2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
همون روزی ک آزمایش بارداریم مثبت شد روز هشتم فروردین ماه . باید ششم اردیبهشت بازم بزنم . یعنی دگه پر ...

زین جون  سرم با چه مدارکی تایید گرفتی؟

اگه مشکل التهاب مفاصل آرتروز  و بیماری ایمنی نداری  نیاز به پرد نیست،بخصوص اینکه سرم داری

نه عزیزم تازه اینماه ال دی خوردم....برم برا گرفتن دارو اما سه ماه برا ای یو ای ضخامتم حدود 8 بود

منم ال دی رو داشتم. ضخامتمم ۸ بود تو ای یو ای.

موفق باشی گلم🎯💪💪

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلب تشکیل شده بودش ؟

اره اتفاقا دکتر خودش میگفت خیلی زود قلبش تشکیل شده دوبارم صدای قلبشو شنیدم ولی.....😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره اتفاقا دکتر خودش میگفت خیلی زود قلبش تشکیل شده دوبارم صدای قلبشو شنیدم ولی.....😭😭😭😭

شمیم.جون عزیزم. انشاءالله که خدا خیلی زود جاشو برات پر میکنه...من هرروز برات دعا میکنم خواهری...

گلم.بالاخره طبیعی سقط شد یا کورتاژ شدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کارخوبی کردی تماس گرفتی آخه دکتر من خیلی تاکیید میکرد که حتما ادامه بدی و اولین دارویی که برام می نو ...

حالا عصر میخرم. از امشب میخورم..همون موقه تو عید ک.مثبت شدم تموم کردم دیگه نخریدم فک کردم ضررداره😬من روزی3تا500میخوردم ک اخر کاری خودم کرده بودم دوتا.....تو چنتا میخوری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شمیم.جون عزیزم. انشاءالله که خدا خیلی زود جاشو برات پر میکنه...من هرروز برات دعا میکنم خواهری... گل ...

سلامت باشی نفسی جان انشالله خداخودتو نی نیتو حفظ کنه،،،نه گلمبادارو تو خونه سقط کردم ولی مردم وزنده شدم انشالله بحق فاطمه زهرا نصیب هیچ کس نشه،،،اصلا نمیتونم فراموش کنم هر روز اگه گریه نکنم دلم اروم نمیگیره بخدا😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الهی شکر سالمه.... اما خب من میخواستم همه چی انجام داده باشم....متاسفانه نه سی دی مارک ها رو نه شکس ...

عزیزم خداروشکر پس ک شوهرت سالمه. نگران dfiنباش فقط قبل میکرو مکمل بخوره فک نکنم بدباشه براخودتم خاستی ی زنگ.مطب شمالی بزنی فک کنم اون سی دی ها رو مینویسه...چون من اونروز مطب بودم. دیدم ی مریض درباره سی دی ها صحبت میکرد

عزیزم من ۱۲ هفته و ۴ روز وقت سونو گرفتم.دکترم گفت ۱۱ هفتت تموم بشه بهتره.درمورد شیاف اندومترین خدارو ...

عزیزم میتونم بپرسم شما کدوم شهر هستین؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلامت باشی نفسی جان انشالله خداخودتو نی نیتو حفظ کنه،،،نه گلمبادارو تو خونه سقط کردم ولی مردم وزنده ...

بمیرم واس دلت..عزیزم میدونم طول میکشه تا اروم بشی. ولی تو دختر قوی هستی. میدونی که همه چی دست خداست فقط..گریه کن اشکال نداره دلت سبک میشه..امیدوارم خدا به وقتش یه بارداری خوب و بی استرس  بهت بده 🙏

عزیزم من ۱۲ هفته و ۴ روز وقت سونو گرفتم.دکترم گفت ۱۱ هفتت تموم بشه بهتره.درمورد شیاف اندومترین خدارو ...

مشکل اصلی من اینه که اینجا دکتر خوب نیست که برم زیر نظرش

دکتر افلاطونیان هم دیگه کاری با کسایی که مثبت شدن نداره.نهایتش همون مشاوراش جواب بدن.حتی با دستیارش نمیشه حرف زد به این آسونیا.من دیگه‌واقعا خودم و بچمو سپردم به خدا.دیگه نمیدونم باید چیکارکنم.نظر قطعی مشاورای مرکز اینه که از هفته ی ۱۱ باید شیافو کم کرد.منم مجبورم کم کنم.از امروز شیافو ۱۲ ساعتی استفاده میکنم.ان شاالله که‌مشکلی پیش نیاد برای هیچکس

عزیزم شاید چون شما دوقلو بارداری شرایطت برای استفاده از شیاف متفاوته

دکتر زنان اینجا که هیچ نظری درمورد استفاده از این داروها نداره...میگه‌ هرچی دکتر خودت گفته.واقعا نمیدونم چیکارکنم.دعا کن مشکلی پیش نیاد.از این کم کردن شیاف میترسم.نمیدونم چرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه های شیرازی داروخونه ای رو سراغ ندارین شیاف اندومترین داشته باشه؟؟؟؟

مشکل اصلی من اینه که اینجا دکتر خوب نیست که برم زیر نظرش دکتر افلاطونیان هم دیگه کاری با کسایی که م ...

خاکستری جون من شیافو ک دارم ولی استرادیول گفتن از هفته 8. خودم هفته ای یه دونه کم کنم...تا قطع کامل بشه

بچه های شیرازی داروخونه ای رو سراغ ندارین شیاف اندومترین داشته باشه؟؟؟؟

عزیزم.من تمام داروهام داروخونه مادر میگیرم....یکی از جاهایی هست که همه داروهای نازایی و آی وی اف گیر میاد..میخای شمارش پیداکنم برات بفرستم بپرسی

بمیرم واس دلت..عزیزم میدونم طول میکشه تا اروم بشی. ولی تو دختر قوی هستی. میدونی که همه چی دست خداست ...

خدانکنه عزیزم،،،هرچی خدا بخاد همون میشه عزیزم،،،انشالله با دعاهای شما عزیزان

زین جون  سرم با چه مدارکی تایید گرفتی؟ اگه مشکل التهاب مفاصل آرتروز  و بیماری ایمنی نداری ...

من ی هفت هشت ماه پیش سرم گرفتم دکتر نوشت برام ک سرم نیاز داره و آزمایشا رو بردم و برام سرم دادن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود