2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ترانه جون ازمايشات ايمني دادي كه پردنيزولون داد؟  و اينكه چند وقت قبل از انتقال گفت شروع كني؟

آره عزیزم اول آزمایش دادم بعد منفی شدن انتقال اولم،یکی از سی دی مارکرام یدونه بالاتر از رنج نرمالش بود،گفت پریود شدی شروع کن کنارشم بهم مکمل کلسیم داده،وسط سیکلمم (فکر کنم روز۲۱)  بعد پریود باید برای آمپول دیفرلین برم که سیکل بعدش انتقال بده ،گفت برای سرم آی وی آی جی هم بعدا تصمیم میگیریم که قبل انتقال بدیم یا نه،چون ما بیماری خودایمنی رو تو نزدیکانمون داریم خودمم یه بیماری پوستی خودایمنی دارم،احساس میکنم میخواد با کسی مشورت کنه مثلا ایمونولوژیستی چیزی چون گفت بعدا تصمیم میگیریم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم برو پیش نصر من پاکروشو خانم برادرم گفت ولی خوشم نیومد تشخیص درست رو دکتر نصر داد برام&nbs ...

عه وا

جدي ميگي؟ چرا خوشت نيومد، منم شنيدم خيليا خوششون نمياد برا همون ميترسم برم، چه جوري بود كه خوشتون نيومد؟

...
هم اسپرم دادن هم خون 

پس همونه.... 

عزیزم با این تست میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسگرم رو بررسی میکنن که هر چه قدر کمتر باشه بهتره که برا شما خوب بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون دكتر پاكروش ليست كامل سي دي ها رو نوشته؟

عزیزم فکر کنم کامل بودن فقط فکر کنم 4 و 8 رو ندیدم درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه وا جدي ميگي؟ چرا خوشت نيومد، منم شنيدم خيليا خوششون نمياد برا همون ميترسم برم، چه جوري بود كه خو ...

خیلی به وزن حساسه به عالمه به شوهرم ونوستات تجویز کرد یه عالمه هم وبتامین به خودم داد ولی رفتم پیش نقر گفت چرا عکس رنگی نداری و بعدشم گفتم دوس دارم زودتر نتیجه بگیرم به حرفام گوش داد ولی پاکروش هیچی نگفت انگار نه انگار بهم گفت کار شیفتی نباید بری صبح زود نباید بیدارشی بعدشم که گفت برو ۳ ماه دیگه بیا اصلا عکس هم نگفت و گفت تخمک گذاری نداری درحالی که نصر عکسشو نوشت تازه دیدم اگر باردار هم میشدم سقط میشد 

سلام خوشکل خانوما.

من یه مدتی کم میام سایت امیدوارم هممممتون عااالی باشین.

من شنبه 7ام رفتم یزد برا انتقال مجدد از 3تا جنین باقیموندم 1دونش باز هدر رفت ولی 2تاشو کاشتن برام.توروخدا نیااازمند دعای خیرتونما.

این دوتا گرید c بودن ولی خیلی امید دارم بهشون.

راستی دوسه روزه تخمدانهام خیلی تیر میکشن نمیدونم چرا اطراف کشاله ران پاهام مخصوصا سمت راستم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خیلی به وزن حساسه به عالمه به شوهرم ونوستات تجویز کرد یه عالمه هم وبتامین به خودم داد ولی رفتم پیش ن ...

خيلي منّت ميزاري با حوصله جواب ميدي عزيزم، ممنونم از پاسخت، ممكنه ليست ويتامينايي كه بهت داد رو برام بفرستي؟؟

...
خیلی به وزن حساسه به عالمه به شوهرم ونوستات تجویز کرد یه عالمه هم وبتامین به خودم داد ولی رفتم پیش ن ...

اي بابا يعني حتي عكس ننوشت سپتومو متوجه بشه؟؟ عجب 

خوبه گفتي ديگه معطل مطبش نميشم تكليفم روشن شد، فقط همون بدونم كه به چه مكمل ها و ويتامين هايي براي خانوما اعتقاد داره برام كافيه چون من خيلي ضعيفم به مكمل ها احتياج دارم

...
سلام خوشکل خانوما. من یه مدتی کم میام سایت امیدوارم هممممتون عااالی باشین. من شنبه 7ام رفتم یزد بر ...

سلام عزیزم..... 

چه قدر خوشحال شدم به به دوقلوها تو راهن به لطف خدا انشالله... 

پیشاپیش مبارکه عزیزم..... 

خيلي منّت ميزاري با حوصله جواب ميدي عزيزم، ممنونم از پاسخت، ممكنه ليست ويتامينايي كه بهت داد رو برام ...

واسه خودم ماکاویت داد مخصوص خانمهاست یکی صبح یکی شب

Q10 هم واسه جفتمون داد برای من یه روزدرمیون واسه شوهرم هرروز 

دیگه فقر ویتامین د۳ هم جفتمون داشتیم گفت ماهی یه دونه امپول بزنین هردوتون

عه وا جدي ميگي؟ چرا خوشت نيومد، منم شنيدم خيليا خوششون نمياد برا همون ميترسم برم، چه جوري بود كه خو ...

راستی اینم بگم تاثیر q10 تاثیرش عالیه بعد از خوردنش شوهرم ازمایش داد اسپرمش عالی شده بود کلا هم خیلی سرحال شده

سلام خوشکل خانوما. من یه مدتی کم میام سایت امیدوارم هممممتون عااالی باشین. من شنبه 7ام رفتم یزد بر ...

بسلامتی عزیزم...انشاءالله ک.جفتش چسبیدن ب دلت 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹