2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
عزيزم من تا هفته ١٢ شياف ١٠٠ داشتم روزى سه تا يعنى كلا روزى مى شد ٣٠٠ خودتو نگران حرفهاى دكترا نكن ...

سلام هانا جونم خوبی؟فتدقت خوبه؟دقیقا منم میگم حتما دکتر یزد یه چیزی میدونسته.اخه به تموم بیمارا همین دز رو میده.خیلیا هم باهاشون در ارتباطم ماه های اخرن و مشکلی پیش نیومده براشون خداروشکر.عزیزم میشه چون مصرف شیافت مثل من بوده بگی چجوری قطعش کردی؟از هفته ی ۱۲ به بعد چجوری کم و قطعش کردی؟واقعا ممنونت میشم اگه بگی❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اناجون و بچه ها سلام من بالاخره پر شدم به حمد الله و دكتر بهم روزي ١٥٠ گونال داد فقط و بعد از سه روز ...

ذخیرت چند بود؟

آب زیاد، سفیده تخم‌مرغ آب پز، گوشت و مرغ و ماهی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون شما اطلاعاتتون زیاده اگه تونستین لطفا راهنمایی کنید من بعد از چندین ما ...

عزیزم من تجربه این مدلی ندارم اما اگه با پانکچر مقایسه کنم فکر کنم این روزا یعنی بکی دو روز آینده باید هاش سی جی بزنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@تورک_آنا    

عزیزم من الان شش هفته و دو روز هستم ولی اصلد هیچ علایم بارداری ندارم ن سینه درد ن یبوست ن ویار و ن تهوع خیای نگرانم بعضیا میگن ک باید داشته باشی .

اینکه اگه علایم مث تهوع و این چیزا داشته باشی مربوط ب خود بدن زن حامله میشه ک علایم داشته باشه یا ن و یا اینکه مربوط ب جنین میشه ؟ منظورمو گرفتی ؟؟ یعنی اگه علایم باشه یا ن مربوط ب جنین میشه یا بدن زن حامله ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کیا تو بارداری بدون علایم بودن ؟

عزیزم به علائم اصلا فکرنکن.خیلیا بدون علائم بودن.یکیش خود انا جون.همیشه هم تاکید دارن بارداری ربطی به علائم نداره.درد سینه و اینا بعضیا زود بعضیا دیر و بعضیا اصلا سراغشون نمیاد

یبوست هم نداشته باشی که چه بهتر.تو از بنده های برگزیده ی خدایی😁میدونم نگرانیت بابت چیه ولی باور کن اصلا ربطی نداره.مثلا من مامانم میگفت اگه به خودم رفته بودی اصلا متوجه نمیشدی حامله ای.فقط شکمت بالا میومد.ولی من از همون اول از بوی غذا و یع سری چیزا بدم میومد.سینه درد انچنانی منم نداشتم فقط گاهی وقتا انگار‌ میسوخت.اما خودم احساس میکردم سینه هام سنگین و بزرگتر شده

درکل باور کن هرچی علائم نداشته باشی بهتره.الان من اعصاب همه رو خورد کردم بس که به بو حساسم😂همه فراری ان ازم

اون فندق حالش خوب خوبه.شنبه هم صدای قلبشو میشنوی و خیالت راحت میشه.قول میدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم به علائم اصلا فکرنکن.خیلیا بدون علائم بودن.یکیش خود انا جون.همیشه هم تاکید دارن بارداری ربطی ب ...

ان شالله بخدا همش نگرانم دور بریا همش بهم میگن ویار نداری تهوع نداری و فلان نداری منم میگم ن بعد میگن ک باید داشته باشی و میگن اگه داشته باشی دیگه خیالت راحت راحت هستش از بابت رشد جنین .

نمیدونم والا . منم میترسم چون تو اون دو تا بارداری قبلیمم ک سقط شد اصلا هیچی نداشتم و رشد متوقف میشد و منم اصلا نمیفهمیدم تا دو سه هفته بعدش ک از تو سونو میفهمیدم ک دو یا سه هفته تو شکمم مرده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله بخدا همش نگرانم دور بریا همش بهم میگن ویار نداری تهوع نداری و فلان نداری منم میگم ن بعد میگ ...

عزیزم بهت تبریک میگم،انشاالله که صدای قلبشو میشنوی و چند ماه دیگه به سلامتی در آغوش میگیریش

همه ی این استرسا و فکر و خیالات طبیعیه عزیزم، ولی تنها کاری که الان می‌تونی واسه خودت و کنجدت بکنی مثبت اندیشی و دعاست، دائم با خودت تکرار کن که این بار مثل دفعات قبل نیست و خدا میخواد که دست قدرت و معجزه خودش رو از طریق تو به همه نشون بده

من تا هفته ۸ تقریبا بی علامت بودم ولی بعدش تا دو سه ماه از تهوع بیچاره شدم،بدن با بدن فرق داره،حتی جنین با جنین هم فرق داره،دختر من از همون آزمایش بتا به من فهموند هیچ عجله ای نداره کلا😁 هم رشد بتاش کم بود هم قلبش دیر تشکیل شد،هم بعد تولدش دیر وزن گرفت هم دیر راه افتاد و ... خلاصه خیلی صبوره! منم از همون اول فهمیدم باید صبور باشم،بالاخره هر کاری در زمان خودش اتفاق میفته چه ما خودمونو از استرس بکشیم چه ریلکس و بیخیال باشیم

توکلت به خدا باشه عزیزم

ان شالله بخدا همش نگرانم دور بریا همش بهم میگن ویار نداری تهوع نداری و فلان نداری منم میگم ن بعد میگ ...

عزيزم نگران علايم نباش اصلا ، باور كن من توي دو تا بارداريهام يكي از بي علامت ترينها بودم ، الان هم تا همين الانش هم كه ماه ٦ داره تمام ميشه هيچ علامت خاصي ندارم و حتي تكونهاي پسرم هم به نسبت دخترم خيلي كمتره ولي خدا رو شكر مشكلي هم نداره ، ان شا الله شنبه صداي قلب دردونت رو ميشنوي و خيالت راحت ميشه.

سلام به مامانای خوشگل تاپیک

بچه ها تبریک میگم به همتون انشاللللللله که به سلامتی بعد یه بارداری عالی با صحت و سلامت به دنیا بیان و بچه های دیگه هم همه انتقالهای مثبتی داشته باشن

توکل به خدای ارحم الراحمین💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💚💚💚💚💟💟💟💟💟💙💙💙💙❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی فداتشم.انا جون مثلا چرا شیاف ما انقد دوزش پایینتره پس؟بخوام جاش سیکلوژست استفاده کنم بد نیست؟چو ...

عزیزم شیاف آندومترین میدونم معمولا همون سه تاست اما دزشو دقت نکردم چیه.... 

فکر نکنم با هم بشه مقایسه کرد دزشونو.... 

در ضمن هر چیه بدنت باهاش شرایطش خوبه دیگه نهایت نهایت اگه بخواد زیاد کنه همون یه آندومترین اونم نه همینطوری الکی الکی..... 

اگه لک و درد زیاد باشه.... 

ممنونم عزیزم.چشم اگه درد داشتم حتما بهش میگم برام تجویز کنه.انا جونم نظرت راجع به فمیبیون ۱ چیه؟استف ...

عزیزم من سر دخترم فولیک اسید داشتم سر پسرم فمیبیون تجویز کرد.... 

پس من هنوز وقت دارم عزیزم.دکترم تاریخ زد برا ۲۰ روز دیگه!حس میکنم اونموقع دیره.احتمالا اگه سونوگرافی ...

والا سر دخترم دکترم همه رو برای سونوی 4 بعدی مینوشت تو غربالگری دوم، اما اولیو همون سونوی دو بعدی مینوشت..... 

این دفعه هر دو رو دو بعدی نوشت فقط..... 

از خودش میپرسم حتما،شما چند ماه دارو مصرف کردین بعد انتقال دادین؟بعد بارداریم باید مصرف شه؟ کدوم فاک ...

عزیزم من سی دیام اوضاعش داغون بود.... 

سی دی 56، 16، 56+16، 5+19.... 

اینا بالا بودن..... 

56 که فکر کنم 7-٨ واحدی بالا بود..... 

عزیزم من پردنیزولونم با ال دی شروع شد و یه هفته قبل انتقال قطع شد دقیق نمیدونم چند روز میشه.... 

فکر کنم 40 روزی بود.... 

بعدشم از هفته دوم انتقال مجدد شروع شد تا هفته 17 داشتم..... 

من سرمم داشتم یه دوره قبل انتقال بعد هر 4 هفته تکرار شد تا ماه 6 بارداریم..... 

اینا برا بحث ایمنی‌ بودن.... 

برا انعقادی 3-۴ ماهی ب۶ و 12 رو داشتم..... 

آسپرینم. فت دو ماه قبل شروع سیکل شروع کنمکه بهم نساخت حذف کرد.... 

آن. کسانم از روز انتقال تا چند روز قبل زایمان داشتم....