2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اصلاااا خودتوو نگران نکن عزیزم همون خدایی که بهت معجزه اشو نشون داده خودش هم مواظبتون هست 🙏🏻 مطمعن ...

خیلی ممنونتم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شمام احساس میکنین ک ی چیزی مث گوشت اضافه یا همچین چیزی شده باشه و احساس ورم و تنگ بودن میکنین من این ...

احساس ورم نه ولی تنگ بودن اره ؛اره شیافو از جلو میذارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این درد به خاطر کش اومدن  رباط ها وفیله های کمر هست که جنین به رحم میچسبه و فشار وارد میک ...

منم یکبار بعد حمام اینجوری شدم..اما دیشب نه سردم هم نبود.من بعضی وقتا مثل دیشب یهو گر میگیرم دمای بدنم بشدت میره بالا ومیسوزم..کلاشبا هر چ درد وعلایم هست میاد سراغم روزا خوبم کاملا عادی انگار ن انگار ک.نی نی تو دلمه ؛فدای سر بچم هر دردی رو بخاطرش تحمل میکنم فقط بدونم سالمه .حالاخداروشکر شما قلب رو دیدی خیالت راحته .من همچنان ترشحات قهوه ای دارم ولی چون شما واکثر دوستام گفتین داشتیم دیگه منم سپردم ب خدا گفتم انشاءلله ک مسکلی ندارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت عزیزممم منم خوبمم خودت درچه حالی خوبی ؟😘 یه چیزایی به ذهنم میاد توبه میکنم   اخه ام ...

منم خوبم گلم. .لکه بینی دارم..ولی سپردم بخدا دیگه.

اون فکرا تقصیر شیطونه 😈محلش نذار. .انرژیی ودید مثبت داشته باش.اصلا ذهنت هم درگیر علائم نکن.انشاءلله ک چندروز دیکه خوش خبری برامون

عزیزم هفته چندمی؟  منم اوایل اینطور بودم حتی دست اندازای ماشین اذیتم میکرد با اینکه همسرم طفلی ...

نمیدونم هفته چندمم؟

هنوز سونو نرفتم

اما ۱۶ اسفند انتقال داشتم.

خیلی نگرانم.

شبها کابوس می بینم و یکدفعه تمام بدنم تکون میخوره و از خواب میپرم. وقتی اونطوری بهم شوک وارد میشه میترسم قلب جنینم بایسته 😞

آره مثبت شدم و تیترم ۳۵۶ بود برا روز سی ام سیکلم . خوبه تیترم دکتر گفتش ک تکرار کنم . راستی امروز صب ...

مبارکه زین جان 😍خیییلی خوشحاااااال شدم 

یعنی خدا بهت گفته عزیزم آندومتر وتخمک واسپرم و...همه بهانست من بخوام اینجوری راحت میدم از خودم بخواهید❤خدایا اااااشکرت

ان شاالله که بارداری راحت قسمت همه ی بچه های این تاپیک بشه آمین

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نمیدونم هفته چندمم؟ هنوز سونو نرفتم اما ۱۶ اسفند انتقال داشتم. خیلی نگرانم. شبها کابوس می بینم و ...

آناجون بهتر میتونه حساب کنه چند هفته هستی.

یه چیز بگم بچه ها اینو یه دکتر طب سنتی بهم گفت...

وقتی استرس داشته باشید رحمتون مثل یه دیوار سفت میشه و عملا باعث میشه جنین رشد نکنه و سقط صورت میگیره.باید آرامش داشته باشیم و خدایی که بهمون بچه رو داده خودش تا آخر مراقبش هست و بسپارید به خدا...❤❤

باهاش حرف بزن سعی کن با همسرت بیشتر صحبت کنی واز آینده بچه هاتون بگید و.....😄😄😄😄😄😄😄

خلاصه کلی انرژی مثبت و شاد باشید...

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
منم یکبار بعد حمام اینجوری شدم..اما دیشب نه سردم هم نبود.من بعضی وقتا مثل دیشب یهو گر میگیرم دمای بد ...

منم صبح ها اصلا علایمی ندارم تا نزدیک عصر که یهو میان...طبیعیه همه اینایی که میگی به خاطر افزایش گردش خون هست.

به امید خدا شما هم چندوقت دیگه میری و قلبای نازنینشونو می بینی😍😍😍ان شالله که دوقلو داری 😄😄

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
منم صبح ها اصلا علایمی ندارم تا نزدیک عصر که یهو میان...طبیعیه همه اینایی که میگی به خاطر افزایش گرد ...

فدات عزیزم😘.ب خدا گفتم هر چی توانشو دارم بهم بده😃توکل بخدا..انشاءالله ک همگی بارداری خوب وراحتی داشته باشیم.

تنتون سلامت باشه گلم انشاالله به زودی زود خدا دامنتو سبز میکنه توکل به خدا

انشاالله...ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

ای جانم عزیزم مبارکه خداروشکرررررر خیلی برات خوشحال شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

انا جون من الان انوکسا زدم یکم خون برگشت داخل سرنگ اولین بار بود اینحوری میشد،مشکلی نیست؟

@تورک_آنا    

آره مثبت شدم و تیترم ۳۵۶ بود برا روز سی ام سیکلم . خوبه تیترم دکتر گفتش ک تکرار کنم . راستی امروز صب ...

مبارکه....الهی شکر.....₩خیلی خوشحال شدم زین جان..

اون برآمدگی هم عیب نداره منم چند روز پیش شدم اما خوب شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،