2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلی ممنون از راهنمایی و دعای خیرتون😘😘😘🌹🌹🌹👍

فداتشم عزیزم.بازم انا جون و دوستان میان راهنمایی میکنن

راستشو بخوای من خودم مسیرم بالای ۹ ساعت بود و اینکه واقعا مسیر داغونی بود.یعنی جاده ش خراب بود.ترسیدم و بعد انتقال کل ۲ هفته رو موندم و خداروشکر مثبت شدم.اما از دوستام اکثرا فردای انتقال رفتن محل زندگیشون.و همشونم بالای ۵-۶ ساعت مسیرشون طولانی بود...من چون مامانم و شوهرم حساس بودن موندم...درسته توی غربت ادم اذیت میشه اما خداروشکر نتیجه‌گرفتم.ما‌ توی اتاقمون ۶ تا بودیم که ۴ تامون مثبت شدیم

میخوام بگم شاید موندن اونجا واقعا تاثیر نداشته باشه روی مثبت شدن.ولی بازم ببین دلت چی میگه.چون هزینه میکنیم و وقت میذاریم یکم حساسیم

ان شاالله که خوش خبری گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فداتشم عزیزم.بازم انا جون و دوستان میان راهنمایی میکنن راستشو بخوای من خودم مسیرم بالای ۹ ساعت بود ...

خداروشکر که جواب گرفتین

من خودم حساس نیستم

جاده ای که میخوایم برگردیم هم اتوبانه

اما گفتم باز اینجا مطرح کنم ببینم نظر بقیه چیه

ممنونم دوست عزیز

خدا کوچولوت رو برات نگه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها...چه خبر ...مامان داشتیم جدیدا...کسی انتقال داشته😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
چه درمانی بهت گفتن الان.چون منم بتام افت میکنه

دکتر گفت اسپرم معیوبه ، قبل انتقال دوم لنفوسیت کردم ولی بازم منفی شد ، دکتر گفت اسپرم معیوبه ، قراره انتقال بدم بازم ، میگن تو جنینا احتمال اینکه یکی دوتاش سالم باشه هست.

خیلی ممنون اخه به من گفتن امپول صبح بزنی تاثیرش بیشتره شیاف هم حتما باید شب بزاری ولی من راحتترم حاب ...

به هر حال هردو و داری جابجا کنی مشکلی پیش نمیاد.... 

انوکسوپارین نداری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چطوری میشه درمان کرد؟

عزیزم با دکتر مشورت کنین.... 

رژیم غذایی سالم و مناسب طبع.... 

مکمل‌های مناسب.... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شماها بعد انتقال منفیتون پریود دومی تاخیر داشتین؟خسته شدم امروز روز ۳۰ هنوز پریود نشدم سینه د ...

عزیزم یه چندروزم صبر کن بعد آز بده خبری نشد برو دکتر تا با دارو پریود بشی.... 

لطفا یکم راجع بهش توضیح بدید ممنونم . چطوریِ آیا موثر هست یا نه ؟ عوارض داره یا خیر ؟ فرقش با prp &n ...

عزیزم اصلا با پی آر پی دو مقوله جدان.... 

یه چیزی مثل سونو، عکس رنگی و آندوسکوپی و..... هست یعنی یه ابزار تشخیصی که میتونه در صورت مشکل درمانی هم بشه.... 

عزیزم تو هیسترو که با بیهوشیه معمولا، یه دوربین از طریق واژن میفرستن و اون تو رو بررسی میکنن و این میشه هیسترو تشخیصی و اگه ببینن مشکلی هست تجهیزات جراحی از طریق واژن میفرستن داخل و مشکل رو اصلاح میکنن..... 

🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

نگران نباشید ان شاالله پانکچری با تخمکهای عااالی و اینکه جنین‌های خیییلی عااالی هم بشه نتیجش داشته باشی عزززیزم، ولی 6200 واقعا زیاد هست، از من 5 تومن گرفتن

اره دقيقا منم ميترسم ميگم نكنه خدايي نكرده وايه بچه مشكل بوجود بياد

به نظرت چه خطری ممکنه وجود داشته باشه؟ خب وقتی جنین به هفته های آخر رسیده دیگه با بچه های دیگه فرقی نداره. تو چیز خاصی در این مورد شنیدی؟

من که دیگه فکرمو روی طبیعی متمرکز کردم

به نظرت چه خطری ممکنه وجود داشته باشه؟ خب وقتی جنین به هفته های آخر رسیده دیگه با بچه های دیگه فرقی ...

منم شنيدم كه ميشه طبيعي هم زايمان كرد ولي سزارين بهتره چون اين بچه با كلي سختي بدست اومده و چون زايمان طبيعي از سزارين ريسك خطرش يكم بالاتره بهتره سزارين بشه ولي طبيعي هم ميشه

دكتر تو تلويزيون ميگفت ولي بازم دكتر خودت بهتر ميدونه

نگران نباشید ان شاالله پانکچری با تخمکهای عااالی و اینکه جنین‌های خیییلی عااالی هم بشه نتیجش داشته ب ...

ممنون

اره واقعا زیاد بود🤔

واقعا کلینیک رستمی 5 گرفت؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم یه چندروزم صبر کن بعد آز بده خبری نشد برو دکتر تا با دارو پریود بشی.... 

وای آزمایشگاه برام مثل قتلگاه میمونه😢😑😆چند صبر کنم؟روز ۳۶ خوبه؟امروز روز ۳۱ بی بی گذاشتم منفی بود