2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
شما چندتا با هم زدین؟ تو بازو تزریق کردین؟  

به دکترت حتمابگو شاید تو ساعت پانکچرت تجدیدنظرکنه.من ساعت ده شب سه تا دکازدم.ساعت ده صبح،البته ده و ربع شددیگه،پانکچرشدم.نگران هم نباش ولی دکترت ر حتما در جریان قراربده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
راستش اطلاعات دقیق ندارم ولی میدونم که جواب این دوتا مارکر ppap و bhcg free هم بصورت ترکیبی با سونو ...

وای ازی جونم ممنونم.توروخدا هروقت تونستی از همسرت بپرس برام.ازمایشمو گذاشتم بقیه فاکتورها همه low risk و خود دکترمم گفت ریسک سندروم کاملا رد شده برات.اما گفت این عدد بالاست و باید ازمایش بدی.حالا توی نت اونایی که واقعا مشکل داشتن عدد‌ papp رو دیدم همه ۱۰۰۰ اینا به بالا بود.برای من ۱۱ هست!

سونومم گفت خوبه.عدد ان تی ۱/۵ 

تیغه ی بینی هم مشاهده شد

فقط همون مشکل هماتوم و جفت لاولایینگ داشتم...عزیزم اگه تونستی برای این فاکتور از همسرت یا هرکی اطلاعات پزشکی داره برام بپرس.واقعا ممنونت میشم.چون تا دو هفته دیگه فکرکنم دیوونه شم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خواستم احوالپرسی کرده باشم و بدونید که به یادتون هستم... خبر تازه ای نیست..و البته دلم نمیخواد م ...

سلام به روي ماهت آتريساي عزيزم ، اتفاقا يكي دو هفته پيش حالت رو پرسيدم و باز هم ميخواستم توي خصوصي بهت پيام بدم خانمي ، ان شا الله كه تنت هميشه سلامت باشه و اين روزها هم برات بگذره و از اين به بعد فقط اتفاقهاي خوب توي زندگيتون بيفته .

اوووه گفتم حالا چی شده.اصلا چیزی نیست عزیزم.درسته یکمی توی بارداری برای بعضیا عددش بالاتر میره،اما ب ...

ان شاءالله💙 التماس دعا دوستان☘🍀🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون عزیزم که با حوصله جوابمو دادین، ان شاالله شما هم عمل خوبی داشته باشید و به زودی خبر بارداریتون ...

قربونت برم...منتظر خبرهای خوب ازتون هستم ..کلی جنین خوشگل وتپلی و سالم 😚😚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جانم.تا میتونی لذت ببر از بارداریت ..بعدا دلت حتی واسه استرسهای شیرین  این روزها تنگ میشه

چشم فداتشم.ان شاالله تموم‌منتظرا مامان شن.ولی همش فکرمیکردم صدای قلبشو که بشنوم و بگن قلبش تشکیل شده دیگه هیچ استرس و فکر و خیالی سراغم نیاد...ولی ظاهرا این قصه سر دراز دارد...دعا کنین به خیر بگذره و‌ وروجکم صحیح و سالم باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به دکترت حتمابگو شاید تو ساعت پانکچرت تجدیدنظرکنه.من ساعت ده شب سه تا دکازدم.ساعت ده صبح،البته ده و ...

ممنون عزیزم، کمی نگران اون اولگارترون اضافی که زدم هم. هستم که یه وقت اثر بدی رو عمل تخمک کشی نداشته باشه

بچه ها واسه لاپراسکوپی باید همراه داشته باشیم؟؟ اخه من کسی رو ندارم ببرم بمونه پیشم که😔 

لاپاراسکوپی من برای فیکس کردن نیم دنده آخرم بود ( چون دنده ام لق شده بود😂😂😂😂😂😂😂😂)و تخمدانها ر هم می خواستن کوتر کنن( چون من پلی کیستیک هستم).من به کسی نگفتم ورفتم برای عمل.اماخواهرم متوجه شده بود و خودش ر رسونده بودبیمارستان.ازاتاق عمل که بیرون اومدم خدام رصدهزاربارشکرکردم که اگرمن بچگی کردم کسی ر همراه نبردم،اماخانواده ام عقلشون رسیده و اومدن.

نمیدونم شما برای چه کاری میخواین لاپراکنین.اما من که دیدم فوق العاده به همراه نیاز دارم.چون من دیر به هوش میام.....ودیر موادبیهوشی از بدنم میره.....دکتر هم سپرده بود باید پاشم هرچه سریع تر راه برم.اگه همراه نداشتم اقلش این بود که به در و دیوار میخوردم وکسی نبود یه لیوان آب بده دستم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
حتما پیگیری میکنم برات فقط لطفا به خودت و نی نی استرس نده 

سلام آزی جون.قودنایت😂😂😂😂😂

قربونت برم...منتظر خبرهای خوب ازتون هستم ..کلی جنین خوشگل وتپلی و سالم 😚😚

راستی ساراجان سلام😂😂😂😂😂😂

انا جونم ازمایش غربالگری دوستم ریسک سندرم داون براش متوسط زده.یعنی نوشته ۱:۱۵۰۰ عدد ان تی‌ش هم ۱/۹ ...

عزيزم براي من كه ريسكم بدتر بود ١ به ٢٠٠ ، اگر ميخواد دلش آروم بشه و شرايطش رو داره بهش بگو آزمايش سل فري انجام بده ان شا الله كه هيچ مشكلي نيست .

خاکستری جانم به همسری زنگیدم. گفت که این موارد خیلی تخصصیه و دقیقا جزییات رو نمیدونه فقط اینکه گفتش معمولا کاهش این عدد در هفته های یازده تا سیزده پر خطر هستش و بالا بودنش میتونه چندین دلیل داشته باشه مثلا در بارداری هایی که علاوه بر جنین یه ساک خالی و یا یه جنین از دست رفته وجود داشته باشه و گفت شما چون میکرو کردید احتمالش زیاده که اوایل بارداری جنین دیکه ای تا مرحله لانه گزینی پیش رفته و بعد رشدش متوقف شده و این روی این مارکر تاثیر گزاره