2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
جوابو گرفتی بیا خبربده

ب دکترم زنگ زدم گفتش ک بیست و چهار فروردین بیا برا سونو قلب . بیست و چهار فروردین میشه شش هفته و چهار روز این زود نیست ب قلب ؟؟؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ب دکترم زنگ زدم گفتش ک بیست و چهار فروردین بیا برا سونو قلب . بیست و چهار فروردین میشه شش هفته و چها ...

نه زود نیست..ب منم گفتن 17هم بیا ک فک.کنم تازه 6هفته و چندروز بشه..البته دقیق نمدونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب دکترم زنگ زدم گفتش ک بیست و چهار فروردین بیا برا سونو قلب . بیست و چهار فروردین میشه شش هفته و چها ...

انشاءالله ک براجفتمون قلبش تشکیل شده باشه..🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ممنونم اناجان عزیزم لطف کردین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزان بابت تک تکتون ک برام دعا کردین خیلی خیلی ممنونم ان شالله ب حق ابوالفضل ک هممون تو این تاپیک ن ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

انشالللله به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد سالم و صالح🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزدلم ان شاالله که دست پر میای و با جواب مثبتت هممونو خوشحال میکنی.غصه نخور عزیزم.این فکر و خیالا ...

تشکر عزیزم بابت همدردی😍ان شالله تو هم مراحل بارداریتو بخیر خوشی بگذرونی🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم از ته دل دعا میکنم بیایی و خبر خوبو بهمون بدی،مثبت فکر کن و محکم برو جلو نگران نباش وقت واسه ن ...

حرفات درسته عزیزم هرچی خواست خدا باشه نمیشه جنگید ،،گاهی میگم تسلیم نمیشم ولی هرچه جلوترمیرم بیشتر دلشکسته میشم برام خیلی سخته خانواده ام نیست روزا همیرم سرکاره فقط شب همو میبینیم الان بخاطراین میگفت ایران بری مادرت هست حداقل استرس نداری بعش گفتم نمیخوام پیششون دست خالی برم ! ممنونم عزیزم برام دعاکن دلم خیلی اشوبه😞

عزیزم نگران نباش انشاءالله ک خیره. و واسه لانه گزینی هس😃..واس ی لک فک.نکنم بخاد شیاف اضافه کنی..است ...

اره عزیزم پیام دادم به دکترم جواب داد که داروهامو همونطور که گفته استفاده کنم ،، توکل برخدا عزیزم چندپیش با خودم میگفتم همه لک بینی دارن من چرا ندارم بفرما اینم ازین    

ولی درد پریودیه😞 فکرکنم داروهاجلوی پریود شدنو گرفته میخواستم تست بزنم همسرم نذاشت گفت معلومه اخرش چیه پولتو حروم نکن🤕

الهام خواهر عزیزم انشاله بهترین ها براتون رقم بخوره در کشور غریب....چون خدا همون خدای بالا سر من همو ...

فدای محبتت عزیزم 🌹😍 خدا خودش رحمی به حال هممون کنه این راه واقعا سخته 🙏🏻😞

اره عزیزم پیام دادم به دکترم جواب داد که داروهامو همونطور که گفته استفاده کنم ،، توکل برخدا عزیزم چن ...

عزیزم اصلا ب علایم فک.نکن..منم.شدید درد پریود داشتم..ک. ناامید شده بودم و مدام خودم.چک میکردم میگفتم پریود شدم ولی دیدی ک ب لطف خدا باردار بودم.انشاءالله. تو هم بارداری توکل بخدا

گلم ان شالله ک لانه گزینی هستش . چون همزمان با شیاف بوده . لک قهوه ای چ جور بودش ؟

برام دعاکن عزیزم 😞 امیدی ندارم ،،وقتی شی ا ف بیرون میاد قهوه هست که امروز چند بار تکرار شده خودمو پاک میکنم نمیبینم !

همین الان گرفتم ۱۲۰۰ بودش . خیلیییییی ممنونتم ک برام دعا کردین

بهترین خبر رو دادی از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و ان شالله بخیرخوشی بغل بگیرب🙏🏻🌹😍🙏🏻🌺🌸

انشاءالله ک براجفتمون قلبش تشکیل شده باشه..🙏

ان شالله اول برا شما تا من خوشحالی شما رو ببینم و بعد برا خودم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ انشالللله به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد سالم و صالح🌷 ...

مرسی گلم . همچنین برا شما