2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فکرای منفی نکن بابا جان ماهیتابه میخوای هااااا😈  برعکس تو من میگم اگه پیش مامانم نبودم اذی ...

😂😂😂😂😂بیا بزن تو این کله کدو 😂😂😂

عزیزمم مادره مادر قربان مادرای عزیز بشم 😍 اگر ادم چیزی هم نگه خودشون میفهمن چون من با هربار پنهون کردن نشد خیلی کنجکاوی میکنه که چرا همش دراز میکشی یا همسزت کمکت میکنه چرا جوابمو نمیدی اخرش از همسرم میپرسه 🤕 چون همیشه درتماس هستیم بیشتر تصویری زنگ میزنه منو ببینه چیکارمیکنم اگر حتی حرفیم برای گفتن نداشته باشه فقط نگاه میکنه😂😂😂 همچنین مادرایین 😍😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الهام جون عزیزم این لک ها مال لانه گزینیه انشالله 🌷🌷🌷🌷 من تو تمام ۳تا منفی هام بعد اینکه م ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم اینقدر با حرفات خوشحال شدم خدا خیرت بده 🙏🏻🌹😍هرچی میخوای بعت بده🙏🏻🌹 

چون نوع پروژسترون رو عوض کردن با خودم میگفتم حتما بخاطرهمینه دارم پریود میشم همیشه با استفاده ازش لک یا پریود نشدم تا اینکه قطع نکنم !

توکلم بازم به همون بالایی هست 🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بچه ها.توروخدا کسی درمانی برای حالت تهوع داره؟من بعد هشت هفته دیشب حالم شدیدا بد شد و معذرت میخ ...

خاکستری جان منم تهوع دارم ابنا علائم بارداری آن خب میخای چ کارشون کنی دختر خوب، من دو روز پیش تهوعم زیاد بود الان خداروشکر بهترم

😂😂😂😂😂بیا بزن تو این کله کدو 😂😂😂 عزیزمم مادره مادر قربان مادرای عزیز بشم 😍 اگر ادم چیزی ...

آره واقعا راس میگی من بیشتر نگران مامانم میشم حس میکنم پیر میشه با این کارای من😬

خاکستری جان منم تهوع دارم ابنا علائم بارداری آن خب میخای چ کارشون کنی دختر خوب، من دو روز پیش تهوعم ...

حق با شماست عزیزم.منم دقیقا دوروز پیش خیلی شدید بود اما الان بهترم خداروشکر.میگذرونیم عزیزم‌.من فقط از این نظر میگم که مایعات و غذاهای مناسب به بدن و نی نیم نمیرسه انگار

وگرنه خودم که تحمل میکنم هرچی باشه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حق با شماست عزیزم.منم دقیقا دوروز پیش خیلی شدید بود اما الان بهترم خداروشکر.میگذرونیم عزیزم‌.من فقط ...

من تازه یبوست شدید هم شد وای که چقد سخت بود، راستی جز تهوع چه علائمی دیگه ای داری

اره عزیزم فردااا میرم چقد زود رسید 🤕 امشب خوابم ببره خوبه

ان شالله با خبر خوش بیای و دست پر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من تازه یبوست شدید هم شد وای که چقد سخت بود، راستی جز تهوع چه علائمی دیگه ای داری

وای یبوست که خیلی بده من یه بار تجربش کردم توی روزای انتقالم

هیچ علائم خاصی ندارم عزیزم.فقط سینه هام هر از گاهی تیر میکشه...ببین دوستم که با من انتقال داده میگه خیلی ضایع نبض شکممو حس میکنم.من فقط وقتی دست میزنم حس میکنم تازه بازم میگم شاید نبض شکممه ربطی به نی نی نداشته باشه.دیشب به شوهرم گفتم دست بزن به شکمت ببین نبض داره گفت نه🤣 همه رو دیوونه کردم

تو چه علائمی داری عزیزم؟تیر کشیدن تخمدانام خیلی کمتر شده

اما بازم گاهی وقتا هست.اها جدیدا احساس نفخ و گشنگی م بیشتر شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای یبوست که خیلی بده من یه بار تجربش کردم توی روزای انتقالم هیچ علائم خاصی ندارم عزیزم.فقط سینه ها ...

من دوروزه درگیر تهوع و یبوست بودم امروز کمی بهترم، نوک سینه هام حساسند کمی، ولی من نبض حس نمیکنم هفته 0شش هم رفتم قلب داشت نی نیم، شنبه هم نوبت دارم،تو شیاف چجوری میزاری یه میزان قبل؟ 

من دوروزه درگیر تهوع و یبوست بودم امروز کمی بهترم، نوک سینه هام حساسند کمی، ولی من نبض حس نمیکنم هفت ...

عزیزم خداروشکر قلب نی نیتو دیدی.منم شنبه میرم سونو برای من و نی نیم خیلی دعا کن که قلبشو ببینم

بله من همه داروهامو مثل روز اول استفاده میکنم.تا ماه سه داستان همینه فکرکنم.البته من امپول پروژسترون ندارما.فقط شیافشو دارم روزی سه تا

استرادیول روزی سه تا

فولیک اسید

عزیزم خداروشکر قلب نی نیتو دیدی.منم شنبه میرم سونو برای من و نی نیم خیلی دعا کن که قلبشو ببینم بله ...

انشالله که قلبش برات تا 120 سال بتپه عزیزم، من استرادیول از امروز روزی یدونه کم میشه تا هفته بعد بشه یکی هفته بعدش بشه تمام، شیاف و آمپول فعلا میزنم تشنه چک کنه بگه کمش کنم یا نه

انشالله که قلبش برات تا 120 سال بتپه عزیزم، من استرادیول از امروز روزی یدونه کم میشه تا هفته بعد بشه ...

عزیزم شما جنین فرش انتقال داده بودی؟چه زود استرادیولتو کم کرده.خوش به حالت.برای من تا کی ادامه داره یعنی؟!

من دوروزه درگیر تهوع و یبوست بودم امروز کمی بهترم، نوک سینه هام حساسند کمی، ولی من نبض حس نمیکنم هفت ...

عزیزم.شماهم لکه بینی داشتی بعد مثبت شدن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹