2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت ...

نگران نباش هیچیش نشده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما موقع آی وی اف پروگوریس چند واحد تزریق میکردی و آمپول دیگه داشتی؟ من پروگوریس ۱۵۰ و پیور ...

عزیزم من پرگوریس نداشتم..... 

5 تا مریونال و 2 تا فوستیمون بود دفعه آخر..... 

قبلی‌ام گنال و من گون و منوتروپین و.... بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شما موقع آی وی اف پروگوریس چند واحد تزریق میکردی و آمپول دیگه داشتی؟ من پروگوریس ۱۵۰ و پیور ...

عزیزم شما مگه هایپر نمی‌شدی؟؟؟؟ 

یا من اشتباه یادم مونده؟؟؟ 

نه آنا جان،شرایطش این شکلی هست که حتما باید ده تا جنین تشکیل بشه که تعیین جنسیت انجام بدن اگر پانکچر ...

پس تعدا بالا باید باشه..... 

متوجه شدم.... 

بچه ها من حالم خیلی بده پشتم و پاهام به شدت درد میکنه اونقدری که تقریبا کم مونده بشینم گریه کنم از د ...

عزیزم کاش بری آز بدی..... 

شاید انشالله بارداری.... 

سلام عزیزم چرا باید ۴تا سرم بزنی؟💛💛💛💛💛

عزیزم سرم آی وی آی جی منظورش برا ایمنیه.... 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....  انشالله جشن زایمان موفقتو بگیریم.....  عزیزم سقطت هفت ...

مرسی دوست مهربونم سقط هفته ۱۳ بودم . نه به من نگفت آزمایش ایمنی انعقادی بدم فعلا گفته برو عکس رنگی برای همسرم ی سری آزمایش نوشته 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
خانوما اگه می تونید راهنمایی کنید لطفا تو مصرف بین این دوتا قرص گیر کردم کدوم دوزش کمتره بنظر شما را ...

عزیزم فکر کنم یکی هستن ولی فکر کنم عوارص سیپروترون کمتره.... 

من یه زمانی خیلی قبلا سیپروترون میخوردم طبق تجویز دکتر..... 

مرسی دوست مهربونم سقط هفته ۱۳ بودم . نه به من نگفت آزمایش ایمنی انعقادی بدم فعلا گفته برو عکس رنگی ب ...

عزیزم پس سعی کن ایمنی انعقادی خصوصا انعقادیارو انجام بدی.... 

بعید میدونم سقط هفته 13 به اسپرم ربطی داشته باشه.... 

عزیزم پس سعی کن ایمنی انعقادی خصوصا انعقادیارو انجام بدی....  بعید میدونم سقط هفته 13 به اسپرم ...

از اول قلب نداشت تو ۶ هفته مونده بود 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
عزیزم کاش بری آز بدی.....  شاید انشالله بارداری....

آخه دیشب باز بی بی چک گذاشتم منفی بود،حالا امروز میرم یه دکتری ببینم چی میگه شایدم برم آز بدم بعد برم بگم برام شل کننده عضلاتی مسکنی چیزی بزنه 

عزیزم بهتره دو ساعتی فاصله بدی بین داروهات....  حالا دو ساعتم نشد لااقل یه ساعت فاصله بده..... ...

مرسی باشه حتما از فردا رعایت میکنم 😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یکیتون یا هر دوتون عفونت دارین برا هر دوتون سفکسیم نوشته؟ 

اره برای هردومون نوشته گفت تا ۷ روز بخوریم 

ولی نگفت عفونت دارین 

افتضاح هست معده درد میگیرم بعد از هربار خوردنش

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم تورو خدا ریسک نکن.....  آب و سفیده تخم‌مرغ الان برات لازمه زیاد بخوری.....  خدای ن ...

ببخشید 

سفید تخم مرغ برای چی ؟