2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684532 پست
خوب آخه ناشتا باید بخوری پس قبل افطار بخور اما خوب نیم ساعت باید افطارو د یر بخوری و چیزاییم که گفتم ...

ممنون از توضیحاتت آنا جون😘😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیچی به اندازه دار موثر نیست ممکنه بعصی تغذیه ها برعکس عمل کنه....  اما آب خوردن و پیاده ...

ممنونم خانم مهربون ❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ممنون عزیزم😍😘

منم برافطارمیخورم😋

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
والا بستگی داره کدوم بیشتر بهت می‌سازه....  ال دی و دیفرلین فکر کنم فازشون یکیه و فکر کنم گفتی ...

اناجون ويزان و پروژسترون به يه سبك عمل ميكنن؟؟

ال دي و ديفريلين كه كارشون متفاوته

...
عزیزم خوب + هست دیگه.....  لاله جونم بتاش 51 بود و الان هزار ماشالله گل پسرش شاه دومادی شده بر ...

الهی فداتشم

بخدا از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد 

الهی خدا خیرت بده 

یعنی منم مامان شدم

یعنی امکان داره

خدا شاهده پترسال همین موقع و همین روز 17م منو بردن اتاق عمل 

چقدر سخت بود 

خدا  هیچ زنی رو در حصرت بچه نزاره 😭😭😭😔😔😔😔 😭

خدا جونم 

سلام دوستان امروز دوروزه که وارد سیکل ای وی اف شدم و تقریبا هیچی نمیدونم 

میشه هرکسی میدونه از اطلاعاتش درمورد روند درمانی رژیم غذایی و کلا هرچی که فکر میکنه به دردم میخوره بهم بگه 

میدونم الان ممکنه یه تعدادی باردار باشید و حوصله تایپ کردن نداشته باشید 

یا روزه باشید 

یا بیحوصله 

یا ...

ولی ازتون خواهش میکنم از تجربیاتتون و اطلاعاتتون منو محروم نکنید و همچنین از همه التماس دعا دارم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

خواهرای گلم دلم میخواد هرکاری ک لازمه برای مثبت شدن او وی اف در نهایت مادر شدن انجام بدم 😭😭لطفا هرچی میدونین بهم بگید 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مبااااااارکههههه عزیزم انشالله بسلامتی این ۹ ماه رو بگذرونی 😍 نمی دونم باور می کنی یا نه اما من از ...

عزیز دلم 

من فدای دوستای مهربونم بشم

یعنی واقعا هنوز هستن 

فرشته های مثل شما و آنا جون  و دوستای دیگه

واقعا خیلی ممنونم

انفدر خوشحالم که شما ها رو دارم

از خدا میخوام که دلتون رو شاد کنه 

هزاران برابر شادی الان من 

که  تو این روز عزیز و ماه عزیز

همه منتظرا 

با یه بتای تپل تمام غم و اذیتا و حرفا و خیلی از اشکای که ریختن  جبران بشه 

ایشالله وقتی بچه م اومدم بغلم

اولین دعام در حق مامانای منتظر و صبوره

خواهری مبارکت باشه شنبه دیره برا تکرار بتا باید پنجشنبه بتاتو تکرار کنی تا سیر صعودیشو متوجه بشی

پس پنجشنبه برم باز ازمایش

حتما فردا باز میمرسم از مرکز عزیزم

مرسی که راهنمایی کردین

سلام دوستان امروز دوروزه که وارد سیکل ای وی اف شدم و تقریبا هیچی نمیدونم  میشه هرکسی میدونه از ...

رها جان

ان شاالله باهمین بارمامانی عزیزم.

خپ دارو میدن بهت،چندبارسونو میشی،فولیکولها به حد لازم بالغ که شدن پانکچرت میکنن،یعنی تخمک کشی میکنن.بعد همون روز پانکچر بااسپرم همسرت تخمکها ر لقاح میدن تاجنین های قوقولی مقولی براتون تشکیل بشه،

دوسه روز بعدهم دو سه تا از جنین های قوقولی ر به داخل رحمت انتقال میدن و ۱۴روز بعد آزمایش تست بارداری میدی ومیبینی که مامان شدی بحمدلله😍😍😍😍

باید غذاهای پروتیین داربخوری مثل سفیده تخم مرغ آبپز وگوشت ومرغ وماهی.

اماقبلش بهمون بگو که پلی کیستیک هستی یانه؟ ومشکلتون چیه که رفتین سراغ آی وی اف.

راستی من روزه ام و بسیار هم گشنه ام شده است😂😂😂😂😂

دفعه بعد که میخوام جواب سوالات ر بدم حتمامامان شدم وبازهم گشنه ام هست😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیز دلم  من فدای دوستای مهربونم بشم یعنی واقعا هنوز هستن  فرشته های مثل شما و آنا جون ...

شما دعاتون ر ازهمین الآن برای منتظرها انجام بدین،چرامنتظرین بعد۸ماه که بچه تون اومدبغلتون،دعا کردن ر شروع کنین؟!!!😂😂😂😂😂😂😂

تو الآن بارداری و دو نفسه ای،ازالآن برامون دعاکن😘😂😂😂😂

اناجون ويزان و پروژسترون به يه سبك عمل ميكنن؟؟ ال دي و ديفريلين كه كارشون متفاوته

منظورم نبود مثل همن حدس زدم هر دو حاوی استروژن و پروژسترون باشن..... 

وگرنه میدونم ویزان فقط بر پایه پروژسترونه..... 

دیفرلین گفتم شاید مثل ال دی هر دو هورمون رو داشته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com