2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
یاسی جون.  اونم خوردم..ولی اون روزی ک یوبس شده بودم هیچی اثر نمیکرد..دیگه ببخشید تا دفع صورت گر ...

برا دفع اگه مشکل داشتی از ماساژ رکتال با روغن زیتون استفاده کنین خیلی خوب برا من جواب میداد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی جون.  اونم خوردم..ولی اون روزی ک یوبس شده بودم هیچی اثر نمیکرد..دیگه ببخشید تا دفع صورت گر ...

ببین حتی اینو دکتر دخترم بهم گفته بود هر وقت یوبس شد گوش پاک کن رو آغشته روغن زیتون کن و براش استفاده کن.... 

به دقیقه نمی‌کشید شکمش کار می‌کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام..بچه ها ببخشید خارح از موضوع سایت سوال میپرسم...خواهشا جواب بدین..کف دستام وپشت دستام خیلی میخا ...

عزیزم برو دکتر شاید حساسیتی چیزی باشه..... 

سلام همه موقع انتقال علائم داشتین؟

عزیزم اصلا علائم قبل بتا مال داروهاست..... 

مامان با علامت هم داشتیم بدون علامت داشتیم..... 

من خودم جزء بی علامتترینا بودم.... 

به این میگن اراده خدا......  خط بطلان میکشه به همه میگن و میگه رو حرف من حرفی نباشه.....  ...

همینطوره عزیزم خداروشکر که لطفش شامل حالم شد الهی که قسمت همه منتظرا بشه...

الحمدالله❤

[QUOTE=88198966]سلام عزیزم، همش گفتم صبر کنم برا ان تی که میرم دکتر بعد تیکر میذارم😊 دیروز دکترم ان تی رو انجام داد ...[/

ای جووونم عزیزم😍😍چطور نپرسیدی؟

حال نی نی خوب بود؟😍

گفتم تیکر داشته باشی ما ببینیم انرژی بگیریم ان شاءالله جنسیت مشخص شد بزار عزیزم😘😘

خدا جونم شکرت...
عزیزم اصلا علائم قبل بتا مال داروهاست.....  مامان با علامت هم داشتیم بدون علامت داشتیم.....&nb ...

مرسی عزیزم میگم من یه بار میکرو کردم یه جنین و منفی

الان دوباره میخام شروع کنم 

بنظرتون تخمکام کمتر نشده؟

یادت بخیر عشقه من
 چه تاپیک.سنگینی  بچه ها ببخشید یه سوال دارم فرق میکرو با ای وی اف چیه؟

خوش اومدی عزیزم به خونه خودت..... 

تقریبا یکی هستن فرقشون تو مرحله لقاح هست..... 

میکرو: اسپرم داخل تخمک تزریق میشه

آی وی اف: اسپرم و تخمک رو کنار هم میذارن باید خودشون لقاح پیدا کنن پس تحرک لازمه خوب باشه.... 

عزیزم الان اکثرا میکرو میکنن ولی چون اسم آی وی اف شناخته شده تره معمولا ازش استفاده میشه..... 

مرسی عزیزم میگم من یه بار میکرو کردم یه جنین و منفی الان دوباره میخام شروع کنم  بنظرتون تخمکا ...

عزیزم والا من اول کار ذخیرم 1/4 بود دوبار پانکچر شدم ذخیرم رسید به 1/١٨ یعنی خیلی کم کمتر شده بود..... 

شما ذخیرتون چقدر بوده؟؟؟؟ 

نمیدونم والا

خوب مگه برا شروع سیکل آز ندادی؟ 

آنتی مولارین هورمونه علامت اختصاریش amh هست.... 

عزیزم من سر دخترم فولیک رو تا ماه 7 داشتم پریناتال هم تا آخرش داشتم منتهی فکر کنم اویل هر روز بود بع ...

ممنونم آنا جون جواب دادید، من یکم وسواس گرفتم از این لحاظ که گفتن زیادی فولیک اسید مصرف کنی، بچه پیش فعال میشه، پس خیالم راحت شد😁