2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
سلام خانوما  اینجا کسایی هستن که بیمارستان مادر یزد میکرو یا آی وی اف کرده باشن؟ من دوساله اون ...

سلام عزیزم‌خوبی؟بله من همین چندماه پیش اونجا نتیجه‌گرفتم به لطف خدا.دکترم هم افلاطونیان بود.عزیزم من دفعه ی اول که انتقالم کنسل شد از ۶-۷ تا دوستام که انتقال داده بودن فقط یکیشون مثبت شد.منم مثل شما ناامید شدم از این امار و ترسیدم.اما نمیتونستم کاری کنم.وقتی بعد دوماه نوبت انتقال خودم رسید توی اتاقمون ۶ تا بودیم که ۴ تامون فریز داشتیم و دوتا فرش،سه تامون که فریز بودیم و یکی از بچه ها فرش مثبت شدیم!میخوام بهت بگم‌امارش بنظرم خوبه..نمیشه اینجوری حساب کرد...البته دکتر افلاطونیان اصلا پیگیر منفی شدن نیست متاسفانه.اگه میتونی خودت ازمایشهای ایمنی انعقادی که انا جون توی تاپیک گذاشتن رو انجام بده شاید مشکلی هست که تا الان متوجهش نشدی و با دارو حل بشه عزیزم...برات بهترینها رو ارزو میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید اینقدر سوال میکنم الان به من فقط قرص آ اس آ و آمپول انوکسان دادن مربوط به همون ایمنیه در ...

نه عزیزم مربوط به انعقادیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا.. دنبال کشف علت منفی شدنم هستم. حالا این ۴ تا آز  که شما نوشتی  و ندارم میدم ...

انشالله مشکل هر چیه زودتر رو بشه و از سر راهت بره کنار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من دیروز وقتی از ازمایشگاه پرسیدم دقیق گفت نمیدونیم گفت یکی دوتاشو اینجا نمیتونیم برات انجام بد ...

عزیرم من سال ۹۴ هزینم شد ۹۰۰ برا نسخه ۳ و ۴ کلش شده بود حدودای ۱۲۰۰....

عزیزم شما فقط ۳ و ۴ رو انجام میدی چون فریز داری....

بعدشم ۴ رو برو بقیه الله انجام بده خیلی مناسبتر میشه ۳ فکر کنم آزاده....

البته اینو دوستان گفتن....

ممنون عزیزم .موفق باشی .از صمیم قلب دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره ان شالله🤲 

مرسی گلم همچنین عزیزم❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آنا جون  اگه تو رویان قبول نکردن که آزمایشاتو برام بنویسن .ببرم مطب خصوصی بنویسه تو رویان میتون ...

عزیزم والا ظاهرا دوستمون رویان براش نوشتن و بررسیم کردن....

اما اینکه خودت بری انجام بدی نمیدونم....

واقعا سخته کنار مشکلت خودتو درگیر این چیزام بکنی....

عزیرم من سال ۹۴ هزینم شد ۹۰۰ برا نسخه ۳ و ۴ کلش شده بود حدودای ۱۲۰۰.... عزیزم شما فقط ۳ و ۴ رو انجا ...

ببخشید اناجون شما اون دفعه گفتید۱۴۰۰واسه همه گفتید من بد متوجه شدم،،،ولی در هر صورت الان خیلی بیشتر شده نسبت به چند سال قبل

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من شهرستانم ازمایشگاه سلوکی تو شهر خودمون،،،اره واقعا زیاده،،،انشالله 

عزیزم خوب شهرستان ممکنه بالا بگیره چون میفرستن تهران معمولا خودشون انجام نمیدن....

😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

واي مريم جون خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، اصلا نميدونم چي بگم واقعا . ان شا الله به حق اين ماه عزيز خودت طبيعي باردار ميشي و معجزه خدا شامل حالت ميشه .

من ۱۸ هفته و ۱۸ هفته و دو روز رفتم برا این دو وروجک.... دقیق یعدم نیست فکر کنم تا ۲۲ جا داره اما مط ...

مرسی انا جونم.من یه سوال دارم،گیج شدم،نمیفهمم غربالگری دوم همون آنومالی هست؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم والا ظاهرا دوستمون رویان براش نوشتن و بررسیم کردن.... اما اینکه خودت بری انجام بدی نمیدونم... ...

این چند روزه اینقد فک کردم چیکار کنم ونکنم دیگه دارم خل میشم 

خدا کنه برا منم بنویسن یه خورده امید دارم  با توجه به anaمثبتم میگم منطقیش اینه بنویسه ولی باز خدا داند چی پیش میاد 

مرسی انا جونم.من یه سوال دارم،گیج شدم،نمیفهمم غربالگری دوم همون آنومالی هست؟!

آره عزیزم فکر کنم همونه چون من که غربال دوم فقط همون سونوی آنومالیو داشتم....

آزم نداشتم....

سر دخترمم فقط سونو بود....

عزیزم خوب شهرستان ممکنه بالا بگیره چون میفرستن تهران معمولا خودشون انجام نمیدن....

فکر کنم همینطور باشه که میگید،،،اخه دیروز که لیست ازمایشارو نشونشون دادم زنگ زدن تهران پرسیدن که ببینم انجام میدن یا نه،،،شاید برم همون بیمارستانی که ای وی اف کردم پرسیدم ببینم اونجا چجوریاست