2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
مبارکت باشه عزیزم. خدا را شکر دیگه مثبته خیالت راحت فقط دو روز دیگه تکرار کن که دوبرابر شده باشه ...

الهی عزیزم ایشالله که زودی مامان بشی 

منم بین زمین و اسمونم

چون دکتر خیلی با روی باز استقبال نکرد و گفت 

باز انتقال میدیم اشکال نداره

دلم خیلی سرد شد 

😔

لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

عزیزدلم 😍 ان شاء الله همین سیکلت باردار میشی و پولتو نگه میداری واسه سیسمونی؛ زایمان ؛ و مهمونی و جشن تولد نی نی هات 👶👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

عزیزم بالای پنجاه مثبته دیگه.خیالت راحت.مبارک باشه.التماس دعا 🌹🌹

سلام به همه منم دوباره تو سیکل انتقال فریز ک گفتن دوشنبه انتقال دارم از طرفی رویان جواب ازمایش ایمنی ...

عزیزم فدات بشم آرامشت حفظ کن نهایت جوابش بياد بعدش دارو میگیری فرصت داری نگران نباش..... 

آسپرین و هپارین که داری..... 

ایمنیم موردی باشه پرد معمولا به هفته بعد انتقال شروع میشه سرم لازمم باشه میزنی به خودت استرس نده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بالای پنجاه مثبته دیگه.خیالت راحت.مبارک باشه.التماس دعا 🌹🌹

چرا دکتر اینجور بهم نگفت 

گفت باز بیا انتقال 

قوی ا رو انتقال ندادم برات .

خیلی شوهرم خوشحال شده بود

خدا منو جلوش شرمنده نکنه 😔

حالا چجور بهش بگم 

فردا 

بتام باید بالای چند باشه ؟

عزیزدلم 😍 ان شاء الله همین سیکلت باردار میشی و پولتو نگه میداری واسه سیسمونی؛ زایمان ؛ و مهمونی و ج ...

سارا جان ،یه عالمه بوس😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

همش دعوام کردن.....😥😥😥😥😥هیشکی یه دعای خیر نکردالبته غیر آناجان،درحالیکه من فقط یه دعای خیرمیخواستم

الهی که خودتم  باردارشی همین سیکلت🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اناجونم و دوستاني كه امپول انوكسا ميزنيين شكمم جاي امپول قرمز ويا كبود ميشه و درد ميكنه😢براي شماهم ...

گاها اینطوری میشد یه کم به اون قسمت مرخصی بده و یه سمت دیگه بزن خوب میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جان ،یه عالمه بوس😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘 همش دعوام کردن.....😥😥😥😥😥هیشکی یه دعای خیر نکردالب ...

فدات بشم😙😙😙

من دلم خیلی برات روشنه 🤰👶👼مطمئن باش خدای مهربون جواب صبرت رو با شیرین ترین صورت ممکن میده..توکل به خدا 

اره واقعا خداروشکر💙 ببین دکتر جلالی بمن گفت اول خارجی بخور که زود بیاد پایین حالا بعدش ایرانی خورد ...

خانوم دکتر معمولا بیشتر از 38 نگه نمیداره.... 

رهرکس متفاوته،مثلایکی از دوستان فقط لنفو سیت تراپی داشت وقراربود دیگه سرم نزنه.

گرچه منم هنوز آزمایش های تکمیلی رو ندادم.نمیدونم چی میشه شرایطم.تا الان که 15 میلیون به خاطر اینکه دکترها تا الان آزمایشم رو درست نخونده بودن هزینه کردم.ببینم از اینجا به بعد چی میشه

عزیزم والا نمیدونم کجا خوندم اما میدونم گردو و لبنیات 4 ساعت بهتره فاصله بیفته فکر کنم اثرشو کم میکن ...

اوکی.

پس همون تنظیمش میکنم رو ساعت ۷ونیم که خواب نمونم .☘

آنا جون من ۲۴ام باید برم اکوی قلب.

جوابش رو همون روز میدن؟

و اینکه بعد اکو دکتر چه خوابی دیده برامون😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

انا جان من قبل انتقال ازمایش تیرویید دادم.میشه یه نتیجه رو شماهم ببینی! ماما گفت خوبه و ثبت کرد تو پرونده..اما من شک دارم 😅

خانوم دکتر معمولا بیشتر از 38 نگه نمیداره....  

ااا چه خوب...‌تو هر دو فرشته ات رو بعد ۳۸ دنیا آوردی؟

میدونی منظورم این بود بعد ۳۸ منتظر میشه دردت بگیره یا فشارت بالا پایین باشه ... یا نه تایم میده میگه بیا بیمارستان؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
یهو بوی سوختگی نیاد صلوات

نمیاد عزیزم..... 

البته یه بوی سوختگی میاد اونم بوی اسفند.... 

بوی گوسفند قربونی برا زایمانت..... 

گوسفند قربونی..... 

خخخخخخخخخ.... 

چه کردم واست ترکوندما..... 

بچه ها 😍 همسر جون بِه خریده... بنظرتون دمنوش کنم بخورم اشکال نداره؟

دمنوش من نخوردم اما فکر کنم خوب باشه..... 

من مربا درست کردم و خوردم.....