2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
😎😎😎😎 خب خبر خوب ما :من انشاله صاحب 6 تا بچه میشم😂😂😂😂😂البته شایدم بشن دوبل😂😂😂😂😂😂😂 5 ...

به به یه دوجین بچه😍😍😍انشالله که همه چیز  به خوبی و به بهترین شکل برات پیش بره. با این تعداد بعید میدونم هایپر بشی مگراینکه فولی های ریز هم داشته باشی که بزرگ بشن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این حرفو نزن بعدش یه عطسه کنه جونت بالا میاد چه برسه به اتفاقای بدتر.....  من یه بار دخت ...

وای انا جون الهی بگردم.یعنی تصورش کردم دلم ریخت

اره واقعا سخته.من عاشق بچه هام.وقتی بچه های فامیل مریض میشن یا جاییشون درد میگیره من بغض میکنم گریه م میگیره بخدا.الان تو شرایط سختی هستم یه چیزی میگم🙈خدا نی نیاتونو و شوهر مهربونتونو براتون حفظ کنه خونواده ی دوست داشتنی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه سوال دیگه،دکتر برای من‌وقتی شیافو نوشت گفت رکتال استفاده کن!شیاف سیکلو‌ کلا باید رکتال است ...

هر دو میشه.... 

من واژینال استفاده کردم حتی موقع خونریزیام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ما همه این تلخی هارو تجربه داریم. خیلی سخته خیلی درکت میکنم یادم میاد روزایی که من خودمو قوی ن ...

تشکر عزیزدلم سعیمو میکنم به روال قبلم برگردم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم.... الهام جان یه خرده به بدنت استراحت بده.ریلکس باش.خودتو تقویت کن.همسرت هم همین طور..من دلم ر ...

فدات مهربونممم حرفاتون خیلی بهم دلگرمی میده😍😘❤️

توکل برخدا گلم

اناجونم ؛  الهام و محیا و سهیلا و سارا روهم بنویس لطفا ❤❤❤❤

عزیزم واقعا ممنونمم ازت که بیادم بودی خیرشو ببینی🌸😘🙏🏻

😎😎😎😎 خب خبر خوب ما :من انشاله صاحب 6 تا بچه میشم😂😂😂😂😂البته شایدم بشن دوبل😂😂😂😂😂😂😂 5 ...

عزیزممممم خوشحالمم برات ان شالله همه چی به خیرخوشی پیش میره 🙏🏻❤️😍

هر دو میشه....  من واژینال استفاده کردم حتی موقع خونریزیام....

منم واژینال میذارم پس.کلا دکتر زنان من همش میگه رکتال.حتی اندومترین بهم میگفت رکتال بذار.ولی من میترسم تاثیرش مث واژینال نباشه...

انا جون یه سوال دیگه.میگم تا وقتی سیکلو برسه به دستم میتونم اندومترین رو روزی دوتاش کنم؟!یا اینکارو نکنم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جون در مورد پی سی تی شما اطلاعات داری ؟ آخه من خیلی سال پیش آزمایش pctدادم که جوابش منفی شد می خ ...

عزیزم میدونم تست پی سی تی تقریبا چیه اما جزئیاتش رو نمیدونم..... 

شما تست آنتی بادی ضد اسپرم یا همچین چیزی دادین؟ 

به نظرم تستهای ایمنیم بدین بد نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان،ان شاالله فردا برای پانکچر میخوایم نمونه اسپرم همسرم تو خونه انجام بدیم ودر عرض ده دقیقه میت ...

عزیزم نمیدونم شرایطش رو از آزمایشگاه بپرسین چون واقعا نمیدونم..... 

فقط میدونم نباید گرم باشه اما اینکه چه قدر خنک نمیدونم.... 

و اینکه آنا جان بعد از پانکچر چه چیزایی خوبه بخورم که هایپریم عوارضش نشون نده؟ ببخشید دیگه سوالام زی ...

عزیزم هر چقدر دوست داری بپرس به شرط اینکه استرس کمتری به خودت بدی.... 

عزیزم ببین شما که انتقالت مونده برا بعد از فردای پانکچر علاوه بر آب زیاد و سفیده و گوشت و مرغ و ماهی که الانم دارین، میتونین ژله و دوغ هم استفاده کنی.... 

اما در کل آب زیاد و سفیده تخم مرغ و گوشت و ماهی و مرغ سیفترین رژیم هست برا هایپری.... 

عزیزم پانکچر میشین همون روز مرخص می کنن؟

بله معمولا روز پانکچر ترخیص میشین البته بعضی مراکز نگه میدارن.... 

یک ماه طول میکشه حتما انجام بدید  اگر از اقوام مشکل کروموزمی ندارن خیلی احتمالش کمه مشکلی داش ...

سلام گلم خوبی ؟ انتی اکسیدان برای چی خوبه ؟

برای تخمک بی کیفیت  کدوم مکملی بهتره یا ویتامین ؟

من الان مکمل استفاده میکنم پریودم منظم میکنه و تخمک گذاری هم گاهی دارم 

عزیزم میدونم تست پی سی تی تقریبا چیه اما جزئیاتش رو نمیدونم.....  شما تست آنتی بادی ضد اسپرم ی ...

والا دکتر گفت میرین ن ز د ی ک ی انجام میدین بعد ۲ ساعت دراز می کشی بعدش هم سریع خودتو به حالت درازکش (یعنی طوری که مایع از بدنت خارج نشه )خودتو میرسونی آزمایشگاه بهار اونجا از دهانه ی رحم(مثل پاپ اسمیر) تست می گیرن که نشون میده حرکت اسپرم چقده تو رحمت که برای من جوابش منفی بود یعنی حرکتش صفر بود متاسفانه ،حالا نمی دونم این صفر یعنی نشوندهنده ی اینِ که بدن من ا س پ ر م همسرمو پس میزنه یعنی واکنش نشون میده نسبت بهش یا این که مشکل از ا س پ ر م همسرمه . دیدم ماشالله اطلاعات شما خیلی کامل گفتم بگم شاید منم راهنمایی کنید 😄🙈