2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
باشه عزیزم استرس نگیر حتمابرات میپرسم..منم باز لکه بینی دارم و درد وحالت پری گرفتم امشب..

گلم باز دیگه چراااااا

شیاف پروژسترون بذار عزیزم .

ب حق ابوالفضل ک فردا با دست پر بیای برات نذر کردم 

فردا ساعت چن میری ؟

دکترتون کیه ؟

بهش روند رو بگو و بگین ک پنج هفته و پنج روز هستن و بگین بیشتر بخاطر اینه ک ۸۵۰۰ بوده آخرش و بعدش ۴۸ ساعت بعدش شد ۱۱۰۰۰ و دو برابر نشده . تو رو خدا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم باز دیگه چراااااا شیاف پروژسترون بذار عزیزم . ب حق ابوالفضل ک فردا با دست پر بیای برات نذر کرد ...

لکه بینی ک دارم کلا یهو ی روز قطع میشه باز میادالانم رفتم دستشویی دستمال قهوه ای شد.شیاف گذاشتم .پناه برخدا.خودش کمکم کنهِ.صبح زود میرم حدودای 8و9

دکترم دکتر داوودی هست باشه روندش رو بهش میگم.ببینم چی میگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاله چیزی نیست حتی زخم هم امیدوارم نباشه و انتقال میدی. بسلامتی.... دکتر من دکتر البرزیه خی ...

ان شاءالله مشکلی نیست عزیزم بسلامتی پانکچر بشی و جنینای تپلی برات تشکیل بشه😍😍😍

خدا جونم شکرت...
لکه بینی ک دارم کلا یهو ی روز قطع میشه باز میادالانم رفتم دستشویی دستمال قهوه ای شد.شیاف گذاشتم .پنا ...

دست گلت درد نکنه عزیزم منتظرتم گلم ک خبر خوب خودت بشنوم بعدم مال خودم ان شااله هردومون بارداری خوبی داشته باشیم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دست گلت درد نکنه عزیزم منتظرتم گلم ک خبر خوب خودت بشنوم بعدم مال خودم ان شااله هردومون بارداری خوبی ...

انشاءالله عزیزم توکل بخدا.🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیرم خداروشکر خدا حفظشون کنه😍😍 برامنم دعا کن.. اینوش جان شما دیگه لکه بینی نداری؟برامن تمومی ندا ...

نفسی جان من دوهفته داشتم همراه با ترشحات یه دفعه پامیشدم شُری میریخت😐😐😐 منم خیلی حالم گرفته بود اما تو سایت سرچ کردم و دکترم هم گفت طبیعیه و وقتی دیدم طبیعیه و برای خیلی ها اتفاق افتاده وخداروشکر بچه شون هم سالم هستن و به دنیا اومدن دیگه بی خیال شدم..

عزیزم اصلا اصلا اصلا نگران نباش.مطمئن باش جوجه ها هیچی شون نیست و دارن روزبه روز رشد میکنن عزیزم😃😃

لذت ببر از این دوران اصلا بهش فکر نکن👍👍👍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
نفسی جان من دوهفته داشتم همراه با ترشحات یه دفعه پامیشدم شُری میریخت😐😐😐 منم خیلی حالم گرفته بود ا ...

گلم مبارکت باشه چن هفته رفتی ب سونو ؟

اره عزیزم دیروز تاحالا کم شده بود داشت قطع میشد ..امشب بازشروع شد کلافم کرده..توکل بخدا کردم.بگه تاف ...

الهی بگردم.اصلا بهش فکرنکن.ان شاالله فردا میری قلبشو میبینی و خیالت راحت میشه.وقتی یاد رویا جون می افتم که خونریزی شدید داشت و رفت خداروشکر قلب نی نیو دید به خودم میگم ماها باید توانایی و آمادگی هرچیزیو داشته باشیم و سعی کنیم همش مثبت فکرکنیم

البته کاملا بهت حق میدما.خودمم دوبار لک دیدم ولی با استراحت برطرف میشد معمولا.ولی خیلی وقتا تو فکرش میرم میگم چرا.... 

دوستم خونریزی داشت خودش میگفت لخته دیدم مثل پریودی.رفته بود سونو گفته بود دوقلوعه و قلبشونم تشکیل شده بود خداروشکر.میخوام بهت بگم فقط به چیزای خوب فکرکن عزیزدلم.نی نیای ما نازنازی هستن و ما حالا حالاها باید نازشونو بخریم با تمام وجود

برات دعا میکنم فردا بهترین لحظه ی زندگیتو تجربه کنی 😘

لحظه ی شنیدن صدای قلب فندقت برای من دعا کن نفسی جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نفسی جان من دوهفته داشتم همراه با ترشحات یه دفعه پامیشدم شُری میریخت😐😐😐 منم خیلی حالم گرفته بود ا ...

فدات بشم..اره منم میگم طبیعیه ولی یهو نگران میشم الان 9روزه دیگه کم هست در حد ریختن نیس فقط دستمال ک میکشم .انشاءالله ک.جوجه های منم حالشون خوبه🙏

گلم مبارکت باشه چن هفته رفتی ب سونو ؟

ممنونم عزیزم از شماهم مبارک باشه 🌹🌹🌹🌹

سونو اول شش هفته رفتم دومی رو نه هفته و یه روز بودم.

خوب گلم خیلی کم رفته بالا قبلش درست بودش تیترم ولی اون ۸۵۰۰ و بعد از ۴۸ ساعت ۱۱۰۰۰ خیلی کمه . نگرانم ...

نمیدونم فداتشم.ولی مثبت فکرکن.ان شاالله انا جون میاد خیالتو راحت میکنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات بشم..اره منم میگم طبیعیه ولی یهو نگران میشم الان 9روزه دیگه کم هست در حد ریختن نیس فقط دستمال ک ...

خُب دیگه ببین وضع من خیلی خراب بود😂😂😂

خداروشکر از شما چیزی نیست و فردا خیالت تخت تخت میشه و با خاطر جمع بقیه روزا رو میگذرونی🙏🙏🙏

الهی بگردم.اصلا بهش فکرنکن.ان شاالله فردا میری قلبشو میبینی و خیالت راحت میشه.وقتی یاد رویا جون می ا ...

عزیزم.ممنونم از حرفات مهربونم.اره خودمم همش یادم ب رویا جون میفته میگم دیدی خدا چطور براش نی نیشو حفظش کرد با اون شرایط...مدام ب خودم مبگم تو ک خودتو سپردی بخدا پس نگران چی هستی

توکل بخدا. انشاءالله ک هممون با دیدن قلب فرشته هامون دلمون اروم میشه

بچه هایی که انتقالتون کنسل شد، بیاید بگید چرا؟ چتد صفحه پیش توضیح دادم که انتقالم بخاطر لک روز ۱۰ پری کنسل شد. دیفرلین زده بودم و داشتم استرادیول میخوردم.  حالا اگه دو ماه بعدم لک ببینم چی؟ هی میخواد کنسل شه؟ غم دارم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین