2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم.در مورد شیاف من نمدونم چکار باید کنی بذار انا جون بیاد باهاش مشورت کن..ولی خواهش میکنم ب خودت ...

نمیدونم عزیزم.اصلا به مامانم نگفتم که این حرفارو زده نخواستم استرس بگیره.گفتم دکتر گفته همه چی خوبه.برای همین نمیتونم گولش بزنم برم پیش ماما😐

حالا فردا ازمایشمو انجام بدم ببینم چی میشه گلم

ببخشید شماها رو هم اذیت کردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بخدا ته دلمو خالی کرد‌..باورت نمیشه روحیمو باختم.به هم ریختم اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم.همین الان ه ...

در مورد مولتی خیلی هم بی راه نگفته هنوز زوده برای ویتامین همون فولیک‌اسید کفایت میکنه. برای دردها هم مطمئن باش تا وقتی در این حده اصلا جای نگرانی نیست. خیالت راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.چشم سعی میکنم بهش فکرنکنم.خب بخاطر این دردا قرص خاصی میخوری؟انقد عصبی شدم حرفاشو یادم رف ...

نه گلم.من هیچ قرصی بهم ندادن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم عزیزم.اصلا به مامانم نگفتم که این حرفارو زده نخواستم استرس بگیره.گفتم دکتر گفته همه چی خوبه. ...

عزیزم.حالتو میفهمم .درسته با این حرفای منفی دکتر ادم بهم میریزه ولی سعی کن اروم باشی چون استرس خودش بدتره..مطمین باش حال اون شیطون خوبه خوبه ک اونطوری با پاهای فسقلیش برات دلبری میکرده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من قبلا نه کمردرد نه دلدرد هیچی نداشتم.فقط همون حالت تهوع.تازگیا دو سه روزی میشه یه قسمتایی از شکمم و گاهی وقتا کمرم تیر میکشه.اما موقتیه

یعنی ۲۴ ساعتی نیست

تازه کلی سوال داشتم ولی این که با یه درد کوچیک منو انقد ترسوند جرات نداشتم چیز دیگه ای بگم بهش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
در مورد مولتی خیلی هم بی راه نگفته هنوز زوده برای ویتامین همون فولیک‌اسید کفایت میکنه. برای دردها هم ...

واقعا؟پس چجوری بقیه دوستام دارن ویتامین میخورن؟هفته هامونم یکیه

چی بگم والا.دیگه خودم و بچمو سپردم به خدا

عزیزم.حالتو میفهمم .درسته با این حرفای منفی دکتر ادم بهم میریزه ولی سعی کن اروم باشی چون استرس خودش ...

حق با شماست گلم.دیگه بهش فکرنمیکنم.ان شاالله مشکلی پیش نیاد و همه ی نی نیا به سلامت به دنیا بیان❤😘 برام دعا کن مهربونم

حق با شماست گلم.دیگه بهش فکرنمیکنم.ان شاالله مشکلی پیش نیاد و همه ی نی نیا به سلامت به دنیا بیان❤😘 ...

اره گلم.توکل بخدا کن همونطور که خودش بهمون داده خودش هم برامون حفظ میکنه انشاءالله🙏

دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

عزیزم مبارکت باشه ببخش با تاخیر بهت تبریک گفتم الان دارم پست ها رو میخونم .چه حس خوبیه معجزه ی خدا رو دیدن و لمس کردن.امیدوارم به سلامتی و شادی بارداریت سپری شه و دردونتو در آغوش بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی سعی میکنم اروم باشم.اصلا زد ارامشمو بهم ریخت.من که نه خونریزی نه مشکل خاصی داشتم،دیشبم ضربان قل ...

عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن ، بعضي از دكترها فقط توي كار ضد حال هستن ، آرامش داشته باش ، براي خوردن مكمل هم همون فميبيون كه گفته قرص خيلي خوبي هست اگر تونستي تهيه كني بخوري ضرر نداره تا ٣ ماه اول فميبيون ١ و بعدش فميبيون ٢ من توي بارداري قبليم داشتم ولي اين دفعه پريناتال دارم ، ديگه اگر فميبيون بخوري اسيد فوليك نبايد بخوري ، قرص آهن و كلسيم هم كه فعلا زود هست برات تجويز بشه ، اصلا خودت رو ناراحت نكن و ادامه بارداريت رو با لذت سپري كن . 

عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن ، بعضي از دكترها فقط توي كار ضد حال هستن ، آرامش داشته باش ، براي خورد ...

عزیزدلم فمیبیون۱ میتونم بخورم؟تا کی بخورم؟تا هفته ی چند سه ماه حساب میشه؟

درمورد سونو سوال داشتم خانمی.الان هفته ی ۱۱ هستم.کی باید برم برای سونوی ماه سوم؟!حتی اسمشم نمیدونم.سونو ان تی؟!

اره سعی میکنم به حرفاش فکرنکنم اصلا.شماها که هفته های بالاترین این دردا رو داشتین؟طبیعیه عزیزم؟

خدا خودش کمکم کنه با این دکترای گیج😐خدا خودش مواظب همه ی نی نیا باشه

عزیزدلم فمیبیون۱ میتونم بخورم؟تا کی بخورم؟تا هفته ی چند سه ماه حساب میشه؟ درمورد سونو سوال داشتم خا ...

عزيزم درد در حدي دردي كه شما داري كاملا طبيعي هست ، تا آخر هفته ١٣ فميبيون ١ بايد بخوري وبعدش فميبيون ٢ . 

سونوي nt رو از ١١ هفته و ١ روز ميتوني بري تا ١٣ هفته و ٦ روز كه من ١٢ هفته و ٣ روز بود رفتم . 

ان شا الله كه همه چيز تا آخر خوب پيش ميره برات .