2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ترشحاتم همیشه قبل از پریود سبز میشه فرداش قهوه ای پس فرداش پری خودش میاد، دیروز دو سه تیکه زرد متمای ...

مگه روز چندمی عزیزم؟این فکرارو نکن.ان شاالله که بارداری.منم روز ۹ این حدودا لکه دیدم.قهوه ای بود.ولی دیدی که مامان شدم.دل و کمرت درد میکنه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ساراجون همسرت مشکلی ندارن؟

محیا جون مورفوش ۶ درصد بود.خیلی خوب نبود .بعد تخمک کشی هم نفهمیدم دیگه چه جوری بود اوضاع اسپرم که چندتا از تخمک ها جنین نشد!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز هشت انتقالم خیر سرم ترسحاتم حاکی از شروع پریوده

ایشالاواسه لانه گزینیه محیاجون،چرااینقدمنفی فکرمیکنی آخه دختر،همه ماازروز۷ب بعددنبال لک لانه گزینییم حالاک واسه توشده انرژی منفی داری میدی،من ک ازروز۷ب بعددعامیکردم فرداک ازخواب بیدارشم لک ببینم،دلت روشن باشه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
فدات بشم من.اره .خیلی سختی کشیدم اون روزها..خداکنه حالا نتیجه بگیرم ..واسه م دعا کن عزیزدلم ❤❤❤

من که هیچوقت سختیایی که کشیدی رو یادم نمیره.الهی بگردم

به امید خدا مثبت میشی و تموم اون خاطره هارو واسه نی نی تعریف میکنی.من که تموم امپولا رو قایم کردم تو کمدم که با جوجه عکس بگیریم🤣🤣🤣

شوهرم همیشه میگفت وقتی به دنیا اومد محکم گازش میگیرم میگم وروجک این همه سال مارو سر کار گذاشتی😁

ان شاالله تموم اونایی که انتقال دادن و قراره انتقال بدن خبر خوشگلِ مامان شدنشونو بدن 😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ایشالاواسه لانه گزینیه محیاجون،چرااینقدمنفی فکرمیکنی آخه دختر،همه ماازروز۷ب بعددنبال لک لانه گزینییم ...

اره والا منم همه ش دنبال لک بودم.ولی دریغ از یه نقطه 😑 

میخواسم پیش رستمی و... برم اما دیدم نوبت دیر میدن این دکتره شلوغه ولی خدایی همه راضی بودن  و جو ...

شمالی مهربونه...روزایی که دستیار البرزیه من دوس دارم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ترشحاتم همیشه قبل از پریود سبز میشه فرداش قهوه ای پس فرداش پری خودش میاد، دیروز دو سه تیکه زرد متمای ...

محیا جون چیزی نیست انشاله لک لانه گزینیه......

استرس سمه.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من که هیچوقت سختیایی که کشیدی رو یادم نمیره.الهی بگردم به امید خدا مثبت میشی و تموم اون خاطره هارو ...

فدات شم...مرسی از دعای خیرت مامان کوچولوی دوس داشتنی 😍😍😍

ای جانم ...خدارو هزارمرتبه شکر که نتیجه گرفتی ..ان شاء الله که همیشه حال دلتون خوب خووب باشه ❤❤❤ از طرف منم گازش بگیرید🤦‍♀️😍

مگه روز چندمی عزیزم؟این فکرارو نکن.ان شاالله که بارداری.منم روز ۹ این حدودا لکه دیدم.قهوه ای بود.ولی ...

دلم ك اصلا ولي كمرم يككمي خيلي كم گرفتگي داره اونم اگه توجه نكنم متوجه نميشم،، ترشحات هميشگيم قهوه اي بود فقط،، خدايا خودمم دارم قهوه اي ميشم نجات بده،، حالت ديگه اي نداشتي خاكستري جون؟ احساسي تو سينه؟ من هيچ حالتي ندارم فقط يه حالت عصبانيت دازم👹

😅

...
خداروشکر فدات شم چن وقت اقدام بودی ببخشید انقد من سوال مپرسم و همتون اذیت میکنم؟  

عزیزم راحت باش هر سوالی داری بپرس..من بعد از11سال اقدام لطف خداشامل حالم شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دلم ك اصلا ولي كمرم يككمي خيلي كم گرفتگي داره اونم اگه توجه نكنم متوجه نميشم،، ترشحات هميشگيم قهوه ا ...

محیا جون اصلا استرس ب خودت نده...ب اینزودی ک کسی پریود نمیشه اخه..انشاءالله لک لانه گزینیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره والا منم همه ش دنبال لک بودم.ولی دریغ از یه نقطه 😑 

فقط و فقط جنين شناس اين مركز  ارامش منو ب هم زد وگرنه انتقال داده بودم شاد و خندون داشتم ميومدم خونه، اوّلاً كه از ده تا تخمك بهم گفته بود هفت تا جنين دارم كه چهارتاش الحمدلله خوبن، منم كلي دلم روشن بود، بيشعور بعد از انتقال برگشت بهم گفت جنينات همينا بودن ديگه فريز نداري گفتم واااا مگه نگفتين هفتا با چهار تا خوب، كلا انگار كه مغزشو پاك كرده باشن گف نه همين دوتا بود و دوتا هم توي ني داري كه نگه خوااااهم دااااشت اگرررررر رشد داشتن فريز ميكنم وگرنه فريز هم نداري😔 بعدشم برگشت گفت تازه اينا هم خيلي فلان كرديم و بيشتر كرديم وگرنه يه لااااايه ضخيم داشتن اصلا متفاوت از مال همه بود جنيناي تو، دستيارشم اونجا بود ميگه باور نميكني ببين حتي اين دختره هم گفت آقاي دكتر اينا چرا اينجووووري هستن،، نامرد كم شعور بي وجدان با يه آشوبي منو راهي كرد كه سه چهار روز اول فقط غصه خوردم، خدا خودش شاهده حالمه، الانم كه اين لك لانه گزيني و فلان و بيسار به من نيومده من از اون شانسا ندارم گويا

...
محیا جون اصلا استرس ب خودت نده...ب اینزودی ک کسی پریود نمیشه اخه..انشاءالله لک لانه گزینیه

چي بگم نفسي جون اينقدر كه من قايمكي اشك ريختم تو اين چن روز،، خدا،،، نفسي جون شما اولين بار ي وي أفتون بود و دومين انتقالتون؟ تو يازده سال اصلا ميكرو نكرده بوديين؟ همسرتون چ شرايطي داشت؟

...