2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست

سلام خانما چند تا سوال داشتم مخصوصا شیرازیا اگه میتونن کمک کنن ممنون،

یکی از دوستام شیرازه یک بار یزد میکرو کرد و نگرفت و جنین فریز نداره، شوهرش قبلا مشکل داشته که عمل کرده و گفتن الان مشکلی نداره ولی من ازش سوال کردم که آز dfi و اینا رو داده گفت فکر نمیکنم و گفت که آز اسپرم هم آزمایشگاه معمولی داده، الانم میره دکتر هی براش دارو تحریک تخمدان (فکر کنم لتروزول و آمپول و اینا مینویسن) بهش میگن چند ماه استفاده کن ببینیم چی میشه که فکر کنم دارن وقتشو میگیرن،

گفتم آزهای تکمیلی رو بده برو تهران پیش دکتر طرازی که میگن خیلی خوبه گفت شرایط تهران رفتن نداره،

حالا میخواستم بپرسم این لیست آزهای تکمیلی رو حتما باید دکتر زنان براش بنویسه یا عمومی هم میشه؟

همه رو تو یک برگ باید بنویسن؟

شیراز کجا آزمایشا رو انجام بده که هم خوب باشه هم براش گرون نشه و دولتی باشه؟!

باید ببره تامین اجتماعی هم تاییدشون کنه؟(من خودم چند سال پیش بردم تامین اجتماعی تایید کرد ارزونتر شدن نمیدونم الانم همینطوره یا نه)

بعد شیراز کدوم دکتر رو پیشنهاد میکنید براش که با جواب آزمایشا بره پیشش؟

ببخشید زیاد شدن😁

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منتظر جان خوبی عزیزم مطمئنم خدا برات بهترینها رو در نظر گرفته  بهت گفته صبر کن برات چیزا ...

سلام ممنون عزیزم از دلداریت پیاده روی یه یک ماهی قبل انتقال شروع کردم آزمایش های ایمنی هم حتما میدم یه مدت سعی میکنم طبعمو متعادل کنم بعد اقدام کنم دیگه جنینی هم ندارم چون ذخیره امپایین بود فقط سه تا جنین تشکیل شده بود، ان شاالله خدا بهترین ها را برای شما هم رقم بزنه

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
خب پس من زیادی سخت گرفتم و طولش دادم!دیگه نمیخورمش.مرسی مامان مرجان مهربون😘 لوبیات خوبه؟😍

خواهش میکنم😚

خداروشکر خوبیم😍

ان شاءالله فردا اکوی قلب میریم ❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام خانما چند تا سوال داشتم مخصوصا شیرازیا اگه میتونن کمک کنن ممنون، یکی از دوستام شیرازه یک بار ی ...

سلام

عزیزم آزمایش ها رو بیمارستان مطهری میتونه انجام بده که ارزون بشه....بجز اسپرم رو

اونو بیمارستان مادر و کودک و دنا و زینبیه و حافظ ورستمی و آزمایشگاه امجد میتونه انجام بده...آز دی اف ای هم فقط امجد انجام میده من هر جا زنگ زدم انجام نمیدادن.....جز زینبیه و خافظ بقیش خصوصیه......کلا هر جا کلینیک ای وی اف و نازایی داره باید آز اسپرم رو انجام بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانما چند تا سوال داشتم مخصوصا شیرازیا اگه میتونن کمک کنن ممنون، یکی از دوستام شیرازه یک بار ی ...

من برای دکترم اگر دوستت میتونه و حوصله داره حتما بره زینبیه پیش دکتر نفس جون......به نظرم طبق روند درمان نفس فکر میکنم دکتر خوبی بوده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

عزیزم خدا پشت و پناهت باشه ❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم آزمایش ها رو بیمارستان مطهری میتونه انجام بده که ارزون بشه....بجز اسپرم رو اونو بیمارست ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم،

اگه آز اسپرم و dfi بخواد امجد بده گرون میشه؟

کدوم دکترو پیشنهاد میکنید جواب آزا رو ببره که وارد باشه؟

الحمدالله❤
اسم دکترشو میدونید؟

فکر کنم داودی اما دقیق یادم نیست...

من خودم چند سال دکتر عمویی بودم و حدود چند ماه دکتر البرزی میرم.....

آزمایش هم فکر کنم از اسپرم حدود 120 میشه و دی اف ای رو نمیدونم.....ازمایشگاهش کوچه کنار بیمارستان خدا دوسته....

سلام ممنون عزیزم از دلداریت پیاده روی یه یک ماهی قبل انتقال شروع کردم آزمایش های ایمنی هم حتما میدم ...

ان شاءالله با خبر معجزه خدا برگردی پیشمون❤☘🍃

آزمایشا رو فقط دکتر زنان باید براش بنویسه؟

اره عزیزم.....مثلا ذخیره تخمدان آزاده کلا....

اما اگر بیمارستان دولتی و ازمایشگاه های سطح شهر میره حتما پزشک همکار خانواده بنویسه قبول میشه با بیمه وگرنه متخصص زنان عادی آزاد حساب میشه......آزهایی که ایمنی انعقادیه فکر کنم پزشک عمومی همکار پزشک خانواده هم بنویسه قبوله....

دکتر پگاه روانفر متخصص زنان و همکار پزشک خانوادس زود وقت میده حتی نامه ارجاع هم قبول میکنه میتونه بره پیشش براش بنویسه....ملاصدرا نبش کوچه 4....روبروی خانه و کاشانه