2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
دیروز پیشش بودم و دوباره همون شیاف رو برام نوشت و گفت فقط دراز بکش و راه نرو!توی سونو جنین سالم بود! ...

نگران نباش عزیزم بعضی بچها حتی خونریزی ها ی خیلی شدیدی داشتن اما خداروشکر مشکلی پیش نیومده این استرسی که داری از لکه بینی خطرناک تره پس آروم باش گلم به نی نی فکر کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما شمایی که پانکچر کردید دوماه دیگه انتقال داشتید برای انتقال دکتر بهتون استرادیول داد یعنی کسی ...

بله همه دارن أسترا رو ولي بعضي ها كه سيكلشون نچراله ندارن

...
نه عزیزم چه مشکلی میتونه داشته باشهمنم داشتم جمعه آخرینش بود و ۳ شنبه پانکچرم بود.  فقط حواست ب ...

مرسي پري جون، ميگم دوش آب گرم الان چن روز قبل پانكچر مشكلي داره؟ گرماش برا تخمك ضرر داره مثل برا اسپرم؟

و يه سوال مسخره ديگه آيا مايع مني مثل سفيده تخم مرغه؟

...
نفسي جون همسر خان يك ماه بيشتر بود اس ذخيره داشت فك كنم، ديگه گفتيم مونده و كهنه ميشه مجبور شديم تخل ...

محیا جون من بخاطر هایپری دکتر گفت نزدیکی نکن خطرناکه برات بخاطر ورم تخمدون..ولی 3روزقبل پانکچربالاخره ب نحوی تخلیه کردیم😅 ک بعد اسپرم تازه باشه..عزیزم از همین.حالا پروتین بخور ک.هایپر نشی..من اولش گونالم از75شروع شد بعد چندروزرسید ب 150 ولی بازم هایپرشدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم منم هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی چیزی نیست حل میشه به امید خدا برای ایمنی قبلش سرم میز ...

والا من 15بار انتقال جنین داشتم که فقط دوبارش +شد و باردار شدم و برام سرم تجویز نکردن متاسفانه میگن به دردت نمیخوره و نمیدن بهم.گزنه ی خشک رو به صورت چایی دم کنم یا گزنه ی تر رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

@تورک_آنا    

خواهر عزیزم ی سوال برام پیش اومده.من مدتیه دیگه ب6 و ب 12 رو مصرف نمیکنم به نظرت بهتر نیست امپول نوروبیون که شامل ب6 و ب12 و ب1 هستش رو بزنم در هفته؟واقعا سختمه روزانه بخورم ب6رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من وقتی هوا گرم بود تو یخچال یونولیتی ميذاشتم و کنارش یخ ميذاشتم و دماشو با دماسنج کنترل میکردم..... ...

عزیزم اگر مثلا داخل یخچال بذاریم ممکنه اثرش رو از بین ببره؟

بله خوبه عزیزم..... 

آنا جون من تیروئیدم همیشه رو 3 /3.4 و اینجوریاست یعنی ممکنه به خاطر این انتقاللام منفی میشه؟به نظرت برم دکتر غدد؟یا نه .چون توی رنج نرماله ولی اینی که میگی باید زیر 2باشه برا بارداری....

ثمین جان همیشه دعاگوت هستم حتی دوماه پیش که در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم تو سجده شکر اسم شما اول ...

فدات خواهری .پس خواهری چی شد؟باردار شدی پس چرا باز انتقال؟

خیلی از فامیل های ماپیش دکتر حنطوش زاده جواب گرفتن.همه شون هم مشکل انعقادی داشتن.توفامیل همه به من م ...

اووف خواهر درد یکی دوتا نیست که از ی ور باردار نمیشم و باید ای وی اف کنم از یک طرفم باردارم بشم میوفته

بهار جان ال دي رو اگر بهت داده بخور خيلي خوبه

ال دی قبلا بهم داده ولی چون میخواستم سیکلم کوتاه باشه استفاده نکردم چون سینه هام فیبروکیستیکه دوست ندارم بخورم ولی انگار مجبورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله همه دارن أسترا رو ولي بعضي ها كه سيكلشون نچراله ندارن

سیکل نچرال چطوریه همون سیکل کوتاست؟اگه تخمک کشی کنم انتقال بزارم دوماه دیگه یعنی نمی تونم سیکل نچرالو انتخاب کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏