2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و روزای خوبی پیش رو داشته باشید درصد دوقلو شدن در ای وی اف ...

اخی عزییییز دلم. من این بچمو ازشیر بگیذم میرم دکتر میگم دوقلو میخوام. شما قبل از دوقلو خواستن ببین رحمت در چه وضعه. دوقلو خیلی سخته ها. ولی حتما با دکتر مشورت کن راهنمایی بگیر. من همیشه ارزوی دوقلو دارم که بذاشون کالسکه دوقلویی بگیرم. تو خیابون که میبینم دیگه غش میرم براشون. ان شاءالله خدا روزی همه عاشقا بکنه

خوب عزیزم این دفعه سیکل اگونیست برات در نطر گرفتن.....  بوسرلینت کی شروع میشه؟

از هفده پریدی که میشه بیست وسوم...چرا این سیکلو درنظر گرفتن؟؟؟خوبه یابد؟😥

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزییییز دلم. من این بچمو ازشیر بگیذم میرم دکتر میگم دوقلو میخوام. شما قبل از دوقلو خواستن ببین ر ...

ان شالله عزیزن شما این فرزندت ن از اطریق طبیعی حامله شدی یا ای وی اف؟ 

...... 
خوب الان تو کدوم مرحله ای وی اف هستین؟ 

منتظرم پریود شم آمپول ها مو شروع کنم انقدر زیاده اولش ترسیدم .ولی دیگه چاره چیه .راستی شما چند سالتونه

خدای مهربونم شکرررررت .
مرسی عزیزم فدات بهش میگم شرایطم ببینم چی میگه خدا کمک هممون کنه

ایشالله من خودم عاشق دو سه قلو هستم

ولی ریسک بارداری دوقلو زیاده چون ای وی اف هم خودش بارداری پر خطر ه

ولی خدا کنه جفتش بیاد یهو راحت بشیم از فکرش

خوردن هر چیزی در حد کم هیچ اشکالی نداره به دلت بد راه نده عزیزم. نذری هم بوده هیچی نمیشه. نگران نباش ...

خدا کنه انقدرم خوشمزه بود که هنو عصابم خورده 

پونه رو شنیدم سقط اوره 

دلم نمیخواد خدای نکرده حتی درصدی جواب منفی شد 

دلم بسوزع که نکنه خطای کردم 😔😭

عزیزم خوب مورفوی نرمالشون 13 درصده....  نسبت به رنج آزمایشگاه که بالای 20 رو نرمال درنظر گرفته ...

ممنون آنا جون، ما الانم تحت درمانیم عزیزم، همسرم‌دوست داشت بعد از یه کمی مراقبت و‌رعایت و رژیم تغذیه آزمایشش رو‌تکرار کنه که به نظر می یاد تغییر چندانی نکرده، این ماه متاسفانه خودم هم کیست داشتم که باید دارو‌مصرف کنم، اگه خدا بخواد ماه بعد دوباره وارد سیکل انتقال میشم🌺🌺🌺☘️☘️☘️

منتظرم پریود شم آمپول ها مو شروع کنم انقدر زیاده اولش ترسیدم .ولی دیگه چاره چیه .راستی شما چند سالتو ...

مگه اولشدوپریودی سونو نمیشید؟ بعد راتون تجویز دارو کنن؟ دکتر من برام فعلا فقط پودر نوشت بعدم گفت دو پریودی بیا آمپولا چن شد؟ 28 سالم

...... 
اناجونم اتفاقا روشتو حس دوس دارم مرسي كه ب فكرمي منم دعاگوت هستم عزيزم خدا قبول كنه اگه،، ن والا يه ...

عزیزم نشونه نباشه که بهتره .ادم تازه کمر درد و سینه درد بیاد فکر میکنه نزدیک پریودی ه

اصلا بهش فکر نکن ایشالله که از دوتامون مثبته

ایشالله من خودم عاشق دو سه قلو هستم ولی ریسک بارداری دوقلو زیاده چون ای وی اف هم خودش بارداری پر خط ...

از چ لحاظی پر خطر هست ی خانمی میگفت 13 ساله این دکتر اون دکتر رفتم کل زندگیم خرج کردم نشد حالا زیر نظر این ای وی اف شدم 3 قلو باردارشدن ی قلش ازدست دادم دوقلو دختر دارم نزدیک زایمانش بود

...... 
از چ لحاظی پر خطر هست ی خانمی میگفت 13 ساله این دکتر اون دکتر رفتم کل زندگیم خرج کردم نشد حالا زیر ن ...

همون که یکیش سقط بشه خدای نکرده برا بقیه خطرناک نباشه

یا بخاطر تنگی حا هم کم وزنن هم که زودتر به دنیا میان

کلا درصد نگهداریشون یکم سختتره 

من که ارزومه سه قلو بشه سه تا دختر 

دورشون بگردم.خدا باید بخواد شما نگران نباشید.

خدا خودش بده هواشون و داشته باشه.

دوتا هم انتقال دادم من الان

برام دعا کنید خیلی 😔

ابروم جلو شوهرم نره

چون من مشکل از خودمه