2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزيزم من دوبار توي رويان جنين فريز انتقال دادم ، هر دوبار مثبت شدم ولي دفعه اول توي ٩ هفته قلب جنين ...

عزیزم دفعه دوم قبل انتقال آزمایش خاصی انجام دادید یا فقط دکتر روششو عوض کرد؟

عزيزم من دوبار توي رويان جنين فريز انتقال دادم ، هر دوبار مثبت شدم ولي دفعه اول توي ٩ هفته قلب جنين ...

ممنونم عزیزدلم بابت راهنماییت 😍😍خدا دختر کوچولوتو حفظ کنه🌷🌷

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من خیلی نگرانم تو نت نوشته اونایی که فیبروکیستیک دارن نباید قرص جلوگیری بخورن من که مجبورم چیکار کنم همش فکرم مشغوله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

نه عزيزم آزمايش خاصي انجام ندادم فقط موقع انتقال بهم گفتن به محض مثبت شدن آمپول انوكسپارين استفاده كنم كه تا آخر بارداري استفاده ميكردم .

عزيزم راستي اين بار حدود يك ماه قبل از انتقال قرص ويتامين اي و سي هم مصرف كردم چون ضخامت آندومترم بالا نميرفت و يك سيكلم كنسل شد و برام قرص ويتامين اي و سي نوشتن كه مصرف كنم .

بچه ها رفتم  دکتر برام آز اورژانسی داد که بعد دارو بده،آزم منفی بود،یه سری آمپول مسکن و شل کنند ...

خدارو شکر بهتری عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مررسی عزیزم  ممنون از توضیحات کاملت  خیلی قشنگ گفتی  فکر می کنم بیشتر ivf ها با سی ...

نه عزیزم سیکل بلندم زیاد داشتیم.... 

اتفاقا خیلیا با ذخیره بلند دیدم که سیکل بلند داشتن..... 

مدت زمان تزریق مهار کننده با تزریق تحریک کننده های تخمدان اشتباه نگیریا..... 

تحریک کننده ها همون حدودای دو هفته حالا کمی کم یا بیشتره اما مدت زمان مهار تو سیکل بلند از سیکل قبل شروع میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون  تخم مرغ آبپز  کنم و سفیدشو بخورم؟

بله آب پز کن و سفیده رو بخور حالا یه زدره در روزم میتونی ولی زرده بیشتر نشه چون کلسترول بالا میره..... 

سلام انا جون ما چون سه بار ميكرو كرديم دكتر م گفت پي جي دي كنيد حالا سوالم اينه اگه ازمايش كاريوتيپ ...

عزیزم خوب این دو تا اگه مشکل داشته باشن احتمال مشکل‌دار شدن جنین بالا میره اما اگه سالم باشن نمیشه گفت جنینا حتما سالمن..... 

یعنی ممکنه اینا سالم باشن ولی جنین حاصله ناسالم بشه..... 

اولا اینا همه مشکلات ژنتیکی و غیر ژنتیکی رو که نشون نمیدن دوما ممکنه اسپرم و تخمک سالم باشه ولی جنین حاصله مشکل‌دار بشه.... 

دوستان انتقال فرش روز چندم بعد از پانکچر است؟؟

بستگی آره جنین چند روزه بخوان انتقال بدن..... 

معمولا 3 و 4 و 5 روز بعد پانکچره.... 

اما خوب 1 و 2 و6 روز بعد پانکچرم داشتیم..... 

سلام انا جون ببخشید میشه لیست ازمایشای سیستم ایمنی ودفاعی رو بذاری واسم تو گوشیم بوده پاک شده دست گل ...

نسخه 3 و 4 ایمنی انعقادی هستن. 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام دوستان عزیز و آنای عزیز امروز رفتم مطب خراش انجام داد واسم  درد آنچنانی نداشت😀😀😀😀 بع ...

به سلامتی عزیزم..... 

سینافکت معمولا به بازو هست.... 

انوکسان معمولا دور نافه اما ممکن بر اساس شرایط به بازو هم زده بشه.... 

هپارین معمولا به بازو هست و برا بعضیام دور ناف تجویز میشه.... 

سینافکت معمولا 8 تا 10 صبحه..... 

انوکسان بهتره شب قبل خواب تزریق بشه..... 

ولی نشدم هر ساعتی راحت بودی میتونی تزریق کنی فقط تایمش ثابت باشه.....