2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
با دکترت در تماسی..ازش بپرس...به عمومی اکتفا نکن..... من دیشب یادم اومدم سال اول ازدواجم یکبار ال د ...

اره در تماسم.ِعصر زنگ.میزنم بهش..اره میخوردم چاره اییی نبود ومدام حالم بدبود😣اخرین بار قرص روکین خوردم عوارضش کمتربود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من هم از این لواشک شکلاتیا هم لواشکی که خودمون خونه درست کردیم منم امروز وارد هفته 9 شدم ویتامین پ ...

فولیک اسید ۵؟!از اولش ۵ میخوردی یا الان؟

دلیلش چیه که به بعضیا فولیک اسید ۵ میدن؟

من که هنوز دکتر نرفتم و هیچ ویتامینی نمیخورم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها واقعا ایرادی نداره تا هفته های ۹ اینا ویتامین نخوریم؟هرچند من هیچ راهی جلوم نیست دیگه مجبورم صبرکنم تا دکترا برگردن.ولی میگم شاید لازم بود از تشکیل قلب ویتامین میخوردم.تا دکترا برگردن تقریبا میشم ۱۰ هفته!!!!

نگران این موضوعم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فولیک اسید ۵؟!از اولش ۵ میخوردی یا الان؟ دلیلش چیه که به بعضیا فولیک اسید ۵ میدن؟ من که هنوز دکتر ...

نه قبل عید که رفتم مطب بهم فولی اسید 5 داد والا دلیلشو نمیدونم من قبل عید فقط دفترچه رو بردن تو اتاق دارو نوشت برام ویزیت نشدم ویتامینا رو داد و پروژسترون و آنوکسان و آ اس آ

سلام دوستان بتای 100 بعد از 10 روز تاخیر پریودی خیلی پایینه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چرا تا 5روز آزیترومایسین میخوردم..ولی روز 6همراه ادرارم خون بود.ک فک.کنم مجرای ادرارم اسیب دیده بود. ...

احتمال زیاد عفونتت بخاطر همین لوله باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نمیشد از اون مرکزی که رفتی بپرسی یعنی?

نمیدونم بخدا.درست حسابی جوابمو نمیدن

باز امروز زنگ میزنم ببینم چی میگن.ولی خب وقتی هیچ دکتر زنانی نیست چیکار میشه کرد؟ویتامین سرخود که نمیتونم بخورم

عزیزم سری پیش که من جواب ازم رو به دکتر نشون دادم گفت ما انتظار داریم که اگه کسی روز پری از داده عددش ۱۰۰ باشه و من یک روز قبل موعد پری ازم ۱۶۹ بود و دکتر گفت احتمالا بارداری خوبی داری اما بارداری خوبی نبود😞اما برای دخترم که بعد از ده روز تاخیر آز دادم و تازه مشکوک بود و بعد بالا رفت هیچ مشکلی برام پیش نیومد به نظر من خیلی نمیشه به این قوانین اتکا کرد. 

واسه خودته عزیزم؟

سلام دوستان

من سیکل قبل انتقال جنینم کنسل شد و پریود شدم. حالا روز ۱۹ دوباره پریود شدم. ممکنه بخاطر داروهایی باشه که سلکل قبل مصرف کردم.؟؟

خیلی نگرانم اخه سیکل های من خیلی منظم بود. تا حالا اینجوری نشده بود😥😥😥

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
سلام دوستان من سیکل قبل انتقال جنینم کنسل شد و پریود شدم. حالا روز ۱۹ دوباره پریود شدم. ممکنه بخاطر ...

اره عزیزم داروهای هورمونی وارد بدن میشه و هر تغییری طبیعیه...بازم با دکترت صحبت کن

عزیزم سری پیش که من جواب ازم رو به دکتر نشون دادم گفت ما انتظار داریم که اگه کسی روز پری از داده عدد ...

ممنونم آزی جون بابت جواب قشنگت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

نه عزیزم کم نیست.مخصوصا اگر طبیعی جلو رفتی.انشاله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی....  

من حتی قبلا با این عدد دکتر تکرار ننوشت برام🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان من سیکل قبل انتقال جنینم کنسل شد و پریود شدم. حالا روز ۱۹ دوباره پریود شدم. ممکنه بخاطر ...

بخاطر داروهاست..به نظر من حتی برا اونا که پرئودی منظم داشتند بدتره..منم دقیق هر ماه کم و زیاد اما به موقع پرئود میشدم....متاسفانه با خوردن داروها ماه قبل فقط لک دیدم اینماه هم با کلی تاخیر رونما شد....😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،