2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
برداشتم عزیزم...دیدیش؟؟ به نظرت خیلی فرقشه ازاد با بیمه؟ چون عملمم تو عرفان نیایشه .کلی اونجا باید ...

آره دیدم عزیزم..... 

دقیق نمیدونم اما فکر کنم 200 یا 300 به بالا بشن..... 

ذخیره که ظاهرا دوستان میگن بیمه نیست آزاده اگه تکمیلی نداری که اون فکر کنم خودش صد یا بیشتر از صد باشه..... 

اون عفونیا و آنتی بادیام فکر کنم یه کم هزینه شون بالاست..... 

حدوای 200 الی 400 فکر کنم بشن اما دقیق نمیدونم.... 

نمیتونی لااقل چند تاشونو غیر هورمونیا زنگ بزنی از آزمایشگاه بپرسی عیار دستت بیاد؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آزی جون آزمایش دادی گلم ؟

@آزی25776‍ ‍ ‍ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیدم عزیزم.....  دقیق نمیدونم اما فکر کنم 200 یا 300 به بالا بشن.....  ذخیره که ظاهر ...

مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی.یه زنگ میزنم میپرسم..اگه ذخیره رو بیمه قبول نمیکنه که همون این ماه برم بهتره بس..ذخیره رو سه چهارماه پیش داده بودم.بازم واسه م نوشته

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی.یه زنگ میزنم میپرسم..اگه ذخیره رو بیمه قبول نمیکنه که همون این ماه برم بهت ...

عزیزم والا من نمیدونم اما اکثر دوستان میگفتن ذخیره آزاده ما چون تکمیلی داریم خیلی متوجه این چیزا نیستم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم تحمل گریه واقعی بچه هارو ندارم اما بعضی گریه ها رو نباید محل گذاشت چون خیلی میتونه به ضررش ...

آنا جون خیلی جالب بود برام واقعا ماشاله به بچه ها...از همون اولش خیلی باهوشن😎...پسر من بعد از 11 سال هنوز در مواقع نیاز از آتو حالت تهوع و دلدرد و استفراغ استفاده میکنه .سه هفته پیش باباش تو حمام بهش گفت اگر میدونی اینجور راحت میشی استفراغ کن اما دیگه ما نمیتونیم مسئول شکم شما باشیم پس رعایت کن😅مامانت باید بخوابه دیگه نمیتونه شب بیدار بمونه.....باور میکنی بلند شد و درد دل و حالت استفراغ فراموش شد رفت خوابید.....😂😂😂الان تو سنیه که تخیلش فوران کرده شبا یکم با ترس میخوابه....😥کلا از کوچکی اتاقش جدا بوده و جدا میخوابید ...باباش سر همین متوجه شد دلدردا فیلمه😉چون تازه مستقل نشده که....فرداش من بهش گفتم حواست باشه هر چیز سبب ترست میشه حتی حرفای دوستات رو نشنیده و ندیده بگیری😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی.یه زنگ میزنم میپرسم..اگه ذخیره رو بیمه قبول نمیکنه که همون این ماه برم بهت ...

ساراجون ذخيره رو همون دكتر قبلي مجدد نوشته؟؟ يعني اونقد قابل تغييره كه بايد همش تكرار كنيم؟؟؟!!!! واااي اينجوري ك ادم همش بايد استرس تحمل كنه آخه،، من بعد از پانكچر اولم حول و حوش بهمن آز ذخيره رو دادم حالا كه فروردين ماه بازم پانكچر شدم مجدد بايد بدم الان؟

سارا جون چه آزمايشاتي برات نوشته؟ يعني بعد از يه منفي سريع همه آز ها رو نوشت؟

...

آره ساراجون ذخيره قطعا آزاده من ابن سينا دادم بيمه قبول نميكنه

...
ساراجون ذخيره رو همون دكتر قبلي مجدد نوشته؟؟ يعني اونقد قابل تغييره كه بايد همش تكرار كنيم؟؟؟!!!! وا ...

اره محیا جون همون دکتر قبلی نوشته برام.واسه اینکه میخام برم لاپارا شم واسه م نوشته فکرکنم.استرس نگیر گلم.واسه نی نی ها خوب نیست.😚😚

ساراجون ذخيره رو همون دكتر قبلي مجدد نوشته؟؟ يعني اونقد قابل تغييره كه بايد همش تكرار كنيم؟؟؟!!!! وا ...

اینارو برام نوشته محیا جون.ازمایشات قبل عمله

منفی شدم. 

الهی بگردم ازی جون.درکت میکنم عزیزم.چون منم همین چندروز پیش گذروندم این لحظات رو..💔💔.ان شاء الله سیکل بعدیت طبیعی باردار میشی عزیزم .❤❤❤❤

آنا جون خیلی جالب بود برام واقعا ماشاله به بچه ها...از همون اولش خیلی باهوشن😎...پسر من بعد از 11 سا ...

عزیزم 😁😁

دخترمن خیلی تابلوعه ..از یه روز قبل واسه تعطیل کردن مدرسه نقشه میکشه.🙄 امروز از صبح میگفت انگار دلم میخاد درد کنه.حالا از مدرسه اومده میگه دردش بیشتر شده 🙄🙄 حالا تا شب سطل میزاره کنارش و دراز میکشه...نمیدونم چرا بااینکه هیچ وقت موفق نمیشه تو اجرای نقشه ش ؛بازم تاکید داره که اجرا کنه نمایشش رو!!🤣

منفی شدم. 

اخی عزیزم انشالله خدا کمکت کنه ،،،ناراحت نباش عزیزم خدا میخاد بندهاشو امتحان کنه،،،ای کاش منم اول منفی میشدم نه اینکه برم صاگدای قلبشم بشنوم بعد یه مدت ازدستش بدم،،،پس بخدا توکل کن چاره ای نیست جز صبروشکیبایی عزیزم،،،انشاللاه به زودی خودت طبیعی مامان میشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم بعید میدونم ذخیره به این چیزا مرتبط باشه.....  میتونه باعث تنبلی یا کارکرد نادرست بشه ام ...

واقعا نمیدونستم

چجور این دکترم به من میگفت هر چی تخمک کشی کردیم 

برگشته 😕😕😕