2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت  جمع دو نفر ...

ای جوووووووووونم💙😍🍀 مبارک باشه قدم نورسیده🤗😍

ای خدا شکرت...

ان شاءالله همه منتظرا و مادرای باردار شاهد این صحنه ها باشن 🤗🤗🤗🤗🤗😏😏😏🍀🌻☘😍😗😘😇🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت  جمع دو نفر ...

😍😍😍

جیگرش😘 انشاله بحق زهرا 120 سال قلبش در کمال آرامش و پر از افتخار بتپه

😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم راحت باش بگو...وای قربون مامانا برم..ک همش غصه ادمو میخورن. منم تا بگم آخ مامانم فوری میگه چ ...

چکار کردی رفتی دکتر دارو داد؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

ای خداااااااا😍😍😍😍 چه هلوووووویی

خدا ببخشه. مبارکه عزیزم. قدمش خیر باشه

چه کار خوبی کردی عکس گذاشتی.... ذوق مرگ شدم🥰

برای منم ۲۴ اردیبهشت نوشته ک برم.تقریبا ۲۲ هفتگی.. دخمل منم ک همش دمره😍😍😍 من خیلی کم شکم اوردم.ب ...

مرجان عزیزم بزار اخر ماه هفت شکم گنده میشی حسابی😍😍😍😍

ای خداااااااا😍😍😍😍 چه هلوووووویی خدا ببخشه. مبارکه عزیزم. قدمش خیر باشه چه کار خوبی کردی عکس گذ ...

ایشاله بزودی عکس نینی خودتو میزاری برامون دل ما غش بره

ای جووونم دقیقا مث من بعد ۵ سال باکلی دارو عمل وباردارشدم انشالله این لحظه نصیب همه باردارا و منتظرا بشه

چکار کردی رفتی دکتر دارو داد؟

سلام.مریم.جونم...چطوری خودت خوبی..

ممنون ک ب فکرم بودی خواهری ...نه گلم نرفتم..چندروزیه ب لطف خدا حالم بهتر شده...منم تا ویزیت بعدیم ک هفته اینده هس صبر کردم دیگه...خودمو سپردم بخدا دلم آروم شده دیگه استرس نمیگیرم...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا منکه اصلا خبرنداشتم ازاین روش  ولی خب اول 33تا تخمک داشتم دوروز دارو نداد تخمکاشدن 19 بعد ...

عزیزم تخمکات 33 تا نبودن فولیکول 33 تا بودن..... 

همین خودش به این معنیه که دکترت خوب عمل نکرده..... 

تعدا تخمک‌ها بعد پانکچر معلوم میشه..... 

خوب 33 تا فولیکول وقتی تحریک بشه مطمئنا یا خیلی‌هاشون پوچن یا بی کیفیت..... 

باید تعداد معقول باشه که کیفیتشون خوب باشه..... 

مثل این میمونه تو 6-7 تا بچه داشته باشی یا 2-3 تا..... 

خوب کمتر باشه بهتر میتونی بهشون برسی..... 

هم از نظر مالی هم جسمی هم وحی هم تربیت و آموزش و..... 

فولیکولات داستانش تقریبا مشابه میشه.... 

تعداد بره بالا بدنت نمیرسه به همشون برسه و کیفیتشون پایین میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وااااای خدای من ...ایی جوووون دلم.😍😍😍.چقد ضعف کردم براش...قدمش مبارک.عزیزم..انشاءالله صحیح وسالم زیر سایه پدر ومادر بزرگ.بشه...قسمت تمام دوستان همچین جیگری😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها يادمه بعضي دوستان ميگفتن نزديكي شب قبل از انتقال باشه خوبه، حالا يادم نيس با جلوگيري يا ...

عزیزم اگه هیچ منعی نداشته باشین و مشکل خاصی از قبیل عفونت و.... نباشه طبیعیش بهتره.... 

اما خوب بعضیا مثلا تزریق داخل رحمی داشتن یا به هر دلیلی منع شدن..... 

یا کلا نمیتونستن داشته باشن یا به قول خودت با جلوگیری...... 

برا ما به صورت طبیعی بود دکترم تایید کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الهی چه قدر نازه این فرشته دوست داشتنی.....

خدایا شککککککرت..... 

عزیزم 120 سال سلامت و شاد کنار هم باشین...... 

هول شدم..... 

یادم رفت تبریک بگم...... 

مبارکه عزیزم...... 

خیلی خیلی خیلی تبریک میگم..... 

سلام میگم از چند هفتگی میشه صدای قلب جنینو تو مراکز بهداشت شنید؟؟

عزیزم خوب بستگی به دقتشون داره اما معمولا از بعد غربال میشه اما اگه نتونستن وروجکت رو شکار کنن نترسیا چون بعضیا نمیتونن.....