2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مطبش تقریبا کنار بیمارستان سعدی هست..ساختمان پارسیان....داروخانه هم همونجا زیاده واس شیاف...من از دا ...

مرسی مهربونم.به شوهرم میگم اگه موندگار بود بره بپرسه.شیافم فکرکنم گفت پیدا کرده.قربون مهربونیت❤ راستی این که گفتی زنگ میزنی مطبش بعد سوالاتو میپرسی فقط اگه مریض خودشون باشی سوالاتو جواب میدن تلفنی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون در مورد پی سی تی شما اطلاعات داری ؟ آخه من خیلی سال پیش آزمایش pctدادم که جوابش منفی شد می خواستم ببینم دلیل این مشکل چیه ؟ (منظورم آزمایشیه که ۲ ساعت بعد از نزدیکی از دهانه ی رحم انجام میشه)  حالا فک می کنم همین مشکل باعث شده که من باردار نمیشم یعنی بدن من به اسپرم های همسرم واکنش نشون میده یعنی می کشتشون😐؟ اصن کلا پی سی تی یعنی چی و درمانش چیه 

مرسی مهربونم.به شوهرم میگم اگه موندگار بود بره بپرسه.شیافم فکرکنم گفت پیدا کرده.قربون مهربونیت❤ راست ...

نه گلم کلا جواب میدن...فقط سن بارداریت رو بگو و اینکه ای وی افی هستی بگو شهرستانم برات از دکتر بپرسن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آنا جان،ان شاالله فردا برای پانکچر میخوایم نمونه اسپرم همسرم تو خونه انجام بدیم ودر عرض ده دقیقه میتونیم برسونیم مرکز، تو این ده دقیقه کجا بذاریم که دمای مناسبی برای بردنش تا مرکز باشه؟ 

نه گلم کلا جواب میدن...فقط سن بارداریت رو بگو و اینکه ای وی افی هستی بگو شهرستانم برات از دکتر بپرسن

عشقم شمارشونو میدی؟😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رفتن اون نمیدونم چیزیو حل میکنه یا نه.چون حتی دکتر افلاطونیان که منو عمل‌کرده دیگ کاری با باردارا ند ...

یعنی هیچ کدوم از دکترای آی وی افش بعد بارداری ویزیت نمیکنن؟ 

عجب مرکزیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا صحیح و سالم بیاد بغلم بعدش هرچقد بخاطر چیزای دیگه اذیت بشم و استرس بکشم مهم نیست....دعا کن این ...

عزیزم این حرفو نزن بعدش یه عطسه کنه جونت بالا میاد چه برسه به اتفاقای بدتر..... 

من یه بار دخترم با باباش رفتن نون بخرن یعنی با صورت خونی برگشت داشتم میمردم همسرم بدتر از من ترسیده بود.... 

عروسکم با صورت خورده بود زمین از بس شیطونه و بدو بدو میکنه لبش باد کرده بود دهنش گر خون بود تا بفهمم چی شده مردم.... 

شکر خدا بعد چند هفته خوب شد... 

انشالله بعد تولد فقط سلامتی و شادی باشه و تنها دغدغت واکسناش باشن فقط..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی هیچ کدوم از دکترای آی وی افش بعد بارداری ویزیت نمیکنن؟  عجب مرکزیه....

بقیه رو نمیدونم.ولی روش کارشون کلا با هم متفاوته.دلم میخواست مثل شما مثلا تا اخرش زیر نظر دکتری باشم که باهاش میکرو کردم.اما از شانس بدم همون روزایی که ما مثبت شدیم گفتن دکتر افلاطونیان دیگه باردارا رو نمیبینه!و خب دو سه تا دکتر ای وی اف دیگه هم بودن ولی بعید میدونم اونا هم وقت بذارن برای اینجور سوالا

عزیزم این حرفو نزن بعدش یه عطسه کنه جونت بالا میاد چه برسه به اتفاقای بدتر.....  انشالله بعد ت ...

اره منظورم همین بود انا جون.نتونستم درست بیان کنم.ان شاالله همه نی نیا صحیح و سالم باشن و هیچوقت مریض نشن.من که مطمئنم دق میکنم اگه یه خار توی پاش بره❤ ولی خب مادر شدن همینه دیگه

قراره شب بیداریا و بقیه ی چیزا رو تحمل کنیم.فدای سر فندقامون.یه تار مو از سرشون کم نشه ایشالا😘

[QUOTE=88565105]عشقم شمارشونو میدی؟😘❤[/QUOTE

07132360630و07132360629

الان بزنگ. اخر وقته باید باشن .چون فردا تعطیله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به منم بخاطر تنبلی تخمدان  قبل از انتقالم دادن. دکترم گفت ۲ تا امپول برای تنبلی و ۳ تا بخاطر ان ...

برا ذخیره بالا میدونم اما برا ذخیره پایین نشنیده بودم. البته برا ذخیره پایین و آندومتریوز بعصا دیدم با احتیاط تجویز میشه.... 

احتمالا دکترش توجیهی برا تجویز داره. فقط میخواستم علت تجویزشو بدونم تا بعدا اگه موارد مشابه پیش اومد بتونم به دوستان کمک کنم.