2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684511 پست
لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

شما هم لنفوسیت تراپی داشتین هم سرم؟من قراره لنفوسیت تراپی کنم فکر میکردم سرم دیگه لازم نباشه.

انشالله همه چی عالی پیش بره براتون  ماهم مشکلمون حرکت اسپرم همسرم هست دقیقا مثل شما منم ...

نه عزیزم من خرمشهر هستم 

پیش دکتر مرمضی یه دوره درمان گذروندم اهواز راضی نبودم 

رفتم پیش دکتر نیکبخت اونم اهواز فعلا ک شروع کردم دیگه خدا کریمه 

ب شما چ داروهایی دادن ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.من سیکلو کلا میذارم یخچال..چون بیرون ممکنه اب بشه مخصوصا الان ک گرمه..بعدهم برامن بصورت مایع س ...

ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت...ولی نمیدونم خراب شده یا نه!الان گذاشتم در یخچال

اگه جاش گرم شده باشه ممکنه خراب بشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره خودم با پروژسترون موافقم. ممنون ازراهنماییت😍😍

گلم چند تا سوال، قرص پروژسترون؟نحوه ی مصرفش چطوره؟

دیگه این مثل ال دی جلوگیری محسوب نمیشه یعنی ممکنه با این هم طبیعی باردار شد؟

چون منم بدون دارو پریودم عقب میفته دیگه ام دوس ندارم ال دی بخورم .اگه این بهتره همین روشو پیگیری کنم ایندفعه

ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت ...

عزیزم شیافت سالمه....شما این روزا دو تا ماست عین هم از یک شرکت میگیری از نظر غلظت و شیرینی و ترشی فرق میکنن😉..پس نگران نشو.اما حتما تو یخچال نگهش دار  و قبل از استفاده چند دقیقه بزار بیرون یخچال بعد استفاده کن

بعدم بندر تا قشم زمانش کمتر از زمان اوج ترافیک فلکه گل سرخ تا فلکه قصردشته😎یعنی خیالت راحت از نظر سلامت شیافت....دفعه بعد کمپرس یخ بده همراهش خیالت راحتر میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
 عزیزم شیافت سالمه....شما این روزا دو تا ماست عین هم از یک شرکت میگیری از نظر غلظت و شیرینی و ت ...

مرسی عزیزم.خداکنه خراب نشده باشه.اخه سه تا بسته گرفتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خوب چون غلظت خونت رو داروها بالا میبرن بهتره آب زیاد بخوری، اگه روزه باشی که این مشکل تشدید می ...

آنا جون شما موقع آی وی اف پروگوریس چند واحد تزریق میکردی و آمپول دیگه داشتی؟

من پروگوریس ۱۵۰ و پیورگان ۱۵۰ هر روز باید تزریق کنم فک میکنم دوزشون خیلی زیاده ،عصر اولین بار از هر دوتا تزریق کردم به فاصله دوساعت الان تپش قلب دارم 

عزیزم شیافت سالمه....شما این روزا دو تا ماست عین هم از یک شرکت میگیری از نظر غلظت و شیرینی و ت ...

اخه دو سه روزه خریده و توی اتاقی میذاشته که کولر روشن بوده.من خنگ اصلا حواسم نبوده اینجا بپرسم این شیاف یخچالیه یا نه.بعدشم از بندر تا قشم نبوده گلم از شیراز تا اینجا حدود ۶-۷ ساعته.ولی نمیدونم کجا گذاشته بوده.الان خوابه.باید بیدار شد بپرسم ازش.

اصلا اطلاعاتی درمورد این شیاف نداشتم.فکرمیکردم مثل شیاف قبلیم حالت قرص و خشکه...الان باز کردم استفاده کنم دیدم روغنیه

وای پس چقدر من چش سفیدم😂فکر میکردم سه ماه اول تموم بشه دیگه میتونم شوید و هویج و جعفری و اینجور چیز ...

من که تو سوپم از اولشم جعفری و هویج داشتم. غمت نباشه. تا الان خوردی نوش جان از این به بعدم بخور

تازه یه مقاله تو همین نی نی سایت زده بود در مورد مقدار زعفرانی که باعث سقط میشه. یه جورایی گفته بود باید قاشق قاشق بخوری 😄

گلم چند تا سوال، قرص پروژسترون؟نحوه ی مصرفش چطوره؟ دیگه این مثل ال دی جلوگیری محسوب نمیشه یعنی ممکن ...

اره قرص پروژسترون از شب ۱۶ ام سیکل شبی ۲ عدد. ده شب میخورم و بعد قطع معمولا ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه پریود بیاد. برا من معمولا ۷ روز تا ۵ روز میاد. جلوگیری نمیکنه و اگه بارداری صورت گرفت اتفاقا جنین رو حفظ میکنه . منم از ال دی بدم میاد.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فسقلا شکمشونو ببین چجوره😍🤣راستی رویا جونم یادمه قبلا هماتوم داشتی،دفع شد کامل؟توی چند ماه از بین ر ...

مقداریش با خونریزی مقداری هم با شیاف و آمپول پرولتون از بین رفت. هفته های ۱۳ این حدودا بود که لکه بینیم تموم شد. تو سونوهای بعدی هم دیگه هماتوم گزارش نکرد. اندازه اش الان یادم نیست فردا از روی برگه های سونو نگاه میکنم بهت میگم

اره قرص پروژسترون از شب ۱۶ ام سیکل شبی ۲ عدد. ده شب میخورم و بعد قطع معمولا ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه پر ...

چه خوب پس منم این دفعه پروژسترون استفاده میکنم فقط نمیدونم چرا دکتر هیچ وقت پبشنهاد نداده بود.همیشه دوفاستون یا ال دی خوردم

گلم داروخونه بدون نسخه هم میده ؟دوزش چندباید باشه

مقداریش با خونریزی مقداری هم با شیاف و آمپول پرولتون از بین رفت. هفته های ۱۳ این حدودا بود که لکه بی ...

مرسی مهربونمممم.خداروشکر.ان شاالله به سلامتی وروجکتو بغل بگیری