2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
جفتت خلفیه یا قدامی؟؟؟  اگه خلفی باشه زودتر حس میکنی ولی قدامی باشه فکر نکنم تا زودتر از 20 حس ...

اصلا بهم نگفت جفتم‌چطوریه.اتفاقا دیشب داشتم فکرمیکردم چرا هیچی درمورد جفت نگفت و ننوشت😐😐😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😂😂😂😂😂 از تانک جنگی حساستره والا  از کدوم مرکز به کجا میخوای انتقال بدی ؟؟  خب اینجو ...

از مرکز جهاد به مهزیار من اهواز هستم. پرسیدم گفتن مشکلی نیست چون فردا ذوبش میکنن اگه انشالله مشکلی نبود پنجشنبه انتقال میدن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه خاکستری جون. چقدر خوب که اینهمه صبر کردی ، ولی تمام و کمال دیدیش. از طرف من به مامانتم ...

سلام عزیزم.خوبی؟

ممنونم عزیزدلم.اره خدا خواست منو اینجوری شاد کنه که خوردم به تعطیلات و نتونستم برم سونو تا هفته ی ده.ممنون فداتشم مامانم واقعا خیلی اذیت شد این مدت ولی انقد خوشحاله که من و نی نیم خوبیم

ان شاالله قسمت خودت که دوباره به زودی دلت شاد شه گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سهلامممممممم 🙁🙁🙁🙁🙁تو هم یدونه و تک رو داری😪 😍😍😍😍😍پس از همین اول راه حسابی داره اون تو ش ...

اره قربونش برم.خیلی زرنگ و شیطونه.دیشب پاهاشو نشونم میداد

چه لگدایی نثارم کنه بعدا وروجک🤣🤣🤣

خدا در توان من همینقد دیده عزیزم

خودمم به خدا گفتم با اینکه دیوونه وار عاشق دوقولوهستم اما واقعا بارداری دوقلویی سختیا و مشکلات خودشم داره.برای همین ازش خواستم صحیح و سالم باشه هرچندتا هست

ان شاالله خودت قراره دوقلو برامون بیاری😍

ای جانم پاهاشم تکون میداده، مبارکت باشه عزیزم😍😍

ممنونم عزیزدلم.اصلا ضغف‌کردم پاهای فسقلیشو تکون میداد🤣😍

ان شاالله این لحظه های به یادموندنی قسمت تموم منتظرا شه به زودی

از مرکز جهاد به مهزیار من اهواز هستم. پرسیدم گفتن مشکلی نیست چون فردا ذوبش میکنن اگه انشالله مشکلی ن ...

انشاءلله بسلامتی عزیز دلم 

ممنون از محبتت که راهنماییم کردی 😙😙😙

خداجونم شکرت       
خداروشکر چه خبر خوبی😍😍انشالله خدا نگهدار خودت و نی نی باشه و تا همیشه لذتشو ببری عزیزم❤️

ممنونم مهربونم.ان شاالله قسمت خودت و بقیه منتظرا و عشق نی نیا به زودی

خداروشکر عزیزم اتفاقا جوجه ی منم تکون میخورد من دورش بگردم، انشاالله روزی همه منتظرا بشه این لحظه ها

جونم جوجه های زرنگ 😍 عزیزدلم ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش

از مرکز جهاد به مهزیار من اهواز هستم. پرسیدم گفتن مشکلی نیست چون فردا ذوبش میکنن اگه انشالله مشکلی ن ...

ای جونم به سلامتی عزیزم😍 مامان خانمی تبریک میگم بهت از الان😘

سلام سلام 😍

نمي دونيد چقدر ذوق كردم واسه ماماناي جديد 😍 خدا ني ني هاتون رو بهتون ببخشه 🙏🏻 خاكستري جون ،نفسي جون، زين جون و ماماناي گل تازه ديگمون هيلي خوشحال شدم ان شالله بهترين ها در انتظارتونه و ني ني هاتون صحيح و سالم ميان بغلتون ما رو با اين حال خوبتون دعا كنيد 😘😘😘😘😘😘🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام بچه ها خ بین من امروز 2پری هستم اومدم سونو کنم برا انتقال به امید خدا دکتر گفت چون بسته اخر جنینت هست پیشنهاد خراش رو میدم برات.

چکار کنم بچه ها انجام بدم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام بچه ها خ بین من امروز 2پری هستم اومدم سونو کنم برا انتقال به امید خدا دکتر گفت چون بسته اخر جنی ...

اره عزيزم انجام بده خوبه ، من اينسري ميخام اول ازمايشاي ايمني و انعقادي رو انجام بدم خراش هم انجام بدم چون فقط يه جنين واسم مونده و اگه ايندفعه هم نشه بايد از اول شروع كنم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
اره عزيزم انجام بده خوبه ، من اينسري ميخام اول ازمايشاي ايمني و انعقادي رو انجام بدم خراش هم انجام ب ...

ازینکه تو پریودی میخوام انجام بدم یکم نگرانم.ولی دیگه دارم قلبمو اروم میکنم به دکترمم اعتماد کنم و به امید خدا انجام بدم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ازینکه تو پریودی میخوام انجام بدم یکم نگرانم.ولی دیگه دارم قلبمو اروم میکنم به دکترمم اعتماد کنم و ب ...

عزیزم.مرکز ما هم همون 2یا3پریودی خراش میدادن..سبک کار هردکتری متفاوته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹