2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم وضعیتت چ جور شد؟ حالت خوب نبود حس پری داشتی خوب شدی؟ 

سلام مننونم که به یادم هستی راستش شر شر ترشحات قهوه ی دارم شدیییید فک کنم پری داره خودشو جر میده بیاد

...
عزیزم با اینقد تخمک علاءم هایپری هم داشتی؟ 

عزیزم کلی تایپ کردم برات یهو پرید🤣

علائم که نداشتم جز اینکه بعد پانکچر تنها کسی بودم توی اون اتاق که دل و کمرم درد میکرد.البته بقیه زیر ۱۰ تا تخمک داشتن.ولی من دردم زیاد بود پرستارا مسکن‌زدن بهم.شب اول یکم اذیت شدم.اما بعدش تا روز انتقال که سه‌روز بعدش بود حالم‌خوب خوب بود.وقتی رفتم برای انتقال دکتر سونو کرد قبلش و گفت مایع ازاد داری توی رحمت و برات انتقال نمیدم.بعد دوتا پریودت بیا.که‌رفتم و خداروشکر مثبت شدم.ان شاالله مثبت شدن خودت و بقیه منتظرا

راستی از قبل تا حدودی رژیمشو رعایت میکردم و پروتئین و سفیده ی تخم مرغ میخوردم.ولی به هرحال خیریتی داشت این تاخیر توی انتقال....

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عدد pappت شبیه من بوده.برای من mom ۲ هست.papp 11 free.b.hcg هم 50.50 . mom هم ۱.۵۸ ولی ریس ...

به نظرم در کل اعدادت خیلی بهتر از مال منه و چون ریسک سندرمت خیلی کمه احتمالا نیازی به سل فری نیست و کواد مارکر کفایت میکنه، دکتر من که سل فری رو برام نوشت ولی گفت نده شاید نیاز باشه آمنیوسنتز بشی ،منم بهش گفتم من آمنیوسنتز نمیدما ! اونم گفت قبلش یه مشاوره با فلان متخصص رویان انجام بده،منم چون شاغل بودم وقت نداشتم در نتیجه رفتم آزمایشو دادم،بعد از اومدن جواب منو دعوا کرد گفت دیگه سر خود کاری نمیکنی😀 

به نظرم چون نتیجه ی سونوت خوب بوده دیگه سل فری نیازی نیست،امیدوارم در هر حال بهترین تصمیمو بگیری عزیزم و خدا کمکت کنه و کمبود امکاناتو واست جبران کنه

سلام بچه ها قضیه تخم مرغ چیه؟ میشه برام توضیح بدید من کخ خیلی کم تخم مرغ میخورم باید از کی تخم مرغ بخوریم هنوز وارد سیکل ای وی اف نشدم کی باید تخم مرغ هرروز بخورم محلی یاکارخونه ای؟ 

...... 
به نظرم در کل اعدادت خیلی بهتر از مال منه و چون ریسک سندرمت خیلی کمه احتمالا نیازی به سل فری نیست و ...

خوب کاری کردی بعضی دکترا فقط دوست‌دارن استرس بدن.بنظر من سلفری بهترین گزینه بوده برات.خداروشکر که مشکلی نداشته ازمایشت.نمیدونم داستان این ریسکا و ترسا چیه.واقعا از دقت دستگاهه یا چیز دیگه ای...اره خودمم با امکانات کم اینجا ظاهرا شرایط سلفری رو ندارم...چون اینجا انجام نمیدن.مرسی که دلمو اروم کردی عزیزم.خدا دختر نازتو برات حفظ کنه.دعا کن واسه منم تا اخرش همه چی خوب پیش بره.ولی سلفری از این نظر که بررسی کاملیه و تا اخر بارداری خیالتو راحت میکنه خیلی خوبه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها قضیه تخم مرغ چیه؟ میشه برام توضیح بدید من کخ خیلی کم تخم مرغ میخورم باید از کی تخم مرغ ب ...

عزیزم برای جلوگیری از هایپر شدن سفیده ی تخم مرغ آب پز روزی ۲-۳ تا بخور...هرچی بیشتر بهتر.چون پروتئین داره خیلی خوبه.البته بستگی به ذخیره ت داره.ولی درکل برای تخمک هم خوبه

آب فراوان + مرغ و ماهی

اینارو رعایت کنی میتونی جلوی عوارض هایپری رو بگیری گلم

@خاکستری

ببین عزیزم خیلی ذهنتو درگیر دوری از یه دکتر درست و حسابی نکن، (البته اگه جای تو بودم حتما استرسم بیشتر از تو بود!😌)من تو فامیلمون میشناسم کسیو که دو تا پسرش دکتر و متخصص جراح بودند بعد یه روزی یهو فشارش افتاد و در عرض چند ساعت فوت کرد و تا چند روز اصلا پسراش نمیدونستن چی به سر مامانشون اومده

اگه خدا بخواد دردونتو حفظ میکنه همچین که حال همه دکترای بی عرضه و با عرضه جا بیاد😘

سلام مبارک ان شالله که نی نی سالم بغلش کنی عزیزم خداروشکر میتونم بپرسم چن سال اقدام و مشکلتون چی بود ...

سلام گلم.ممنون فداتشم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا

ما ۴ سال ازدواج کردیم و از همون اولش که فهمیدیم مشکل از شوهرمه پیگیر بودیم و پامون به مراکز ناباروری باز شد...

مشکل اسپرم خیلی ضعیف شوهرم بود

عزیزم برای جلوگیری از هایپر شدن سفیده ی تخم مرغ آب پز روزی ۲-۳ تا بخور...هرچی بیشتر بهتر.چون پروتئین ...

یعنی از حالا بخورم  15 روز مونده پری شروع کنم به خوردن؟ اگه هایپر بشم چی میشه بده؟ هایپر یعنی چی،؟ 

...... 
@خاکستری ببین عزیزم خیلی ذهنتو درگیر دوری از یه دکتر درست و حسابی نکن، (البته اگه جای تو بودم حتما ...

واقعا راهی نداریم دیگه...مجبورم الکی دلداری بدم به خودم😂

عزیزم با دل مهربونت فقط دعا کن نی نیم صحیح و سالم باشه....ان شاالله همه ی نی نیا صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون...اصلا ادم نمیدونه این پیشرفت علم و ازمایشای جورواجور خوبه یا بد!از یه طرف استرسه از یه طرف آگاهیه.اما بیشتر موارد حتی وقتی ریسک رو بالا نشون میده اشتباهه و بچه صحیح و سالمه.خب این استرس با روح و روان ادم چه کارا که نمیکنه!

چی بگم اخه

دوست جونیایی که این مراحلو گذروندین کمکم می کنیدلطفا، من الان زنگ زدم مشاور کلینیک بهم گفت برای پانک ...

دقیقا همینطوره که گفته 

نه درد میفهمی نه جای نگرانی داره

انتقال هم بیهوشی نداره و از درد خبری نیست خیالت راحت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی