2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
گلم ممنونتم . اینجا همه مث خواهریم و همه ب هم دعا کردیم . میگم من احساس میکنم واژنم تنگ شده و برآمده ...

اره فک.کنم طبیعیه چون منم جدیدا شیاف ک میذارم بسختی میره داخل خیلی تنگ شده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فک.کنم طبیعیه چون منم جدیدا شیاف ک میذارم بسختی میره داخل خیلی تنگ شده

شمام احساس میکنین ک ی چیزی مث گوشت اضافه یا همچین چیزی شده باشه و احساس ورم و تنگ بودن میکنین من این احساس رو دارم .شمام شیافو از جلو میذارین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اینوش جان من درد پهلو میگیرم ی بار شب قبل ازمایشم بود سمت چپ ک از درد امونم بریده بود..ی بارم دیشب س ...

عزیزم این درد به خاطر کش اومدن  رباط ها وفیله های کمر هست که جنین به رحم میچسبه و فشار وارد میکنه.

منم درد دارم اما نه به اندازه ای که نتونم تحمل کنم.دل وپهلوتو گرم بگیر احتمالا سرما خوردن پهلوهات.از حمام میای حتما خودتو بپوشون.یه دفعه از حمام اومدم اصلا حواسم نبود به سلامتی دو روز پهلو درد شدید شدم فهمیدم سرما خورده بودن.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

خدایاااااهزاران بار شکرت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹😍اینقدر برات خوشحالم حد نداره از صمیم قلبم تبریک میگم و برات روزهای خوشی رو ارزومندم ان شالله بخیر خوشی بغل بگیری🌹😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شمام احساس میکنین ک ی چیزی مث گوشت اضافه یا همچین چیزی شده باشه و احساس ورم و تنگ بودن میکنین من این ...

عزیزم اگه شیاف میذاری که طبیعی هستش جای نگرانی نداره میتونی با دکترت مشورت کنی !

خدایاااااهزاران بار شکرت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹😍اینقدر برات خوشحالم حد نداره از صمیم قلبم تبریک میگم و برات ...

ان شالله برام دعا کنین . منم برات دعا میکنم ک شمام مث خودم بشین . باید روز یکشنبه بتامو تکرار کنم دعا کن ک بالا رفته باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اگه شیاف میذاری که طبیعی هستش جای نگرانی نداره میتونی با دکترت مشورت کنی !

نمیدونم امروز اینجوری احساس کردم دکتر گفتش بخاطریکه سقط کردی شیاف استفاده کن

نه بابا خیلی هم باهوشی ننه..عزیزم خوبی ؟در چ حالی 

قربونت عزیزممم منم خوبمم خودت درچه حالی خوبی ؟😘

یه چیزایی به ذهنم میاد توبه میکنم

اخه امروز ۹ روزم میشه هیچ علایمی ندارم 🤕 حتی ماه پیش س ی ن ه درد داشتم ایندفعه هیچی 

شمام خیلی برام دعا کردین دستتون درد نکنه ان شالله ک خبر بارداری شمام بشنوم . بچه های اینجا کلا همشون لطف دارن

ان شالله برام دعا کنین . منم برات دعا میکنم ک شمام مث خودم بشین . باید روز یکشنبه بتامو تکرار کنم دع ...

اصلاااا خودتوو نگران نکن عزیزم همون خدایی که بهت معجزه اشو نشون داده خودش هم مواظبتون هست 🙏🏻 مطمعنم همه چی بخیر خوشی پیش میره🙏🏻🌹😍

نمیدونم امروز اینجوری احساس کردم دکتر گفتش بخاطریکه سقط کردی شیاف استفاده کن

بفکر این چیزا نباش استرس بیشتر براتون ضرر داره برو جشن بگیر 😍خوش باش با فسقلی 😍