2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
دوست جونا اسم كوچيك دكتر طرازي *بيتك* هست؟درسته؟

اره عزیزم اناجون.میگه بیتک..بذار دوستانی ک مریضش هستن بیان بهت شماره میدن حتما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا بچه ها دوستم هفته پنج بتا داد ۹۰۰ و خرده ای بود الان که هفته هشت هست رفته سونو کیسه زرده و ساک ...

چرا زعفرون خورده؟

من تا هفته 12 صبر کردم در بارداری های پوچم...  مخصوصا سر اولی طبیعی بتا رشد میکرد اما ساک خالی بود همچنان دکتر گفت تا 11 صبر کنیم و هفته 12 هم اگر پری نیومد بعد باید بستری بشی و دارو بگیری..الهی شکر خودش سقط شد .......اگر لک دید شروع به خوردن زعفرون کنه و در صورت تایید صددرصد بارداری پوچ...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همه  سال نو همگی مبارک و پربرکت باشه دوستان کسی از پولیپ چیزی میدونه؟  پیش کدوم ...

من یک پولیپ داشتم سه سال پیش هیسترو کردم لکه بینی هام خیلی بهتر شد هیچ دردی هم نداشت....بعدشم باردار شدم دو بار اما خب پوچ بودند😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من یک پولیپ داشتم سه سال پیش هیسترو کردم لکه بینی هام خیلی بهتر شد هیچ دردی هم نداشت....بعدشم باردار ...

مریم جون شما اون موقع که پولیپ داشتی موقع نزدیکی خونریزی یا لکه بینی نداشتین؟

خدا جونم شکرت...
@خاکستری     ع‍زیزم چه خبرا رفتی سونو

عزیزم اصلا جواب نمیدن هرچی زنگ میزنم.اعصابم خورد شده بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلااام مامانییی.عزیزم خوش به سعادت فردا قراره آهنگ قشنگترین اتفاق زندگیتو بشنوی خانومی.گوارای وجودت ...

سلام دوست خوب من.خوبی؟؟؟ان شاالله به زودی این لحظه ها قسمت خودت و تموم منتظرا شه عزیزدلم.اون لحظه با تمام وجود دعا میکنم براتون.توام برام دعا کن همه چی خوب باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لحظه هیجان انگیزیه. نمیدونی خوابی یا بیدار. تا چه حد اجازه ذوق کردن داری که دیگران مسخره ات نکنن.... ...

وای اشکم دراومد رویا

واقعا من منتظر شنیدن صدای قلبشم که بفهمم خواب نیستم و بیدارم!

رویا صدای قلبشو میذارن برام دیگه؟تو فکر اینم صداشو ضبط کنم😍😂

عزیزم اصلا جواب نمیدن هرچی زنگ میزنم.اعصابم خورد شده بخدا

نگران نباش گلم شاید هنوز باز نکردن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم امروز زیر شکمم خیلی داغه بخاطر چیه ؟؟

سلام زین جان الان دیدم خداروشکر مادر شدی

مبااارک باشه انشاءلله نی نی صحیح و سالم بغلت بیاد 

یه کم توضیح میدی ؟؟ جنین چند روزه انتقال دادی ؟؟ علائمت چی بود؟

خداجونم شکرت       
نفسی جان مادر شدن شماهم مبارک انشاءلله بسلامتی دوران بارداری رو طی کنی و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت ...

ممنون عزییزدلم انشاءالله بزودی قسمت خودت نی نی تپل بامزه بیاری🌸🌸

نگران نباش گلم شاید هنوز باز نکردن..

اشکم دراومده دیگه.اخه چه وضعشه نفسی.همه جا سونوگرافیها بازن .اخه شاید یه بیچاره ای شرایطش حاد باشه.شاید یکی حالش بد باشه.خیلی بی مسئولیتن.

اشکم دراومده دیگه.اخه چه وضعشه نفسی.همه جا سونوگرافیها بازن .اخه شاید یه بیچاره ای شرایطش حاد باشه.ش ...

عزیزم اگه میتونی شوهرت بفرست حضوری بره..شاید تلفن جواب ندن