2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام انا جان خیییلیییی خیلی ممنونم از لطف خودتو ومادرتون انشالله۱۲۰ساله بشید،،،،،واینکهاون ازمایشات ...

عزیزم ممنون که برا مادرم دعا کردی.... 

اما دوستی که دعا کرد یکی از مامانای هست که از دوستای خودتونم هست..... 

عزیزم این لیستی که من میذارم روز خاصی نمی لبه هر روز بدی میشه..... 

اگه آزهای هورمونی بهش اصافه بشه شرایط میتونه داشته باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم، خوبی؟ نی نی خوبه؟ منم قند ناشتام قبل بارداری و اوایلش 90 و خورده ای بوده، الان همش با تر ...

سلام خانمي ممنونم عزيزم خوبم شما خوبي ؟ عزيزم من هم همين نون و برنج رو كم كردم و ماكاروني رو هم كه قبلا هفته اي يك بار ميخوردم ديگه ماهي يك بار ميخورم و قند هم كه كلا اصلا دوست ندارم و هيچ وقت نميخورم ، بستني و شيرينيجات رو هم خيلي كم ميخورم . مربا هم اصلا كلا خيلي دوست ندارم و نميخورم .

عزيزم اين آزمايش قند با گلوكز هفته ٢٤ تا ٢٨ بايد انجام بشه ، من الان هفته ٢٧ هستم توي اين هفته ميرم انجام ميدم ان شا الله .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون که برا مادرم دعا کردی....  اما دوستی که دعا کرد یکی از مامانای هست که از دوستای خو ...

سلام آنا جان و دوست جونیا

من ال دی میخورم و قراره فردا که ۱۵ خوردم پس فردا روز۱۶ برم سونو و بگه کی قطع کنم و پری بشم

من هم مشکل ایمنی دارم هم انعقاد خون شدید دارم

و ۳بار ای وی اف منفی

به نظرتون برای ایمنی و انعقادی چیکار کنم که حدود ۳هفته دیگه انتقالم میشه و جواب بگیرم؟⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

میشه هر تجربه ای دارین بگین

چون واقعا دکتر خنگم اصلا میخاست دوبارا بعد منفی شدنم بره تو سیکل اما من گفتم ازمایش ایمنی و انعقادی بنویس و فهمیدم مشکو اساسی دارم

برای ایمنی چی خوبه و انعقادی چی؟💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.مبارکت باشه...مثبته.  بتات هم خیلی عالیه...واااا برا چی گفتن مشکوکه... منم گفته بودن روز ...

سلام نفسی جان لکه بینی داشتید رفع شد، چون اتتقال داشتم خیلی نت نمیام همه پیام ها را نخوندم

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
نه عزیزم تداخل ندارن ولی بهتره یکیو مثلا صبح میخوری اون یکی شب باشه.....  انشالله بهترینا منتظ ...

مرسي انا جونم امروز روز ٣پريودمه ،فعلا پروژسترون نداره ،بهم كفت امپول انوكسوپارينو از امروز بزنم كه احتمال بارداريو بالا ميبره

سلام نفسی جان لکه بینی داشتید رفع شد، چون اتتقال داشتم خیلی نت نمیام همه پیام ها را نخوندم

سلام عزیزم..اره خداروشکر قطع شده،  کی انتقال دادی گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم..اره خداروشکر قطع شده،  کی انتقال دادی گلم

خدا را شکر ان شاالله بقیه روزها هم بسلامتی بگذرن، من ۳اردیبهشت ولی چون  آمپول داشتم بعدش ۲۴باید آزمایش بدم

خدا را شکر ان شاالله بقیه روزها هم بسلامتی بگذرن، من ۳اردیبهشت ولی چون  آمپول داشتم بعدش ۲۴باید ...

بسلامتی عزیزم...انشاءالله جشن مامان شدنت رو میگیریم همینجا..مواظب خودت باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

علایمم  خیلی گرسنم میشه که دفعه قبل اینطور نبودم از امروز هم سینه هام حساس شده که فکر میکنم چون به موعد پریدم نزدیک میشه از اون باشه ودرد های پریدی هم دارم، توکل به خدا کلا سپردم به خودش

علایمم  خیلی گرسنم میشه که دفعه قبل اینطور نبودم از امروز هم سینه هام حساس شده که فکر میکنم چون ...

انشاءالله خیره عزیزم منم بشدت گرسنه میشدم..و ازهفته دوم حالتای پری داشتم..انشاءالله ک مامانی فقط ارامش داشته باش