2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست

میترسم پلاکتم بالاست بازم برام بد باشه چرا بازم با وجود آسپرین و انوکسا بازم بالاس ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فدای دلت بشم من اینقدر ماهی که با این حرفت کلی انرژی بهم دادی همسرمم خیلی اینبار خوشبینه  راس ...

عزیزم پستامو بخونم چک میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اناجون دیگه کم اوردم امروز جمعه عصصصصررر خدا خودش به این سختی لحظه هام نگاه کنه رحم کنه دیگه یه ...

الحق و الانصاف دم دستم بودی کتک و خورده بودی..... 

عزیزم هنوز هیچی نشده دنبال چی هستی؟ 

دخمل خوب میدونی این استرسا یه بچه بیش‌فعال و دور از جونش مشکل دار تحویل میده؟ 

دختر خوب بشین از لحظاتت لذت ببر..... 

هم برا خودت بده هم دردونه جان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن گلم لکه بینی ندارم . همین ک پلاکت خونم بالاست نگرانم چون ۵۰۵ هستش با اینکه امپول و آسپرین میخورم ب ...

ماکزیمم چند باید باشه؟ 

میترسم پلاکتم بالاست بازم برام بد باشه چرا بازم با وجود آسپرین و انوکسا بازم بالاس ؟؟

فعلا آب زیاد بخور.... 

تا بری دکتر ببینی نظرشچیه..... 

عزیزم بله احتمالا لانه گزینی کرده البتهممکنه دیرترم لانه گزینی کنه به سن جنین تم ربط داره....  ...

ممنونم آنای مهربون .جنینم دو روزه بود 

دیگه به لانه گزینی فک نمیکنم وبه خودم میگم الان انجام شده وسفت چسبیدن بمن 😁

من دیگه زیادی سر خوشم هر علامتی رو خوب تعبیر میکنم میگم دیگه مامان شدی رفت.زیادی مثبتم 😄ان شالله که خیره 

ممنونم آنای مهربون .جنینم دو روزه بود  دیگه به لانه گزینی فک نمیکنم وبه خودم میگم الان انجام ش ...

کار خوبی میکنی مامان خانوم..... 

۱۵۰ تا ۴۵۰

پس خیلیم بالا نیست خودتو نگران نکن ولی پیگیر باش..... 

دوستان من قرار بود در مورد سی دی 19 کاربری دریادل رو برا کی پیدا کنم؟؟؟؟؟ 

@دریا_دل3236  

سلام دوستان. من میخوام دوباره انتقال بدم، کسی می دونه روز چندم دوره م باید برم دکتر؟

سلام عزيزم اگه انتقالت منفي شد و پريود شدي ،بازم يه ماه ديگه بايد بگذره دوباره پريود بشي و دوباره پريود بعدي روز ٣برو دكتر 

سلام دوستان. من میخوام دوباره انتقال بدم، کسی می دونه روز چندم دوره م باید برم دکتر؟

معمولا اولین ویزیت اول تا سوم پری میشه..... 

یا سیکل رو شروع میکنن یا یه دوره مقدماتی براش در نظر میگیرن.... 

شما در اولين فرصت برو دكتر منتظر روز خاصي از دوره نباش چون ممكنه قبل از شروع پريود جديد همون سيكل قبلش ٢١سيكل يه نصف ديفريلين داشته باشي و بعدش كه پري شدي استراديول شرو شه اگه منتظر بموني روز سه بري ممكنه يه سيكل عقب بندازه تا ٢١ سيكل منتظرت بزاره، چون معلوم نيس دكتر چ نوع انتقالي واست در نظر بگيره شما همين امروز هم ميتوني بري دكتر

...
شما در اولين فرصت برو دكتر منتظر روز خاصي از دوره نباش چون ممكنه قبل از شروع پريود جديد همون سيكل قب ...

عزیزم خوب برا همین باید اول سیکل بره که دکتر تشخیص بده دیفیرلین نیازه یا نه..... 

ضمنا معمولا اگه دیفیرلین بخواد بزنه اون ماه ال دی هم داره..... 

دوستای گلم دعا کنین فردا برامون روز خوبی باشه. خیلی خیلی خیلی التماس دعا دارم.