2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
چند تا شیاف و آمپول داری؟ نگران نباش حل میشه

روزی دوتا شباف سیکلوژست 400دارم..بعدلکه بینی هم 5روزی ی دونه امپول پرولوتون ک دوتا زدم تا الان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون بعد از قطع ال دي چن روز بعد پري مياد؟ ممكنه خداي ناكرده ديفريلين ٢٨ روزه كه ٥٨ روز قبل تزريق ...

من خودم تا پنج روز تاخیر رو بعد از ال دی داشتم ولی به سیستم بدن هرکس با بقیه متفاوته قطعا. برای کیست هم مگه جنگه خواهر که به زور میخواسته تخمک گذاری کنه اما زورش نرسیده!!😂حتما دلیل دیگه ای داره

گلم منم طبیعی باردار شدم . امروز پنج روز هستش ک از پری گذشته .

وای خدا باورم نمیشه.الهی شکرت خدا برات حفظش کنه.منم حساب کردم شد هفته 6 و 1 روز

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
روزی دوتا شباف سیکلوژست 400دارم..بعدلکه بینی هم 5روزی ی دونه امپول پرولوتون ک دوتا زدم تا الان

عزیزم کی میری برا قلب ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
محیا جان چرا ال دی میخوری؟

اون ديفريلين بيتربيت باعث شد كيست داشته باشم به دكتر گفتم بكشي دومي رو نميزنم اونم گفت پس ال دي شروع كن حداقل تا كيستا بره بريم تو سيكل

...
عزیز مممممممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مامان شدنت مبارک

مرسی عزیز دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وای خدا باورم نمیشه.الهی شکرت خدا برات حفظش کنه.منم حساب کردم شد هفته 6 و 1 روز

پس شما جلوتر از منی . من امروز تازه پنج هفتمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نيواااا جووون خيييليييي مباركه،، دفعه قبل چي شد كه اي وي افت كنسل شد؟ ببين خدا ميخواسته سورپرايزت&nb ...

فولیکول نداشتم.یبارم ک کیست داشتم.عزیزم انشالله خیلی زود از همین معجزه ها بیاد تو دل شما هم

پس شما جلوتر از منی . من امروز تازه پنج هفتمه

انشالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی سلامت بیاد تو بغلت عزیزم

من خودم تا پنج روز تاخیر رو بعد از ال دی داشتم ولی به سیستم بدن هرکس با بقیه متفاوته قطعا. برای کیست ...

😂😂😂اخه من ب عمرم كيست نداشتم😓 ديفريلين رو زدم اينطور شد،، حالا من ال دي رو قطع كردم، يعني تموم شد و خيلي برام مهمه بدونم كه هنوزم به خاطر اون ديفريلين كوفتي ٢٨ روزه كه ٦٠ روز قبل زدم ايا بعد از قطع ال دي پري نمياد خداي ناكرده؟ بابا انقد تو سايتا نوشته ديفريلين زدم سه ماه فلان قدر ماه بيسار قدر ماه پر نيومد كه اعصاب منو ب هم ريختن،، پر بشم خلاص ميشم به خدا،، ازي جون شما از همسرت ميپرسي اين ال دي اثر اون ديفريلين كوفتي رو خنثي كرده انشالله ايا؟؟

...