2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای خوبم!میشه جواب منم بدین!من هفته هفتم هستم و چهارروزه لک بینی دارم روزای اول صورتی بود و ...

عزیزم من خونریزی اساسی داشتم یعنی خون قرمز و روون جوری که کف دستم پر خون شد...... 

پس اصلا نترس..... 

خدا بخواد هیچی نمیشه..... 

تو فقط استراحتت رو بکن و طبق تجویز دکتر برا شرایط الان پروژسترون اتو مرتب استفاده کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها آزمایش شوهر منو ببینین خودم  ذخیره م پایین دوتا انتقال منفی هم داشتم بیمار دکتر نصر هستم ...

عزیزم همسرت شرایطش برا میکرو خوبه البته بستگی به تست دی اف آی هم داره کاش اونو هم انجام بده..... 

البته حتما تو مرکز ناباروری انجام بده..... 

با جواب اون میشه در مورد شرایط همسرت بهتر نظر داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر عزیزم چه معجزه ی شیرینی .امیدوارم همیشه از شادی زیاد انقدر بخندی که از چشمات اشک بیاد 

ان شالله ب ابوالفضل برا خودتون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خداااااااااااااااا ر شکرررررررررررر مبارکههههههههههههه ،تبریک میگم

ممنونتم گلم ان شالله روزی خودتون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نفسي جون همسر خان يك ماه بيشتر بود اس ذخيره داشت فك كنم، ديگه گفتيم مونده و كهنه ميشه مجبور شديم تخل ...

عزیزم ما فکر کنم از اول سیکل نداشتیم تا قبل همون چند روز قبل پانکچر که دیگه باید تخلیه میشد..... 

دیدی حرف انا جون درست دراومد و دوقلو بود؟😍😍😍

بله . خدا کنه ک قلب اون یکی هم بزنه ده روز دیگه

واي عزيزم خيلي خوشحال شدم خانمي برات ، چه معجزه شيريني ، اگر دو قلو باشه كه ديگه محشره ، خدا رو شكر ...

ممنونتم گلم 

دقيقا چهار روز قبل پانكچره امروز😱 يعني خراب شد؟ اخه يكي دو ماه بود اصلا اقدام نداشتيم فك كنم ا ...

نه بابا خوبه..... 

حالا 2-٣ روز قبل پانکچرم میتونین تخلیه داشته باشین اما خوب لزوما نه از طریق ن ز د ی ک ی..... 

وای خدااایا شکرت.بهترین خبر امروزم بود.خداروشکر واقعا ان شاالله قلب اون یکی‌ جوجه ت هم میتپه و خدا ...

خیلی ممنون مرسی

خدایااا هزاران بار شکرت اینقدر خوشحال شدم از خدا میخوام برات حفظش کنه 🙏🏻🌹🌹🌹🌹  برای منم د ...

ممنون . چشم حتمااااا دعات میکنم

خانوما شمایی که پانکچر کردید دوماه دیگه انتقال داشتید برای انتقال دکتر بهتون استرادیول داد یعنی کسی ...

عزیزم بله ممکنه کسی بدون استرا باشه انتقالش بستگی به شرایط فرد داره..... 

خواهری به نظرم دیگه ایوبم بود کم میاورد آخه واقعا 15بار انتقال جنین خیلیه تا اینجا هم خیلی صبوری کرد ...

فدای تو،عزیزم😥

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دیروز پیشش بودم و دوباره همون شیاف رو برام نوشت و گفت فقط دراز بکش و راه نرو!توی سونو جنین سالم بود! ...

عزیزم اصلا ناامید نباش خیلیامون با خونریزی بارداریمو ختم به خیر شده..... 

بله همه دارن أسترا رو ولي بعضي ها كه سيكلشون نچراله ندارن

نه عزیزم همه ندارن بستگی به بدن داره.....