو تجربه نکنی😢

نگران نباش بدن آدما باهم فرق داره ان شالله راحت این مرحله رو میگذرونی

وای عزیزه دلم چقدر خوشحالم که این همه وقت گذاشتی وکلی انرژی برام فرستادی..همین کارو میکنم عزیزم از ه ...

انشالله بردارتم به زودی کامل کامل خوب میشه و خودشو برا کوتاه کردن ناخنهای خواهرزادش آماده میکنه....

خخخخخخ...

آخه ما رسم داریم اولین ناخنهای ورجکارو داییاشون کوتاه میکنن هر چند وروجکهای منو خودم کوتاه کردم....

انشالله برا شمارو خان دایی کوتاه میکنه....

دوستان من امروز پانکچر داشتم از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم البته تو برگه ایی که بهم داد ...

عزیزم راهکار همون رعایت رژیمته....

عزیزم حواست به سایز دور شکمتم باشه....

انشالله پریود،که بشی درداتم آروم میشن....

آنا جون راستش من رفتم مسافرت  ولی چمدونمون که میرفت تو قسمت بار گم شد یعنی ما رسیدیم ولی چمدونم ...

بستگی داره کجا رفته بودی و سوغاتی برامون چی آوردی😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمید ...

عزیزم زیر سرت موقع خواب بلند باشه....

بیشتر سمت چپ بخواب....

قبل خواب آبکی نخور....

بلافاصله بعد خوردن دراز نکش....

دوستانی که تجربه انتقال منفی داشتن بعد از قطع داروها چقد طول می کشه تا شروع پری؟  من دفعه اول ...

من ۵ روز طول کشید اما بعد آی یو آی تا شیاف رو قطع کردم فرداش شدم. در کل ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وای خدا نکنه خیلی بدههههههه😩😩😩

عزیزم انشالله زودتر خوب میشی....