2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
نه عزیزم اول که پی علامت نباید باشیم طبق حرف استاد بزرگمون آنا جون... دوم هر چیزی که رخ میده تو ای ...

استاد بزرگ حق داره من میترسم خارج رحمی هم به پروندم اضافه بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانوما من هفته های اول بارداریمم ترشح سفید رنگ دارم...مشکلی نیست؟؟

نه خواهر طبیعیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما منم مثل شما منتظرم ی بار سقط داشتم یکسال و نیم پیش هنوز باردار نشدم مورفولوژی اسپرم شوهرم صفره منم باید برم میکرو

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
سلام خانوما منم مثل شما منتظرم ی بار سقط داشتم یکسال و نیم پیش هنوز باردار نشدم مورفولوژی اسپرم شوهر ...

انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه

وای پس چقدر من چش سفیدم😂فکر میکردم سه ماه اول تموم بشه دیگه میتونم شوید و هویج و جعفری و اینجور چیز ...

عزیزم منم مث خودتم...‌☘ سه ماه اول رعایت کردم.هرچند همون موقع هم قرمه سبزی و سوپ خوردم.

آقا همه چی به اندازه اش هیچ عیبی نداره.🙂 دکتر من گفت شله زردم الان میتونی بخوری.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم من سر دخترم یادمه همون اولا انجام دادم.....  اتفاقا خوبه خیالت راحت میشه.....  سر ...

آره منم تو غربالگری اول قند دوساعته داشتم💙 بعد صبونه..‌که بالا اوردم یساعت بعد صبونه ،گفتن یساعت بعد عیب نداره تازه ی بیسکوییتم خوردم اما خداروشکر جواب خوب بود💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم مگه نباید قبل انتقال روزه گرفت ؟؟ من که گرفتم امروز  داروهام رو از افطار تا سحر بخورم ا ...

عزیزم خوب چون غلظت خونت رو داروها بالا میبرن بهتره آب زیاد بخوری، اگه روزه باشی که این مشکل تشدید میشه.... 

من توصیه میکنم نگیرین اما بازم با دکترت مشورت کن. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

واااااای خانما کمکم کنید تو رو خدا😯😯 من امروز سوم پر بودن بود رفتم دکتر برام امپولا را شروع کرد امپول گودال داد از اینا که سرنگاشون جدیده تو هر کدوم 300واحد بود داده بود برا دوروز یعنی هر روز 150واحد بعد همسرم اشتباهی 300واحد را یکباره تزریق کرد حالا چکار کنم مشکلی پیش میاد؟کمممک😢😢😢

😍😍خدایا شکرت
الهی فداتشم بخدا از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد  الهی خدا خیرت بده  یعنی منم مامان شدم ...

عزیزم شک نکن فسقلیت جاش محکمه😍😍😍😍 مبارکت باشه🌻🍀☘

سهیلا  سهیلا دختر چی میگی با خودت..... خدا رو شاکر باش.....انشاله با هزینه کم مامان میشی..... ...

مریم😁😁😁😁

من شاکرانههههههههه داشتم حرف میزدم.خدااااااااشاهده

محیا،روش های پیشنهادی ر پرسید منم با هزینه هاش براش گفتم.

بقیه ش هم به حالت تمنا از درگاه الهی، که اززبون تموم بچه هاهم به حالت دعا خارج بشه از خدا خواستم باطعم شوخی😂😂😂😂😂

شکرررررررررت خدااااااا

مریم باورکن من ذره ای در این متن ناشکری نکردم و اصلا فکرم تو ناشکری نبود.قبل اذان بود فقط گشنه م بود بخدااااااا،هنوز تو فاز شوخییییییییی هم بودم باورکن.

خود خدا میدونه که اصلا توزمان نوشتن این متن من تو فاز ناشکری نبودم اصلاااااا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم... والا منم چندباری اینجوری شدم .. البته خیلی شدید نبود...استراحت میکردم خوب میشدم.. بنظ ...

سلام مرسی عزیزم جواب دادی، آنا جون گفت آب زیاد بخور، امتحان کردم خیلی بهترم، به زور آب خوردم، شما آسپرین از اول داشتی الان دیگه قطع کردی؟ من از اول آسپرین نداشتم، بعد درسته که میگن نباید فکرای منفی کرد 😑ولی من گاهی خودآزاری دارم الکی🤦مثلا به مسمومیت بارداری فکر میکنم و میترسم، مدام فشارمو چک میکنم، بعد ادرارمم حجمش زیاد شده در طول شب چندین بار میرم، تو ام اینجوری هستی؟