2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
وای جدی؟ خدایا،، اناجون یعنی اصلا مسئله ای نیست به کمک خدا؟؟ اناجون بعد از پانکچر ناهار فقط سوپ خور ...

محیا جان 

خیلی مراقب باش،اگه سنگین بخوری دلدرد میشی.بنظر من شام هم سوپ بخور...ولی نسبت به ظهر بیشتربخور.یااز خورشت بخور

من تجربه ش ر دارم ،برنج خوردم حالم بد شد.

از فردا برنج خواستی بخور.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
محیا جون خوبی. پانکچر شدی؟

سلام نفسی جون بله ب کمک خدا پانکچره رو گذروندیم خیلی استرس داشتم توروخدا برامون دعا کن انشالله ب زودی زود دل خودتم شاد بشه، اونجا صحبت از این بود که خانوم اس نابالغه و نمیدونم خلاصه حسابی با چش گریون اومدم خونه، خداجون خودش نظر لطفشو شامل کنه به حق صاحب این عید،، نفسی جون بعد از پانکچر تا کی باید فقط سوپ بخوریم؟ نمشیه شام غذای نونی یا برنجی بخورم؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم درست متوجه شدی. روال مرکز ما که اینطور بود.کلا میگفتن جنین فریز 3روزه بعد اخرین سونو 3روز ...

عزیزممنم جنینام فریز بودن پس چرا یه هفته قبل انتقال پروژسترون داشتم وهمچنین بعدش گفت تا۳۸هفتگی باید امپولا رو بزنی،،،یعنی فریز با فریز فرق داره؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام نفسی جون بله ب کمک خدا پانکچره رو گذروندیم خیلی استرس داشتم توروخدا برامون دعا کن انشالله ب زود ...

عزیزم نگران نباش توکل بخدا کن...اینقدر استرس به خودت نده سرهرموضوعی...خب میکرو اسپرمای خوب رو جدامیکنن نگران چی هستی تو....والا منکه بعد پانکچر اینقد حالم بدبود ظهر ک هیچی نخوردم شب هم فقط تخم مرغ ابپز خوردم😣

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزممنم جنینام فریز بودن پس چرا یه هفته قبل انتقال پروژسترون داشتم وهمچنین بعدش گفت تا۳۸هفتگی باید ...

عزیزم فک کنم روال کار هر دکتری فرق داره خب...من بعد انتقال هم فقط سه روز امپول بودبعدتبدیل شد به شیاف دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم فک کنم روال کار هر دکتری فرق داره خب...من بعد انتقال هم فقط سه روز امپول بودبعدتبدیل شد به شیا ...

شمام جنینات فریز بودن؟؟فکر من تو سه ماه۶۵امپول زدم بخدا هنوز که هنوزه جاشون درد میکنه موقع راه رفتن،،،هرچیم بهش میگفتم شیاف بنویسه واسم قبول نمیکرد دکتر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم فک کنم روال کار هر دکتری فرق داره خب...من بعد انتقال هم فقط سه روز امپول بودبعدتبدیل شد به شیا ...

نفسی جونم خوبی؟دکتر شما گفته تا کی باید شیافو داشته باشی عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شمام جنینات فریز بودن؟؟فکر من تو سه ماه۶۵امپول زدم بخدا هنوز که هنوزه جاشون درد میکنه موقع راه رفتن، ...

عزیزم روال کار دکترا متفاوته.چی بگم.شاید دکترت اعتقاد داشته باید امپول داشته باشی.مرکز ما اصلا به هیچکس امپول نمیده.به همه شیاف میده.من همیشه فکرمیکردم امپول بهتره جوابدهیش.ولی یه جا خوندم تحقیق کرده بودن و به این نتیجه رسیده بود شیاف و امپول تاثیرشون مثل همه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شمام جنینات فریز بودن؟؟فکر من تو سه ماه۶۵امپول زدم بخدا هنوز که هنوزه جاشون درد میکنه موقع راه رفتن، ...

اره گلم.6ماه فریزبودن...وای امپول اره. من همون چندروزی هم ک میزدم..جاش سفت وکبود ودردناک میشد...شیاف خیلی راحت تره

نفسی جونم خوبی؟دکتر شما گفته تا کی باید شیافو داشته باشی عزیزم؟

فدات عزیزم توخوبی..شیافو فعلا دارم فک کنم...اینجوری ک معلوم هس دکتر قصد قطع کردنشو نداره فعلا...چون اصلا درباره شیاف چیزی نگفت

تو مرکزی هم.ک انتقال دادم گفتن تا3ماهگی داروها رو دارین..

فدات عزیزم توخوبی..شیافو فعلا دارم فک کنم...اینجوری ک معلوم هس دکتر قصد قطع کردنشو نداره فعلا...چون ...

درسته عزیزم.مرکز ماهم گفت اونایی که فریز انتقال دادن تا هفته ی ۱۱ دارن.من از دوشنبه کمش کردم.روزی دوتا میذارم.از دوشنبه ی هفته ی بعد میشه یکی.و بعدش تا سه هفته باید یکی بذارم.بعد یه روز درمیون کم میشه تا قطع شه کامل

نی نی کوچولومون خوبه؟حالت تهوع اینا هم داری؟واسه من از هفته ی های ۸ شروع شد و اوجش هفته ی ۱۰ اینا بود.الان بهترم یکم خداروشکر

درسته عزیزم.مرکز ماهم گفت اونایی که فریز انتقال دادن تا هفته ی ۱۱ دارن.من از دوشنبه کمش کردم.روزی دو ...

خوشبحالت من هفته 11 ام ولی تهوع بیچارم کرده، فدای سر نی نیم، اون سالم باشه من تحمل میکنم 

عزیزم روال کار دکترا متفاوته.چی بگم.شاید دکترت اعتقاد داشته باید امپول داشته باشی.مرکز ما اصلا به هی ...

مرسی عزیزم از جوابت ،،،ای کاش همه جا دستور دکتراشون یکی بود

کسی میدونی کیست شکلاتی با یه دوره ال دی خوردن ازبین میره یانه؟؟؟؟؟ کسی درمورد این کیست شکلاتی اطلاع ...

در حقیقت نوعی اندومتریوز تخمدان هست،که طی دوران عادت ماهیانه خونریزی می کنه و به دلیل اینکه به صورت کیست هست خون داهل کیست تجزیه میشه و قهوه ای رنگ میشه.به همین دلیل بهش میگن کیست شکلاتی.سعی کردم ساده توضیح بدم

تا اونجا که یادمه با قرص از بین نمیره