2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خدايا يعني ميشه نميرم و بچه خودمو ببينم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم این چ حرفیه معلومه ک میشه قطعا مادر میشی..منو نمیبینی 11سال انتظار کم نبوده ولی صبر کردم.. ببین من ی چیزی بهت بگم ک خیلی مهمه..اون هم دیدمثبت هست وامید..من سال قبل از روزی ک پامو تو مرکز ناباروری گذاشتم واس ویزیت اولیه کلا با ذوق و انرژی مثبت بودم..مرکز دولتی بود و شلوغ مجبور بودم 5صبح بیدارشم..ک نوبتای اول گیرم بیاد.ساعتها منتظر مینشستم ولی هیچوقت نق نزدم اصلا نمینالیدم وخسته نشدم..گرمای تابستون ساعتها باهمسرم تو صف داروخونه مینشستیم تا دارو بیاد وسرمای زمستون 5صبح تو ماشین پتو میکشیدیم رومون تا بریم مرکز. میخام بگم همه اینا تحمل کردم چون هدفم مهم بود و کلا با لبخند میرفتم دکتر..و کلا ب تخمک وجنین و عمل و همه چی حس خوب داشتم و اصلا از کیفیت واین چیزاهم سوال نمیپرسیدم مگر اینکه خودشون بگن.من از20تا تخمک فقط6تا جنین شد ک کلی باشوهرم ذوق کردیم ک چقد زیاد جنین داریم و تو دلم میگفتم همه چی خوبه...پس تو هم صبور باش خواهر گلم وانرژی. ودید مثبت ب جنینات داشته باش.. امید خدابزودی مادر میشی و به این روزات میخندی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدايا يعني ميشه نميرم و بچه خودمو ببينم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محیا😡😡😡😡😡😡😡تو ندیدهاتم میبینی مطمئنم🤗🤗🤗🤗🤗احتمال مرگ ما از دست افکارت هست فقط همین

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
محیا😡😡😡😡😡😡😡تو ندیدهاتم میبینی مطمئنم🤗🤗🤗🤗🤗احتمال مرگ ما از دست افکارت هست فقط همین

احتمالا ما رو دق میده قربونش برم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
🤣🤣🤣 چه خواهرشوهرای خوبی 😜😀

بخدا همش میگفتن ایشالا سه قلو بزایی😂میگفتم مرسی ولی کافرا من از پسش برنمیام😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدارو شکر اگه سختی کشیدین بازم تعداد جنیناتون خوب بوده عزیزم، ان شاالله خبر خوش بارداریتون گلم

فدات بشم مرسی ❤❤ هم چنین عزیزم😙😙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بخدا همش میگفتن ایشالا سه قلو بزایی😂میگفتم مرسی ولی کافرا من از پسش برنمیام😂

ان شاء الله شکم بعدی 😄 ان شاء الله  بعد این تو دلی نازت، تااخر سال نشده باز خبر بارداریتو بدی بهمون 💃💃🤰

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

محیا جون انشالله به حق علی اصغر امام حسین بیای خبر مثبت شدن آزتو بدی و کلی برات ذوق کنم باتمام وجودم درکت می کنم برای آرامش خودتو تودلیات همین الان آیه الکرسی خوندم که انشالله محکم محکم بچسبن به مامانشون😁😍

بچها شماها چندسالتونه ؟ من مثل امین حیایی (عصرجدید) همیشه اولین سوالم همینه مریضیه سن دارم فک کنم😓😂 البته اگه فضولی نباشه خوشحال میشم بدونم خودم ۷۱ همسرم ۶۵

ای جانم عزیزم😍😍😍چه خوبه که معجزه خدا شامل حالت شده گلم،، انشالله بحق فاطمه زهرا نصیب همه منتظرا ب ...

عزيزم چرا نشه ، مطمئنم كه براي همه ميشه و همينطور شما شايد دير و زود داشته باشه ولي حتما ميشه مطمئنم . 😍😍😍

سلام عزیزم من غربالگری رفتم سونو و همه چیز خداروشکر خوب بود و احتمل داد ک نی نی پسره

خدا و شکر عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز هشت م ترشحات که ندارم یه سر سوزنی هم که به زور میاد روی دستمال متاسفانه  قهوه ای ...

انشالله اثرات لانه گزینیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان گلم بچه ها من این ماه که پری شم باید برم سونو و وارد سیکل بشم من عاشق کاهو هسم ای ...

عزیزم منم کاهو دویا دارم ولی چون طبعم سرده میزدم تو شیره انگور میخوردم خیلی میچسبد. 

اگه طبعت گرمه که بخور اما اگه سرده میتونی از این ترفند کمک بگیری.....