2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

عزیز دلم الهامی اصلا پاشو بیا ایران پیش خودمون همه باهم سیکل بعدیو بزنیم تو گوشش،شاید نی نی میخواد همه چیزش ایرانی باشه خب،امیدوارم زود سرحال شی و بیایی پیشمون من مطمئنم تو دختر قوی ای هستی به خودت فرصت بده و بلند شو روی هرچی آی وی افه کم کنیم

سلام به همه دوستان گلم ببخشيد چند وقتى نبودم سال نو همتون مبارك از ته قلب از خدا براى تك تكتون سال ...

سلام عزیزدلم خداروشکر که حالتون خوبه.چشم حتما در اولین فرصت با دکترم مشورت میکنم.ممنونم از راهنماییات.حال دلتون همیشه خوش❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام... الهام خواهر عزیزم خیلی دردناک بود برام منفی شدن مجددت......اما همچنان از درگاه خدا بهترین ه ...

ای خدا😔بگردم اخه

همش حس میکردم اینبار مثبت میشه.اما توکل بر خدا‌.ان شاالله به زودی دل تک تک منتظرا شاد بشه و سال جدید سال براورده شدن ارزوهامون باشه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای خدا😔بگردم اخه همش حس میکردم اینبار مثبت میشه.اما توکل بر خدا‌.ان شاالله به زودی دل تک تک منتظرا ...

انشاله......از دعای شماها شاید خدا نگاهی بندازه....

گفتم خدا اینبار لطفش بیش از قبل نصیب زندگی الهام جان میشه......واقعا سخته پذیرفتن خیریتش😓😞

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
راستی شما عفونت داشتین ؟ میگم برم آزمایش عفونت بدم شاید اینکه خیلی تکرر ادرار دارم عفونت باشه واگرنه ...

اره عفونت ادراری ک اونم بخاطر لوله ادرار بود.اگه خیلی نگرانی ی ازمایش بده 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من یدفعه روز ده انتقال لک بینی داشتم که گمونم اون لانه گزینی بود، بعدش دوباره بعد از مثبت شدن آزمایش ...

خداروشکر ک قلب نی نیت تشکیل شده..من از روز16لکه بینی دارم فقط هم.بعد دستشویی ک دستمال میکشم.هست. الان ی هفته هس باوجود شیاف و امپول هم تموم نشده. ترشحاتم قهوه ای هست .امیدوارم برامنم مشکلی نباشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام... الهام خواهر عزیزم خیلی دردناک بود برام منفی شدن مجددت......اما همچنان از درگاه خدا بهترین ه ...

الهی بگردم.😞.خدا خودش ب دلش صبربده.انشاءالله

الهام جون قوی هست ودست از تلاش نمیکشه.توکل بخدا

بچه ها كي ميدونه نحوه عملكرد ال دي چيه؟ و بعد از قطعش چي ميشه كه پري مياد؟ ايا مثل پروژسترون هست كه قطع بشه يهو افت ناگهاني سطح هورمون باعث ميشه پري بياد؟

...
ممنون دوستم از راهنماییت.برا غلظت خون آسپرین استفاده میکنید؟؟؟اگه دوستان بتونن لیست آزمایش هارو برام ...

عزیزم،لیست ر از استارتر گروه،آنا جان بخواین،ایشون براتون میذارن.من هرکارمیکنم بارگذاری نمیشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

الهام جان

ان شاالله خدا غافلگیرت کنه و زودی طبیعی مامان شی😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان ، الهام جون عزيزم خيلي ناراحت شدم خانمي براي منفي شدنت خانمي ، اصلا نميدونم چطوري آرومت كنم ، ان شا الله به حق مادرمون خانم فاطمه زهرا خيلي زود معجزه خدا قسمتت بشه عزيزم .

سلام به همه دوستان گلم ببخشيد چند وقتى نبودم سال نو همتون مبارك از ته قلب از خدا براى تك تكتون سال ...

سلام هاانا جون ، سال نو شما هم مبارك باشه ، ان شا الله كه سال جديد با در آغوش گرفتن دختر نازت بهترين سال زندگيتون باشه عزيزم .

راستی دوستان عروسی که تو این ماه داشتیم به تعویق افتاد میخوام اگه این ماه شرایطم خوب بود برم برای انتقال شاید واقعا ارزوم براورده بشه و تو عروسی باردار باشم.شنبه میرم سونو ببینم اوضاعم چطوره دعام کنید دوستای خوبم