2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست
اخه مریم جون من چه کاری ازدستم برمیادکه بکنم تخمکاکم بشن ولی همشون برسن  این دکترا باید کاری ک ...

انشاله  راه حل پیدا میشه......برای مشکلت دارو ندادن؟

چرا دکتر ط ر ا زی نمیری اگر تهرانی اینقدر خوبی میگن ازش.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من دکتری ک عملم کرد میگه من شکمتو دیدم ای وی اف کنی هرچه زودتر بهتره .اما الان رفتم رویان اون میگه د ...

عزیزم درصد ای وی اف هم حدود 30 درصده فکر کنم .....فکر نکن با ای وی اف یا میکرو نتیجه صددرصدی میگیری فکری که من خودم تا قبل از آشنایی با این تاپیک میکردم🙄

ای یو ای وقت هدر دادنه اما من با اولین ای یو ایم هم تختیم که میکروش منفی شده بود با ای یو ای نتیجه گرفت بار اول

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مریم جون من چه کاری ازدستم برمیادکه بکنم تخمکاکم بشن ولی همشون برسن  این دکترا باید کاری ک ...

اصفهان هستی اخه کلانتری فکر کنم اصفهانه؟🤔

سلام دوستان عزیزم،سه ماه پیش انتقال دادمو منفی شد،همه سونوگرافی های که قبل انتقال دادم خوب بود،امکان ...

اگر جنین داری انتقال بده🤗

دارم،ولی میترسم دوباره منفی بشه

من تا قبل از آشنایی با اینجا فکر میکردم با ای وی اف صددرصد مثبت میشم.....اما وقتی اومدم اینجا دیدم نه اینم درصدش زیر 40 هست....

پس نا امید نشو......انتقال بده یکبار دیگه

انشاله  راه حل پیدا میشه......برای مشکلت دارو ندادن؟ چرا دکتر ط ر ا زی نمیری اگر تهرانی اینقدر ...

فقط قرص تیرویید میخورم

تهران نیستم اصفهانم نمیتونم بیام تهران

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

سلام بچه ها خوبین؟من برای فردا نوبت سونو ان تی داشتم.امروز هرچی زنگ میزنم مطب جواب نمیدن.بابام رفته نگاه کرده میگه تعطیله.نوشته تا شنبه نمیان

یه سونوگرافی دیگه هم هست اونم رفته گفتن تا شنبه تعطیله.دوباره کلی حرص خوردم سر این بیخیال بودناشون.اخه من اول هفته زنگ زدم نوبت گرفتم.میترسم دیر شه برای سونو.من دوشنبه که رفتم دکتر زنان گفت الان ۱۲ هفته و چهار روز هستی!چیکار‌کنم😭شنیدم بهترین زمان سونو ان تی هفته ی دوازده هست

همش باعث میشن استرس ادم بیشتر بشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟من برای فردا نوبت سونو ان تی داشتم.امروز هرچی زنگ میزنم مطب جواب نمیدن.بابام رفته ...

خاکستری گلم از من به تو نصیحت همیشه نوبتا ی کارتو اول هفته بنداز که اگر اتفاق اینچنینی افتاد به تعطیلات نخوری....

بعدم فردا با شنبه یک روز اختلاف داره ارزش اینقدر حرص خوردن نداره که.....

فکر کنم دکترا هم اخر هفته میرن سراغ جابجا کردن لنجاشون........😂😂😂😂😂درامد اون بیشتره براشون

سلام بچه ها خوبین؟من برای فردا نوبت سونو ان تی داشتم.امروز هرچی زنگ میزنم مطب جواب نمیدن.بابام رفته ...

عزيزم نگران نباش ، تا ١٣ هفته و ٦ روز وقت داري براي سونوي ان تي ، بيخود خودت رو نگران نكن .

خاکستری گلم از من به تو نصیحت همیشه نوبتا ی کارتو اول هفته بنداز که اگر اتفاق اینچنینی افتاد به تعطی ...

چیکار کنم اخه این سونوگرافیه قانونش این بود ۱۲ هفتت تکمیل شده باشه بعد نوبت بگیری(قانون اونجا‌ بودا).تازه من یه روزو تقلب کردم.اره حق با شماست زیاد فرقی نداره اما من روزشماری میکردم کل هفته رو.نمیدونم چه غلطی میکنن اخه همشون با هم میرن😐دوست دارم خفشون کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
داستی خاکستری اگر امروز اون مطب دیگه هست پاشو برو الان خاکستری#  

متاسفانه اونم از دیروز رفته😐جالبتر اینجاست‌جفتشون تازه از مسافرت تشریف اورده بودن.اون یکی که همش دو روز بود برگشته بود.موندم چی بگم😑

عزيزم نگران نباش ، تا ١٣ هفته و ٦ روز وقت داري براي سونوي ان تي ، بيخود خودت رو نگران نكن .

چشم عزیزم.اره میدونم تا اخرای ۱۳ وقت دارم.ولی یه جا خوندم دقیقترین موقع برای سونوی ان تی همون دوازده و چند روز هست.چاسه همین تلاش میکردم همون حدودا برم.میگفتن خطاش خیلی کمتره

دیگه لابد حکمتی داره.امکانات که نباشه همینه