2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
من امروز باز سونو دادم فولی های ۱۴-۱۳-۱۲-۱۶ -۸-۹-۱۰و... دوباره همون داروهای قبلی رو بهم دادبرا شنب ...

عزیزم میخوان ببینن استروژن چقدره چون خیلی بالا بره ادامه دادن صلاح نیست..... 

فولیا معمولا به 17-18 برسن برا پانکچر وقت داده میشه..... 

عزیزم توروخدا اینهمه زحمت میکشی به خودت برس که کیفیت تخمکات خوب باشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی انشالله.....  یه پانکچر دیگه انجام میدی یا با همینا تعیین جنسیت میکنی؟

سلام آنا جان،،بنظرت به روش بلاست کیفیت جنینا مشخص میشه؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه pco بودم برا همین میترسم هایپر بشم بیوفته دوماه بعد بخاطر این پرسیدم

عزیزم گفتم که بخوایی عوارض هایپری گرفتار نکنه رژیمش خیلی مهمه..... 

حالا غیر اینکه انتقالت به بعد موکول میشه مهمتر عوارصش برا خودته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره بودم😢 چندماه بود خوب شده بودم دقیق سر شروع پروسه ivf برگشت شما چطور شد براتون؟ هایپر نشدین؟ ...

عزیزم پلی کیستیک ها مستعد هایپری هستن.... 

همینکه گفتن فولی ریز زیاد داری یعنی احتمالش برا شما بیشتره.... 

هایپر شدن بد نیست عوارضشه که بده..... 

من روزه ام. نمیتونم رژیمو رعایت کنم و یه موضوع دیگه درباره این رژیم اینه که من طبعم سرده همه این م ...

عزیزم خوب مرغ و ماهی با ادویه جات میتونی اصلاحش کنی.... 

آب خوردن خیلی حیاتیه..... 

گوشت گوسفند که گرمه..... 

به جای مرغ بوقلمون بخور... 

آنا جون من سری قبل گونال ۲۲۵ واحد داشتم و منوپیور ۱۵۰ واحد یکم علائم هایپری داشتم  الان داروها ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما یادمه یه بار لاله جون گفت مثلا 75 واحد پرگوریس مثل این میمونه 75 واحد گونال و 75 واحد مثلا مریونال داری به همچین چیزی..... 

البته دقیق گفتش یادم نیست اما تو این مایه ها بود..... 

فکر کنم الان قوی‌تر شده..... 

عزیزم ان شالله که خیره واینبار مثبت میشی دفعه چندمه انتقال میدی .خودت درخواست کردی آزمایشاتو برات ب ...

بار۴ با ۱بارسقط ک دکتر حافظی خودشش نوشت من ی سری فاکتورها رو داده بودم ننوشت برام ولی این سری ک نوشت ۳۸۰ ازاد بادفترچه ۲۹۰

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
والا من که به دکتر گفتم نمیشه تا اخر رکتال بزارم.. بعد گفت از لحاظ شکم شلی مشکل نداری گفتم چرا خیلی. ...

اره‌دکتر منم گفت.چون چند روز یبوست داشتم.گفت‌چرا رکتال نمیذاری؟تازه مشکل یبوستت هم‌حل میشه😁گفتم دوس ندارم😐ولی شنیدم رکتال بذاری باعث کار کردن شکم میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام تورک_آنا جون اسپرمای شوهرم یک میلیون بود ولی همش تعدادشون داره میاد پایین،تو سونوی واریکوسلش ن ...

عزیزم بنظرم اگه کیفیتش خوبه میکرو کنین یه دوره بعد برین عمل کنین . اما اگه کیفیتش مثل تعداد بده  بنظرم یه دوره مصرف دارو یا حتی عمل بد نیست البته نظر منه ها

من خودم شوهرم قبل از عمل همه چی تقریبا صفر بود شش ماه بعد از عمل تو مرکز ناباروری آز داد تازه تعداد رسید به دومیلیون با تحرک و مورفوی صفر. دوماه بعد یعنی امروز تعداد رسیده به ده میلیون ولی همچنان تحرک و مورفو صفر هست.قرار بود امروز اگه بتونن اسپرم خوب پیدا کنن فریز بشه اسپرمش ولی خب کم بود بخاطر همین جنین شناس بهمون گفت سه هفته فرتیل اید بخوره و شرایط معمول برا مورفولوژی که آنا جون همیشه تاکید میکنه رو رعایت کنیم بعدش دوباره بریم آز.میگفت خیلی ها با مشکل ما با قرص فرتیل اید و رعایت این شرایط جواب گرفتن.ما هم امیدمون بخداست ان شاالله که ما هم جواب میگیریم سه هفته بعد

حالا ببین آنا جون نظرش چیه با دکترتون هم یه مشورتی کنین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بار۴ با ۱بارسقط ک دکتر حافظی خودشش نوشت من ی سری فاکتورها رو داده بودم ننوشت برام ولی این سری ک نوشت ...

مرسی عزیزم .ان شالله اینبار دفعه آخره وصحیح وسالم نینیتو بغل میگیری🤲

سلام 🔊🔊🔊یه سوال من از بعد پانکچر تمام غدد و عضله گلو و گردن و حلقم درد میکنه😫به نظرتون طبیعیه؟

ای وای این پانکچر چقدر براتون عوارض داره، من که خدارو شکر پریود شدم البته دردناک و با خونریزی زیاد ولی بازم جای شکرش هست که کم کم بدنم به حالت عادی برمیگرده، حالا ان شاالله شما هم با پریودتون همه ی این عوارض میره

آنا جون...‌ این قرص تیروئید...‌من ساعت کوک میکنم شیشونیم هفت میخورم.گاهیم خواب میفتم نه اینا میخورم. ...

عزیزم والا نمیدونم کجا خوندم اما میدونم گردو و لبنیات 4 ساعت بهتره فاصله بیفته فکر کنم اثرشو کم میکنه الان دقیق یادم نیست کجا خوندم.... 

چون خودم درگیرم سالهاست رعایت میکنم.... 

عزیزم حالا هر از گاهی دیر خوردی ایرادی نداره اما بهتره مرتب بخوری.... 

سلام.کسی جدیدا بادکتر طرازی  بیمارستان ابان پانکچر کرده؟ هزینش چقدر شده؟هزینه ی داروها چقدر شده؟ اگه فرش انتقال بدن باز هم هزینه ی جدا از پانکچر میگیرن؟ دکتر طرازی برای ویزیت همسرم فقط میفرسته پیش امیر جنتی؟ یا دکتر دیگه ای رو هم قبول داره؟

سلام 🔊🔊🔊یه سوال من از بعد پانکچر تمام غدد و عضله گلو و گردن و حلقم درد میکنه😫به نظرتون طبیعیه؟

سلام عزیزم

عوارض داروی بیهوشیه.مایعات زیاد بخور.منم گلو درد داشتم بعد پانکچر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚