2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
دیفرلین کلا جلوی های پر شدن رو میگیره با این ذخیره بالا احتمال هایپر شدن منم زیاده درسته شنبه زنگ می ...

عزیزم حالا شما تماس بگیر..... 

معمولا حواسش جمعه اما خوب بشر جایزالخطاست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر من برا تنظیم تاریخ پریودم اینکارو می‌کرد مثلا آخرین سیکلم به جای 21 قرص 19 تا خوردم.....& ...

ممنون آنا جون خدا به خودت و خانوادت همیشه سلامتی بده😘😘

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی لکه بینی داری شیاف رو از عقب بزار، منم از عقب میزارم

چندروز از پشت میذاشتم دیگه بخاطر دمیترون که خوردم یبوست گرفتم..باز دیروز جلو گذاشتم..لکه بینیم هم چندروزی بود قطع شده بود تادیشب ک باز اینطوری شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم نترس.....  فقط بگو خدایا میدونم صحیح و سالم می اریش بغلم.....  تماسم بگیر نیاز باش ...

اناجون همینکارو کردم سپردم بخدا که فقط خودش چاره ساز هست .

فقط منو ی راهنمایی کنید..وقتی هماتوم نباشه...لکه بینی یا خونریزی مختصر به خاطر چی میتونه باشه..؟ایا اصلا طببعیه؟اخه من از16انتقال لکه بینی داشتم

یه سوال دیکم اینکه من اونروز ک رفتم دکتر گفت ضربان ضعیفه و درد داشتم علاوه برشیاف ک روزی دوتا دارم...بهم روزی ی دونه امپول پروژسترون 50داد بزنم تا5روز که زدم...حالا میخام بدونم اینکه فقط برا 5روز  امپول بزنی و بعد دیگه نزنی این خودش بد نیست؟باعث افت پروژسترون نمیشه مثلا....البته شیافو دارما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها‌ چیکار کنم درد پشت شونه هام بهتر شه.نفسم بالا نمیاد😭

چندتالیوان بنداز بادکش کن،آروم میشه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اناجون همینکارو کردم سپردم بخدا که فقط خودش چاره ساز هست . فقط منو ی راهنمایی کنید..وقتی هماتوم نبا ...

عزیزم خوب طبق تجربه من یا میتونه از پایین آوردن سطح پروژسترون باشه یا استروژن یا هماتوم..... 

البته اگه اینا درست باشن..... 

غیر اینام شاید دلایل دیگه هم باشه اما حسم میگه مال شما احتمالا برا پروژسترونه..... 

شاید بهتر بود ادامه بدی زنگ بزن صلاح دونستن به آمپولت ادامه بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چندتالیوان بنداز بادکش کن،آروم میشه.

بارداره ها..... 

شاید خوب نباشه بادکش تو بارداری..... 

بچه ها‌ چیکار کنم درد پشت شونه هام بهتر شه.نفسم بالا نمیاد😭

عزیزم من اواخر بارداریم باز معدم قاطی کرد و دراز میکشیدم حس میکردم چاقو میزنن حتی چند روزی مجبور شدم شبها نشسته بخوابم اما با چند روز نشسته خوابیدن و پنتاپرازول آروم شدم..... 

سلام به همه دوستانم سلام به انای مهربونم 

من مجدد تو سیکل انتقال قرار گرفتم به لطف خدا 

از همتون تمنای دعا دارم توی رازو نیازاتون منو هم یاد. کنید 

دیگه بعد یه سقط وسه تا پانکچر و خارج رحمی و داستاناش و چهارتا انتقال ناموفق اینبار خدا بهم نظر کنه و اگر صلاح میدونه منو هم از این انتظار دربیاره🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم چند موردی اینجا شنیدم با یه دوستم از نزدیک در ارتباط بودیم میدونم حل شده.... 

سلام اناجون مرسي از پاسخت، ميگم قبل از اي وي اف پي حلش رفتن اون دوستان يعني قبلش با دارو و فلان  يا همون تو ازمايشگاه كه ميخواستن ميكرو كنن؟

...
سلام به همه دوستانم سلام به انای مهربونم  من مجدد تو سیکل انتقال قرار گرفتم به لطف خدا  ...

عزیزم امیدوارم ماهی سیاه کوچولوی توی دلت بتونه در خلاف جهت جریان رودخونه حرکت کنه و مسیر دریا رو پیدا کنه و مادرش عشق بی‌نظیر مادریش نثارش کنه.... 

سلام اناجون مرسي از پاسخت، ميگم قبل از اي وي اف پي حلش رفتن اون دوستان يعني قبلش با دارو و فلان ...

عزیزم تا این حد میدونم این دوستمون فکر کنم نمونه از همسرش گرفتن و تو آزمایشگاه اسپرم‌ها رو به بلوغ رسوندن..... 

نمیدونم قبلش درمان خاصی داشته یا نه اما میدونم تو محیط آزمایشگاه یه کارایی رو اسپرم انجام دادن..... 

جزئیات دقیقشو نمیدونم.... 

عزیزم خوب خیلیا آمپول رو داشتن.....  کسایی هم که داشتن معمولا تا یه ماه داشتن و بعدشم پرولوتون ...

نه انا جون اولین باری بود که باردار شدم وسقط شد متاسفانه،،،نه همه چی رحمم هم طبیعی بود فقط ضخامتم پایین بود که اونم با استرادیول بالا میرفت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام به همه دوستانم سلام به انای مهربونم  من مجدد تو سیکل انتقال قرار گرفتم به لطف خدا  ...

عزیزم انشالله بحق مادر امام زمان همه چی بخوبی واست پیش بره ونی نیتو بغل بگیری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خوب طبق تجربه من یا میتونه از پایین آوردن سطح پروژسترون باشه یا استروژن یا هماتوم.....  ...

خب این.پاین اومدن پروژسترون که خوب نیست نشونه خطره دیگه😒