2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
پس انشالله مشکلش حل میشه و به زودی خبر مامان شدنشو میدی....  چرا خودش عملش نمیکنه؟؟؟

گفته در تخصص من نيست الان با دوستم حرف ميزدم ظاهرا آندومتريوز هم تشخيص دادن براش 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عجب بد جنس بوده.....  فدای سرتون به دنیا بیاد جبران میکنین و همش ازش فیلم میگیرین....  پ ...

عزیزم....ایشاله همیشه سلامت باشن بچه های نازت.من عشقم بچه کوچولوی شکمووووو.....که فقط بخوره.....اخه پسرم خیلی بد غذا بود و بعد ده یازده سال هنوزم هست......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال زیاد تشکیل میشه اما خوب با درصدیم بذار که دیرتر ممکنه تشکیل بشه.....  تو برو سونو از با ...

گلم دیگه دکتر گفتش ک همون شنبه بیا ب قلب و دیگه نگفتش ک ب ساک هم برو دیگه من نرفتم تا شنبه برم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم....ایشاله همیشه سلامت باشن بچه های نازت.من عشقم بچه کوچولوی شکمووووو.....که فقط بخوره.....اخه ...

آره واقعا راحت غذا خوردن بچه ها نعمته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاکستری# کوشی مگه نرفتی؟؟؟؟؟ببین نفس جان دیروز کله سحر رفت  و اومد زود در جریان گذاشت مارو یاد ...

سلام گلم.نفسی جون مث ما تو جزیره ی عجیب غریب گیر نیفتاده بود اخه🤣شیراز توی هر موقعیتی دکترا هستن خداروشکر.برای من بعد سه هفته تعطیلی هنوز تشریف مبارکشونو نیاوردن.اینم با کلی وساطت تازه گفتن عصر دوشنبه زنگ بزن نوبت بهت بدیم.وگرنه من کله ی سحر میرفتم بخدا.مجبورم صبر کنم.احتمالا سونوی من می افته برای شب.منتظرم بمونین😘 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش. خیلی جاها میذارن. دکتر من نُنُر بازی در میاره

ای جانم.حالا به دکتر میگم ببینم میذاره یا نه.یه دکتر دیگه بود خیلی خوش اخلاق بود اما اون هنوز برنگشته از مسافرت..مجبورم برم پیش این اقاهه.نمیدونم بذاره یا نه😁 ولی تلاشمو میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از من بیشتر تو نتی؟؟؟؟؟ 

تسلیم 😂

بخدا اطرافیان انقد دعوام میکنن ادم استرس میگیره

ببخشید تورک آنا یه سوال دیگه  دکتر طرازی گفت تقریبا ایمنیم خوبه فقط cd8 بالا بود  یعنی ب ...

عزیزم من یادمه یکی از دوستامونم فقط این سی دیش مشکل داشت و دکتر پرد و سرم داد ولی یادمه اون فقط دو دوره سرم داشت یکی قبل انتقال یکیم یه ماه بعدش...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم.نفسی جون مث ما تو جزیره ی عجیب غریب گیر نیفتاده بود اخه🤣شیراز توی هر موقعیتی دکترا هستن خد ...

عزیزم شک ندارم یکی از بهترین عصرهای زندگیت خواهد بود.... 

احتمال زیاد تشکیل میشه اما خوب با درصدیم بذار که دیرتر ممکنه تشکیل بشه.....  تو برو سونو از با ...

ان شالللله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

اگه شنبه قلبشو ببینم دیگه هیچی از خدا نمیخوام تنها آرزوم همینه هم ب خودم و هم شوهرم ک تمام وجودش ب همین بنده

آنا جون میگن ک اگه بتا ۲۰۰۰ ب بالا باشه ساک دیده میشه برا قلب چی بتا چند ب بالا باشه قلب دیده میشه ؟؟؟

اگه شنبه قلبشو ببینم دیگه هیچی از خدا نمیخوام تنها آرزوم همینه هم ب خودم و هم شوهرم ک تمام وجودش ب ه ...

شک نکن میبینی..... 

شک نکن میبینی..... 

قربونت برم ک منو امیدوار میکنی ان شالله ب حق ابوالفضل ک تو دنیا همیشه خوشال باشی 

این اکو قلب جنین چیه که جدیدن اومده  همه رو گرفتار کردن این دکترا

واقعا نميدونم عزيزم ، دكترم براي من نوشت من هم گفتم حتما بايد برم بهم گفت اگر خودت نخواستي ميتوني نري ولي ديگه چون گفته بود برم من هم ترجيح دادم برم .